Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
@деня, много хубаво мнение
креатинът за себе си съм го установил като вреден чрез наблюденията, които съм правил докато съм го приемал. а не съм предозирал. по 1 лъжичка 5 грама, без зареждащи фази и тн. между 2000 и 2005-6 съм вземал на 4 различни фирми, някъде по 1-2-3-4 месеца.
не го препоръчвам на никого. а тези, които вземат ги съветвам да следят за странични ефекти:
1. високо кръвно
2. загуба на сън (докато съм приемал съм заспивал не по-рано от 5 сутрнита)
3. обилно изпотяване при минимално усилие (не знам веско маринов дали взема, ама нещо подобно). това е свързано със задържането на вода предполагам.
4. неконтролируема агресия (което също не е за подценяване).
@радо318, така и така си си дал парите, според мен или си го пий по малко (креатина) както коментирахме горе, 3-5 гр, докато ти свърши, или в по-добрия случай, ако не си разпечатал разфасовката, пробвай да го трампиш за ВСАА да речем. ти всъщност за какво искаш да работиш - маса, сила? ще извиняваш, че на простичкия въпрос кога да ги пия? тука разтегнахме теории до луната, а никой не ти отговори нищо конкретно. за глутамина съм срещал, че се приема непосредствено след тренировка, както и преди сън, а отделно друга концепция - преди тренировката и непосредствено след нея (на втората съм склонен да вярвам повече).
признавам, че на мен добавките са ми слаба страна, от години не съм вземал нищо, само BCAA като ходя чат пат на железо (но пък аз тренирам почти едиствено калистеника и кардио, а за железата са си необходими), така че относно добавките само на теория говоря.
ще помоля колегите да споделят кое кога се пие. все ще намерим истината
@ джъстбой, разцъкай назад из темата. гледай където е писал бум бум, тука се даваха някакви "изпити за входно ниво", на които старите атлети се проваляхме масово с гръм и трясък
. ползвай търсачката или пиши лс на бум (той си е взел отпуска от тая тема).

креатинът за себе си съм го установил като вреден чрез наблюденията, които съм правил докато съм го приемал. а не съм предозирал. по 1 лъжичка 5 грама, без зареждащи фази и тн. между 2000 и 2005-6 съм вземал на 4 различни фирми, някъде по 1-2-3-4 месеца.
не го препоръчвам на никого. а тези, които вземат ги съветвам да следят за странични ефекти:
1. високо кръвно
2. загуба на сън (докато съм приемал съм заспивал не по-рано от 5 сутрнита)
3. обилно изпотяване при минимално усилие (не знам веско маринов дали взема, ама нещо подобно). това е свързано със задържането на вода предполагам.
4. неконтролируема агресия (което също не е за подценяване).
@радо318, така и така си си дал парите, според мен или си го пий по малко (креатина) както коментирахме горе, 3-5 гр, докато ти свърши, или в по-добрия случай, ако не си разпечатал разфасовката, пробвай да го трампиш за ВСАА да речем. ти всъщност за какво искаш да работиш - маса, сила? ще извиняваш, че на простичкия въпрос кога да ги пия? тука разтегнахме теории до луната, а никой не ти отговори нищо конкретно. за глутамина съм срещал, че се приема непосредствено след тренировка, както и преди сън, а отделно друга концепция - преди тренировката и непосредствено след нея (на втората съм склонен да вярвам повече).
признавам, че на мен добавките са ми слаба страна, от години не съм вземал нищо, само BCAA като ходя чат пат на железо (но пък аз тренирам почти едиствено калистеника и кардио, а за железата са си необходими), така че относно добавките само на теория говоря.
ще помоля колегите да споделят кое кога се пие. все ще намерим истината

@ джъстбой, разцъкай назад из темата. гледай където е писал бум бум, тука се даваха някакви "изпити за входно ниво", на които старите атлети се проваляхме масово с гръм и трясък

Последна промяна kulov на 15 Апр 2013, 0:42, променена общо 1 път
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
След тея теории май няма да го почвам от утре............

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Аз пия преди и след всяка тренировка по около 10 грама микс BCAA и Glutamine. Та дневния ми прием е над 30 грама като включа и Whey-a който пия.
чувствам се добре, но го правя само от 30-40 дни това.
чувствам се добре, но го правя само от 30-40 дни това.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- denq
- Потребител
-
- Кара: и мисли
- Мечтае да кара: Е39 Coupe
- Детайли за колата: тъмна
+ 1 относно високото кръвно и нервозност вследствие употребата на креатина
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Последният Креатин който пих беше ето този
http://fhl.bg/files/products/1671/3718_1.jpg
и бях супер доволен! Никакви проблеми или промяна в настроението или ходене до 00
http://fhl.bg/files/products/1671/3718_1.jpg
и бях супер доволен! Никакви проблеми или промяна в настроението или ходене до 00

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз съм приемал 4-5 пъти креатин и само 2 пъти имах лек стомашен дискомфорт първия ден
Никакви други странични ефекти. Никаква промяна в сън и раздразнителност. Най-доброто нещо, което съм пил и за което бих дал пак пари.

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Оказва се, че на NOW - суроватъчния изолат няма да го внасят повече в BG, поне не и вносителите на NOW - oт 2 техни магазина днес получих тази информация.
Лошо е за мен понеже състава на протеина е доста изчистен: няма нишесте, мая, зърна, глутен, яйца, консерванти или "морски дарове" - което звучеше много ама много добре. Също така приема на холестерол за 2 дози беше 9mg. - пак прилично. Нискокалоричен протеин с високо съдържание на протеин в доза - 25g.

Така до тук с анализа на Now Whey Isolate.
Минавам на алтернативите.
До този момент само 2 реални ще ги напиша в ред, в който за мен бих ги избрал.
1. Optimum Nutrition Hydro Whey - тук няма никакъв холестерол или трансмазнини, има супер малко наситени мазнини и малко въглехидрати. За 1 доза имаш 30г протеин и дозата е 39г.
Започвам с лошото: има какви ли не съставки ... даже е изродски зле.

2. Optimum Nutrition Whey Gold Standard - абсолютната "класика". Приличен протеин с добро съотношение доза/протеин.
Лошото или по-скоро незнайното за мен, е че има 30mg. холестерол в доза, което значи че ще приемам по 60mg. холестерол на ден или 300mg. на седмица - тук ще ми е необходим съвет относно до колко са приемливи тези дози. Това с холестерола е главното нещо което ме вълнува и поставя този протеин на 2ро място.

Лошо е за мен понеже състава на протеина е доста изчистен: няма нишесте, мая, зърна, глутен, яйца, консерванти или "морски дарове" - което звучеше много ама много добре. Също така приема на холестерол за 2 дози беше 9mg. - пак прилично. Нискокалоричен протеин с високо съдържание на протеин в доза - 25g.

Така до тук с анализа на Now Whey Isolate.
Минавам на алтернативите.
До този момент само 2 реални ще ги напиша в ред, в който за мен бих ги избрал.
1. Optimum Nutrition Hydro Whey - тук няма никакъв холестерол или трансмазнини, има супер малко наситени мазнини и малко въглехидрати. За 1 доза имаш 30г протеин и дозата е 39г.
Започвам с лошото: има какви ли не съставки ... даже е изродски зле.

2. Optimum Nutrition Whey Gold Standard - абсолютната "класика". Приличен протеин с добро съотношение доза/протеин.
Лошото или по-скоро незнайното за мен, е че има 30mg. холестерол в доза, което значи че ще приемам по 60mg. холестерол на ден или 300mg. на седмица - тук ще ми е необходим съвет относно до колко са приемливи тези дози. Това с холестерола е главното нещо което ме вълнува и поставя този протеин на 2ро място.

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Някой пил ли е от този протеин? Мнения за него?
http://fitness1.bg/dymatize-iso-100-908gr/
http://fitness1.bg/dymatize-iso-100-908gr/
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- TNT
- младши ентусиаст
-
deyan-enchev написа:...
Половината от пишещите в темата нагъват всеки ден сланина

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Години наред съм тренирал без хранителни добавки и само с ядене. Ефект имаше и беше положителен, но през последните години забелявам, че определено с протеин и аминокиселини трупам повече мускулна маса и се възстановявам далеч по-бързо. Правя 20 тренировки на месец - по пет на седмица последователни.
В тоя ред на мисли с само с хранен трудно ще възстановявам.
Не питам да пия ли протеин или не, а кой за вас е по-добрия. Благодаря.
Тук си харесах още един:

който всъщност хич не е евтин, но бих дал 100 лв за кг. стига да ме устройва състава. На Ultra Iso Whey - a най-много ми харесва, че няма Xylitol, но пък изобщо не ми харесва, че ще съдържа следи от соя, яйца и фъстъци.
Тук си харесах още един:

който всъщност хич не е евтин, но бих дал 100 лв за кг. стига да ме устройва състава. На Ultra Iso Whey - a най-много ми харесва, че няма Xylitol, но пък изобщо не ми харесва, че ще съдържа следи от соя, яйца и фъстъци.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Взимай Gold Standart тогава
Не случайно си държи класациите от толкова години. Syntha 6 също е много добър, но има доста въглехидрати в него.

- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Изпих една кофа http://fitness1.bg/true-mass/ сега пия горе посочения от колегата: Optimum Nutrition Whey Gold Standard разликата която усещам е, че тру масса повече засища, но то тва е нормално щото са му бая калориите. Имате ли наблюдения към това http://fitness1.bg/muscle-pharm-combat/ и нещо от тоя тип http://fitness1.bg/muscle-pharm-battle-fuel/ се чудя дали ще има ефект. Поздрави!
deyan-enchev написа:Години наред съм тренирал без хранителни добавки и само с ядене. Ефект имаше и беше положителен, но през последните години забелявам, че определено с протеин и аминокиселини трупам повече мускулна маса и се възстановявам далеч по-бързо. Правя 20 тренировки на месец - по пет на седмица последователни.
Тук си харесах още един:
Kaкъв е проблема с xylitol-a?
In Ban We Trust!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Доста четох за въпросния подсладител и като цяло ми харесва много. NOW го ползват заедно със стевията като подсладител в Whey Isolate.
http://www.livestrong.com/article/85091 ... s-xylitol/
Не ми хареса само частта с високите дози и евентуалните последствия.
Все пак смятам че приемането на xylitol е по-малкото зло от "коктейла", който съдържат продуктите на Universal и Optimum Nutrition.
Отделно зъболекарите много го обичат.
http://www.livestrong.com/article/85091 ... s-xylitol/
Не ми хареса само частта с високите дози и евентуалните последствия.
Все пак смятам че приемането на xylitol е по-малкото зло от "коктейла", който съдържат продуктите на Universal и Optimum Nutrition.
Отделно зъболекарите много го обичат.
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
точно така
за ксилитола:
http://www.zabolekar.info/new_site/inde ... view&id=31
.....
по темата:
в момента пия това:

Що годе приличен шоколадов вкус