Разлика между задни брони?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
Re: Разлика между задни брони?
Погледната в профил М-ковата броня е красота в сравнение с обикновената!Да не говорим, че ако колата е в определен цвят, а добавката черна става перфектно 

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
b00st написа:туй то![]()
да да таман щях и аз да се изтропам по въпроса за единичния отвор ... и мойта добавка е такава оригинална с единичен отвор ... все пак от завода е излизало и ис с емпакет
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
ZLATIST написа:Погледната в профил М-ковата броня е красота в сравнение с обикновената!Да не говорим, че ако колата е в определен цвят, а добавката черна става перфектно
като хеллрот нали ??? влюбен съм в тая от подписа ми

- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
svilgg написа:ZLATIST написа:Погледната в профил М-ковата броня е красота в сравнение с обикновената!Да не говорим, че ако колата е в определен цвят, а добавката черна става перфектно
като хеллрот нали ??? влюбен съм в тая от подписа ми

Вдигам стара тема, но се замислих нещо.
На оригинална стокова броня с добавка - да се направи този откос в долните краища с допълнителна пластмаса или там каквото ползват броненосните майстори, дали няма да се получи добре. Тоест да се имитират ръбовете и да покрият страниците на добавката като при оригинална М броня. Така, дори бронята би трябвало да изглежда по-издадена назад /тип Американки/ и би трябвало да се получи хубава визия, не мунинг
Аз сега умувам за външен пакет на седана. И дори се чудих като взема Мкова предна броня, как да я извадя напред с още 1-2 см! И ми влиза този филм за задната броня също.
На оригинална стокова броня с добавка - да се направи този откос в долните краища с допълнителна пластмаса или там каквото ползват броненосните майстори, дали няма да се получи добре. Тоест да се имитират ръбовете и да покрият страниците на добавката като при оригинална М броня. Така, дори бронята би трябвало да изглежда по-издадена назад /тип Американки/ и би трябвало да се получи хубава визия, не мунинг

Аз сега умувам за външен пакет на седана. И дори се чудих като взема Мкова предна броня, как да я извадя напред с още 1-2 см! И ми влиза този филм за задната броня също.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
Имаше 1 колега, който беше направил нещо наподобаващо М броня. Само, че сега не мога да му намеря темата.
ПС Ето я темата, обаче за съжаление нищо не може да разбереш. Снимките ги няма..
viewtopic.php?f=8&t=281390
ПС Ето я темата, обаче за съжаление нищо не може да разбереш. Снимките ги няма..
viewtopic.php?f=8&t=281390
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4