съвет за покупка на менте камера

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

съвет за покупка на менте камера

Мнение от LizarD » 24 Апр 2013, 14:23

Пичове дайте мнение, тая камера ми падна много тънко да си я взема ли? дали става?

http://www.alexokazion.com/products/%D0 ... D0%BE.html
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: N47

Re: съвет за покупка на менте камера

Мнение от plamen_nedkov » 24 Апр 2013, 14:58

няма никакви спецификации дадени в обявата. Аз все пак бих те посъветвал да събереш още малко и да си вземеш истинска камера, а не реплика.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Апр 2013, 15:34

Изчерпан бил. :ahah: Това е за да може като го пуснат след малко и да се юрне народа или по-точно да хванат един-двама наивници. Или по-скоро някой се е хванал на мангалите и сега я е продал в нета да изгори бякой друг.
Сериозно ли не знаете за тези камери? Мангалите избомбиха куп хора из ьялата страна. Номерът е следния. Идва бай мангал при теб, един такъв забързан и ти вика "бате, имам една камера Сони(не се споменава реплика)на много тънка цена, като за тебе" и тем подобни глупости. Казва, че струва 700 лв. в магазина, но на теб ще ти я даде за...почва от 300 и слиза до колкото дадеш. Обикновено хората се връзваха преди няколко години на 170-180 защото там мангалите вече упорстваха, че ги ограбваш и се пънеха да свалят още. Реално тая камера струва...нищо всъщност. Обяснявам защо струва нищо. Понеже качеството не е както е описано тук(не е просто както без оптика Карл Цайс), а на нивото на VGA камерите на телефоните с първите камери в тях. Пише едно Сони на тях, но без R в кръгче и е само на едно място. На батерията също трябва да пише Сони ако е истинска. Та тази обява ме навежда на мисълта, че наистина някой е изгорял и сега я продава защото мангалите я продават за Сони. Чантичките са едни такива смешни...а това, което свети отпред е като прожекторче. :mhihi: Самата камера няма памет и не може да прави клип повече от някакви секунди. Тази камера не е реплика, тя е създадена само за да ограбва хората. Може вече мангалите като са спрели да им се връзват и да ги продават за смешни пари в нета с наложен платеж или нещо такова. То не е и незаконно. Идва ти у вас и ти трябва да я платиш на куриера и като я виждаш няма как да знаеш, че е преебавка, освен ако не си подозрителен по презумция. :mhihi: Но ако е така изобщо няма да я поръчаш. Запомнете, че нещо, което е за БЕЗ ПАРИ, просто не става!
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 24 Апр 2013, 16:19

Взимай я!
Особенно, ако успееш да я размениш за няколко от телефоните по 25лв събирани от кошовете в магазините на Глобул.
Тогава ще удариш кьоравото направо.
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Мнение от M10 » 24 Апр 2013, 16:41

Един познат се прецака преди 2 години с такава... пише ХД намсикво а снима с 320х240 или нещо подобно :ok: всъщност снима е силно казано, на изкуствено осветление се виждат някакви черни петна само. Другото интересно е мемори картата комплект с "камерата" - пише на нея 8гб а е 32мб :mhihi: :mhihi: За мене не струва и 5лв щото за нищо не може да се ползва.

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 24 Апр 2013, 22:50

Alien написа:Взимай я!
Особенно, ако успееш да я размениш за няколко от телефоните по 25лв събирани от кошовете в магазините на Глобул.
Тогава ще удариш кьоравото направо.

Поне си вадя парите честно и почтено, макар и просейки, утре един бандит като открадне телефончето на дъщеричката ти, вземе и портмоненцето с паричките за заскуска и и бие два шамара се сети за мен и за това че аз не правя такива неща! Да, бъркам по кофите и не ме срам - има хора които вадят милиони чрез страданието на останалите - това прави ли ги по велики от мен? Това че аз успявам да вадя пари от боклуците на хората си е мой личен начин за страничен доход. Тва че ти комплексарничиш си е твой личен проблем и аз един ден ще спра да бъркам по кофите, но ти ще си останеш същия ограничен будала, който се чуди къде да си навре носа и да се направи на велик на гърба на другите, АМАН ОТ ДРИСЛЬОВЦИ, ако щете ме банвайте ако щете ме трийте, НЯМА ДА МЕ ПРЕЧУПИТЕ, стойте си с нечовешките комплекси - дано някога ви оставят, макар че ме съмнява...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 25 Апр 2013, 10:25

Как ще те пречуми бе маняяяк. НЕумен човек и силен вятър, никой не може да ги спре.

Приятна почивка.
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

Назад към Извън Темата