Амортисьори LowTec Germany
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Амортисьори LowTec Germany
Convertible написа:....
Не беше станало въпрос какви пари мислиш да похарчиш, за това ти препоръчах, нещо дето съм се уверил, че е перфектен вариант за стриит каране. Иначе ако амортисьорите и пружините, които искаш да сменяш са читави, проявявам интерес да ги налазя

- zlatko_baretata
-
-
- Кара: Фиат 126р
- Мечтае да кара: Шкода Фабия
Сецни пружините и стержените с по 3-4 санта, така ще ти останат и пари за дюнерите. 

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Ее тва си е идея, само не разбрах сегашните билщайни ли да срежа или новите...
Иначе Жом няма да е....
В момента се стяга колата за лятото, козметика малко да я замажем, та като стане и покарам, ако много ме дразни така ще го пробвам това апексче
Иначе Жом няма да е....
В момента се стяга колата за лятото, козметика малко да я замажем, та като стане и покарам, ако много ме дразни така ще го пробвам това апексче

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Апекса е по-мек от гореизброените варианти, но щом не е за извращения си е екстра.
Мога да те развозя с комбито, за да си прецениш

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
dankata написа:Апекса е по-мек от гореизброените варианти, но щом не е за извращения си е екстра.

очаквах това включване

а мене кога ще ме разведеш нещо по кафета

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Ооо, щом е по - меко от Жом, картера ще отиде още на първата дюнерджииница.

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Convertible написа:Ооо, щом е по - меко от Жом, картера ще отиде още на първата дюнерджииница.
Визирах другите изброени за лето 2013. На жом не съм се возил.
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
JOM са голям кокал, имам предвид че са твърди и могат да свалят до 80-100мм, което е добре, защото за мен, примерно, 60/40 е съвсем нормално, а с по-високи гуми си е направо като джип...
Аз карах известно време с JOM, но на единия преден се скъса ухото, което държи шенкела, вярно че бяха на по-тежко купе от предназначеното, но все пак... в крайна сметка реших да играя на сигурно и ги изхвърлих...
Друг вариант да минеш тънко е да търсиш амортисъори от Голф, Корадо, Астра... общо взето някакви по-къси, пружините са по-лесни, отделно от това в Казанлък мисля че изработват пружините по поръчка (височина/твърдост)...
Аз карах известно време с JOM, но на единия преден се скъса ухото, което държи шенкела, вярно че бяха на по-тежко купе от предназначеното, но все пак... в крайна сметка реших да играя на сигурно и ги изхвърлих...

Друг вариант да минеш тънко е да търсиш амортисъори от Голф, Корадо, Астра... общо взето някакви по-къси, пружините са по-лесни, отделно от това в Казанлък мисля че изработват пружините по поръчка (височина/твърдост)...
- zlatko_baretata
-
-
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
http://www.springsbg.com/bg_contacts.htm
http://www.springsbg.com/bg_hot.htm
Аз още от миналата година си го мисля, това ама как ще се хване точната желана крайна цел - примерно не вярвам да мога да отида и да им кажа , момчета искам -40/-40 с твърдост отпред 12кг и отзад 8.5кг, и тге да ми кажат ок и на око да ги направят?!

Аз още от миналата година си го мисля, това ама как ще се хване точната желана крайна цел - примерно не вярвам да мога да отида и да им кажа , момчета искам -40/-40 с твърдост отпред 12кг и отзад 8.5кг, и тге да ми кажат ок и на око да ги направят?!
- zlatko_baretata
-
-
Еми ако им закараш старата пружина и им кажеш спрямо нея каква височина и твърдост търсиш, ако са читави, не би трябвало да има проблем да я изработят.
Някой да им е ползвал услугите?

Ако могат да копират пружини, наистина ще е доста добре. Не бих отказал едни с качеството и характеристиките на Eibach да речем, друг е въпросът дали ще успеят да ги направят същите, както и какви пари ще струва упражнението 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
В офф роуд форума има доста хора които са си правили пружини по поръчка в Казанлък, има добри отзиви за работата, потърсете..

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
zlatko_baretata написа:Еми ако им закараш старата пружина и им кажеш спрямо нея каква височина и твърдост търсиш, ако са читави, не би трябвало да има проблем да я изработят.
Аз лично не съм допирал до техните услуги, просто съм чувал от познати че са доволни. Като начина е описан много правилно от баретата, т.е. носите им старите пружини (оригиналните) и им казвате спрямо тях колко по-твърди и колко по-ниски да са новите, като има възможност за боядисване в цвят по желание. Цените по спомена бяха около 50-60лв. на пружина, но това преди ~2 години...
- zlatko_baretata
-
-
Значи преди малко говорих с тях и точно така става номера - носиш им "образец", демек старата пружина и там на място се разбирате с каква височина и твърдост искаш новите пружини. Цената се обсъжда също на място, като видят какви са изискванията на клиента. Хубавата новина е, че изработват и пружини с формата на буре, каквито са задните на Е30-ката, щото в сайта им пише само за цилиндрични и конусни пружини.

64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5