въпрос за 318с
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- slav_jekov
- Потребител
-
въпрос за 318с
Здравейте сигурно са задавали такъв въпрос много пъти тук, но не го открих, много четох. Та искам да ви питам: страшно много си харесах едно 318 комби но се притеснявам че харчи страшно много, а найстена съм влубен в тази кола имали някакъв начин да и сложа газ поне като я имам да мога и да я карам спокойно ?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Re: въпрос за 318с
slav_jekov написа:Здравейте сигурно са задавали такъв въпрос много пъти тук, но не го открих, много четох. Та искам да ви питам: страшно много си харесах едно 318 комби но се притеснявам че харчи страшно много, а найстена съм влубен в тази кола имали някакъв начин да и сложа газ поне като я имам да мога и да я карам спокойно ?
ти,че можеш можеш..няма да е проблем,но на такава кола=>газ..

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
хм а 318-ката може ли изобщо само газ, не и ли трябва инжекцион
който си е кинти, за 318-ката към 1800 лева...

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
е и моята гори 13 грдско,но сам смаклвал и до 10с голям зор
ина4е извънградско си гори кам 8
ако ти се вижда много карай на тати колата в града аз така правя като неа кинти за бензин
))))

ако ти се вижда много карай на тати колата в града аз така правя като неа кинти за бензин

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Е колко много харчи?
Дизел ли е? Бензин ли е? На мен 316 ми дава 10 на теб 318-ка 20 ли ти харчи та викаш страшно много?

- slav_jekov
- Потребител
-
аз още не съм я купил тази кола но тя е комви с е 318 бензин просто са ми казвали че харчи 12 - 13 което не мисля че е много малко но няма значение явно ако искам да карам такава кола ще трябва да емам и повечко пари за бензин, казаха ми че 320-ката Венус харчила 10 вярно ли е ?
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
С риск да ме убият 320 в Софийско градско няма как да харчи 10, на мен 16-ката ми дава толкова, а на извънградско 6,5 това са данни с климатик, които съм получл след засичане вече няколко пъти. 318 по книга му дават еднакъв разход с 316, но дори и да не е разлика повече от литър няма да има ако е читава колата, така че смятай и успех 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
за софия 12 с БМВ си е постижение ,това не е градска кола ,ниския разход го очаквай извънградско - 7-8 примерно ,с прилично темпо.
9 мнения
• Страница 1 от 1