Проблем със светлините за заден ход
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- vladko9872
- Потребител
-
- Кара: E36 316i
- Мечтае да кара: Z4
- Детайли за колата: 1991 / бензин
Проблем със светлините за заден ход
Здравейте колеги, доста рових във форума в търсене на решение за проблема ми, а той е следният:
не ми светят светлините за заден ход, проверих всичко по инсталацията и всичко си е наред . Стигнах до датчика който е на скоростната кутия и му извадих кабелчетата и ги свързах на късо и светлините заработиха....след това свалих датчика и го проверих с мултицет и като го натискам с пръст той дава верига което означава че работи.Не проблем да си купя нов около 15 лв. струва но ако не е причината в него ще ме е яд че не съм ги дал за бензин
Моля Ви да споделите мнение по проблема и още нещо ....някъде във форума намерих тема как да се свържат габаритите за мъгла да светят като стопове но изгубих темата и сега не мога да я открия , помогнете PLEASE
не ми светят светлините за заден ход, проверих всичко по инсталацията и всичко си е наред . Стигнах до датчика който е на скоростната кутия и му извадих кабелчетата и ги свързах на късо и светлините заработиха....след това свалих датчика и го проверих с мултицет и като го натискам с пръст той дава верига което означава че работи.Не проблем да си купя нов около 15 лв. струва но ако не е причината в него ще ме е яд че не съм ги дал за бензин

Моля Ви да споделите мнение по проблема и още нещо ....някъде във форума намерих тема как да се свържат габаритите за мъгла да светят като стопове но изгубих темата и сега не мога да я открия , помогнете PLEASE
Re: Проблем със светлините за заден ход
Точно датчика ти е проблема. Аз имах същият проблем прави верига, а като го сложа не работи. Не работи защото ти му проверяваш само веригата, а като го натовариш с ампераж и спира. Щом светят като ги окъсиш жиците няма какво друго. Гарантирам ти за датчик. Не взимай "Mahle" в найлонова опаковка ако ти предлагат !!!!!!! 

- vladko9872
- Потребител
-
- Кара: E36 316i
- Мечтае да кара: Z4
- Детайли за колата: 1991 / бензин
Re: Проблем със светлините за заден ход
благодаря....има логика в това дето казваш , ще го сваля и ще го изпробвам като закача на него кабелчетата за да се натовари и ще пиша какво е станало в крайна сметка
3 мнения
• Страница 1 от 1