Армеец или Алианц за Каско?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Армеец или Алианц за Каско?
Аз също одрах 2те врати и направо смазах прага. Всичко платено и нов праг купиха. Армеец.
Tool - Fear Inoculum
Мен също ми одраха почти цялата дясна страна (двете врати и калника) на паркинга на един голям магазин. Армеец ми признаха всичко и не съм имал никакви проблеми. Преди са ми изплащали и доста по големи щети, та ще съм при тях и с новата кола като я взема.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Те преди изплащаха ама от тази година са почнали доста да се заяждат
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
adovet написа:Те преди изплащаха ама от тази година са почнали доста да се заяждат
Еми нормално е в някой случай да се заяждат.. Като дойде кола цялата увредеа от 10 различни събития натрупали се във времето, т.е за цялостно боядисване + нови части и изчукване, каде задрано в стена, каде чукнато от отваряне на врати, каде от удар с друг автомобил, смазан праг в долната част за нов.... и всичко това човека толкова убедено и нагло ти заявява че го е видял на сутринта... а и за капак на всичко има 3мм ръжда на уврежданията

Ами някой хора очакват да си избиват парите за застраховката с щети и ако накрая на годината ако нямат щети чупят някой фар или нещо друго за да си вземат част от парите. С такова мислене сме стигнали до там в тази държава. Не е виновно правителството, а това че хората са тъпи. Не им е лесно и на застрахователите да работят с такъв лош материал.
Tool - Fear Inoculum
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Щото пък за застрахователите работи съвсем друг материал, елита на обществото, специална селекция от високообразовани професионалисти 

- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
Аз съм доволен от Армеец. Имам и приятели с бмв-та там, никой не имал проблем.
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
Армеец не плащат гуми. Това е доста тъпо според мен, иначе бих се застраховал при тях. Плюс това, ако имате щети за над 10% от застрахователната сума на автомобила, има самоучастие
vgza написа:Армеец не плащат гуми. Това е доста тъпо според мен, иначе бих се застраховал при тях. Плюс това, ако имате щети за над 10% от застрахователната сума на автомобила, има самоучастие
Кой ти каза че не плащат гуми. Колегата ми му платиха 2 гуми при падане в трап.
Tool - Fear Inoculum
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
Emooo написа:vgza написа:Армеец не плащат гуми. Това е доста тъпо според мен, иначе бих се застраховал при тях. Плюс това, ако имате щети за над 10% от застрахователната сума на автомобила, има самоучастие
С протокол от КАТ обаче са му ги платили. Без протокол не плащат. Както и ако ти нарежат гумите - също не плащат
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Без никакъв протокол ми платиха гума Армеец. Жена ми е служител на Алианц, ама застраховките ми са в Армеец 

only rear wheel drive
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
vgza написа:Emooo написа:vgza написа:Армеец не плащат гуми. Това е доста тъпо според мен, иначе бих се застраховал при тях. Плюс това, ако имате щети за над 10% от застрахователната сума на автомобила, има самоучастие
С протокол от КАТ обаче са му ги платили. Без протокол не плащат. Както и ако ти нарежат гумите - също не плащат
нормално е, в Алианц се плащат срязани на паркинг но само ако са с годност до 80%, в противен случай предполагам си представяте пролет и есен какво ще става с гумите

Като скъсаш гуми викаш екип на Армеец да констатират и това е. То е ясно че ако си тръгнеш никой няма да плати то така тези с голфовете щяха винаги с нови гуми да карат.
Tool - Fear Inoculum
- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
В моята полица никъде не намирам самоучастие 

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
vgza написа:Армеец не плащат гуми. Това е доста тъпо според мен, иначе бих се застраховал при тях. Плюс това, ако имате щети за над 10% от застрахователната сума на автомобила, има самоучастие
На мен Армеец в доверен сервиз ми смениха 2 гуми и 2 джанти след удар в бордюр. Става въпрос за Е39. Сложиха ми същите Yokohama, с които бях, но чисто нови, единствено дот-а не беше от същата година, а по-стар. Джантите също бяха чисто нови, оригинални. За тях чаках доставка около седмица, но си струваше. И да, искаха протокол от КАТ, написаха ми акт за 20 лв. Смятам, че си струваше всяка стотинка.