защо непрекаснато ми се махат темите
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
защо непрекаснато ми се махат темите
стига ми махахте темите де писна ми от извесно време не правя безмислени неща и се някои се изрепчи. 

До колкото си спомням ти се репчеше вчера на Alpina-та, който беше абсолютно прав! Като толкова държиш да участваш активно в този форум изнасяй някаква интересна информация, давай адреси на страници, които съдържат нестандартна информация ... недей да пускаш теми - влезте в евро.нет и напишете BMW и четвъртокласниците се сещат за това ...
Продължиш ли да пишеш подобни теми - ще ги трия, както ти изтрих останалите теми и ти взех възможността да качваш файлове! Не отваряй нови теми за каквото се сетиш! Има Лични Съобщения за тази цел ако искаш да се обърнеш към някого персонално!
Продължиш ли да пишеш подобни теми - ще ги трия, както ти изтрих останалите теми и ти взех възможността да качваш файлове! Не отваряй нови теми за каквото се сетиш! Има Лични Съобщения за тази цел ако искаш да се обърнеш към някого персонално!
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
В интригата му е маиката.
да не си бил напушен,щот аз ония ден бях и ми изтрили всичко дет сам го писал.
а ми беше интересно да прочета какво е.
да не си бил напушен,щот аз ония ден бях и ми изтрили всичко дет сам го писал.
а ми беше интересно да прочета какво е.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
5 мнения
• Страница 1 от 1