Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Разкажи за мазнините и млекомата де
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 3
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
yavor20V написа:Разкажи за мазнините и млекомата де
имаше мазнини в млекомата, сега няма. мъка!
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
какво е млекомат?
(питам сериозно,не се ебавам нещо..)
(питам сериозно,не се ебавам нещо..)
Вендинг машина за прясно мляко 

In Ban We Trust!
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
eraziel написа:Вендинг машина за прясно мляко
която се зарежда ежедневно директно от производител.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- denq
- Потребител
-
- Кара: и мисли
- Мечтае да кара: Е39 Coupe
- Детайли за колата: тъмна
От една седмица насам започнах със сухо мляко .. Ефекта е доста по добър от протеина, особенно преди сън и в не-тренировъчни дни. А и с лед като набарах едно клипче от братята руснаци за метод на проверка на съдържанието на белтък в протеини, проверих моя и се оказа пълен боклук ! Та .. тровим се незнайно с какво. Внимавайте много с покупките на добавки, като ви призовавам към естествени такива. Има ги достатъчно, стига да се поразровите и да ги намерите по магазините.
Примерно от половин година насам си правя шейкове с кис. мляко (не че то е супер-естествено..) пшеничен зародиш, сусамено семе. След и преди тренировка - сухо мляко... звяр съм
Примерно от половин година насам си правя шейкове с кис. мляко (не че то е супер-естествено..) пшеничен зародиш, сусамено семе. След и преди тренировка - сухо мляко... звяр съм

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
denq написа:От една седмица насам започнах със сухо мляко .. Ефекта е доста по добър от протеина, особенно преди сън и в не-тренировъчни дни. А и с лед като набарах едно клипче от братята руснаци за метод на проверка на съдържанието на белтък в протеини, проверих моя и се оказа пълен боклук ! Та .. тровим се незнайно с какво. Внимавайте много с покупките на добавки, като ви призовавам към естествени такива. Има ги достатъчно, стига да се поразровите и да ги намерите по магазините.
дай да го видиме това клипче..
Иначе добър естествен шейк е извара с мед и белтъци (яйца)

- denq
- Потребител
-
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Някакви други идея за естествен шейк?
- denq
- Потребител
-
Ми .. без ограничения откъм съчетание на съставки. Вземаш всичко що съдържа големи количества белтък и го бъркаш. Може и ядки да стриеш и да ги омешеш с някой млечен продукт. Преди сън доста често бъркам извара със заквасена сметана. Така вече изварата не е такава суха, че да ти присяда, а влиза мааазничко
, благодарение на сметаната. МОже да стриеш гръцки орех в тази смес.
Ям кедрови ядки - съдържат полезни, незаменими и никъде другаде несрещащи се мастни киселини. Но ми ги носят от Русия. Там са в изобилие и са бая по-евтини оттук, като тук и зор се намират.
Кофтито, че естествените шейкове не се разграждат моментално, както суроватъчните протеини, но пък , ако непрекъснато поддържаш положителен азотен баланс в кръвта, т.е. постоянно ядеш белтъци, не е фатална липсата на суроватка след тренировка, а се налага само да възстановиш енергийните си запаси чрез някой въглехидрат.
Имам наблюдения върху себе си: след тренировка стабилно, всеки път - по 2 кофи кис.мляко - не чувствам недостатък на белтък и си постигам добри резултати.
Прясното мляко е също доста ефективно веднага след тренировката. При хората с непоносимост към суровото прясно мляко (разстройства) има много добра алтернатива: прясно мляко без лактоза. Наскоро излезе в Кауфланд с голям надпис "Lactose free" - много добър продукт.

Ям кедрови ядки - съдържат полезни, незаменими и никъде другаде несрещащи се мастни киселини. Но ми ги носят от Русия. Там са в изобилие и са бая по-евтини оттук, като тук и зор се намират.
Кофтито, че естествените шейкове не се разграждат моментално, както суроватъчните протеини, но пък , ако непрекъснато поддържаш положителен азотен баланс в кръвта, т.е. постоянно ядеш белтъци, не е фатална липсата на суроватка след тренировка, а се налага само да възстановиш енергийните си запаси чрез някой въглехидрат.
Имам наблюдения върху себе си: след тренировка стабилно, всеки път - по 2 кофи кис.мляко - не чувствам недостатък на белтък и си постигам добри резултати.
Прясното мляко е също доста ефективно веднага след тренировката. При хората с непоносимост към суровото прясно мляко (разстройства) има много добра алтернатива: прясно мляко без лактоза. Наскоро излезе в Кауфланд с голям надпис "Lactose free" - много добър продукт.
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Преди малко ми казаха още един: прясно мляко + банан + 5-6 белтъка + мед(какао, ванилия за вкус). Мисля да го пробвам утре.
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
denq написа:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WCBHBdRUoWY#!
Тоя руски ме убива... би ли обяснил с две думи

- denq
- Потребител
-

На кратно истинския белтък трябва да се сбие на буци, когато го залееш с вряла вода, т.е. разтворимостта му е много лоша. Руснака дава пример с яйцата, когато ги нагрееш - как се сбива белтъка при контакт с горещото. Всичко останало, което се разтваря напълно и в резултат образува някаква течна смес - е леш, сиреч боклук, химия и кой знае още какво.
В клипа, от ляво на дясно - първият и вторият белтъци (протеини) са пример за това какъв трябва да бъде истинския, съдържащ белтъци протеин. Третият вариант - е фалшификат.
HackeD написа:Преди малко ми казаха още един: прясно мляко + банан + 5-6 белтъка + мед(какао, ванилия за вкус). Мисля да го пробвам утре.
вместо прясно може и сухо
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
latrel написа:HackeD написа:Преди малко ми казаха още един: прясно мляко + банан + 5-6 белтъка + мед(какао, ванилия за вкус). Мисля да го пробвам утре.
вместо прясно може и сухо
Е да ама тогава трябва да добавя и вода, а според мен е по-добре да си е прясно мляко не, че мога да го пия много ама очаквам като се смеси с банана да усещам повече него, а не млякото