СОФИЯ - седмични сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Re: СОФИЯ - седмични сбирки
Mollov написа:Добре де, какъв е проблема ако пак дойдат "проблемни елементи" вие самите да звъннете на куките да дойдат да си ги "регламентират"?Да видим следващият път дали пак ще има простотии...
Покрай сухото гори и мокрото

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- kokoshkite
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 coupe 318is ex
E36 coupe 328i ex
E46 touring 320d ex
E90 325i
UBAH5 написа:Mollov написа:Добре де, какъв е проблема ако пак дойдат "проблемни елементи" вие самите да звъннете на куките да дойдат да си ги "регламентират"?Да видим следващият път дали пак ще има простотии...
Покрай сухото гори и мокрото
Точно! Дойдат ли почват проверки на всички и повечето макар и не проявили се намазват

- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Точно така е , сбирка с такава посещаемост няма никакъв шанс да няма подобни изпълнения .
Но пак казвам това нещо нормално , то и на люлинските сбирки преди постоянно си имаше 2-3 коли който равеха бърнаут-ове между колите и полиция е имало през 2 -3 сбирки , дори и сме си лафили с тях .
Въпроса тук е че , са много колите и много желаещите да се покажат и времето с паленето на гуми се удължава драстично и около 30 минути е постоянна лудница .
Сбирката в сряда си става един малък БМВ Събор на което аз много се радвам
Но пак казвам това нещо нормално , то и на люлинските сбирки преди постоянно си имаше 2-3 коли който равеха бърнаут-ове между колите и полиция е имало през 2 -3 сбирки , дори и сме си лафили с тях .
Въпроса тук е че , са много колите и много желаещите да се покажат и времето с паленето на гуми се удължава драстично и около 30 минути е постоянна лудница .
Сбирката в сряда си става един малък БМВ Събор на което аз много се радвам
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Mollov написа:Добре де, какъв е проблема ако пак дойдат "проблемни елементи" вие самите да звъннете на куките да дойдат да си ги "регламентират"?Да видим следващият път дали пак ще има простотии...
Защото, Молов, една много голяма част от присъстващите ИСКАТ и СЕ КЕФЯТ на "шоуто"... И идват заради това... Иначе е СКУКА, браат

Искам така и да попитам "публиката", не ви ли се струва, че сте твърде близо до дрифтещите, необезопасени

А пича с Варненската Е36, който "омете" между паркираните коли и който Калчев помоли да не го прави повече, и получи отговор "Споко, знам какво правя" или нещо такова, искам да го попитам, задния му калник дрифт-ефект ли е, и ако да - сигурно и тогава е знаел какво прави. Мислете малко бе, хора, повечето знаете много добре колко бързо стават белите, земи тоя бордюр, земи тая мантинела, случва се... ПРОСТО не го правете между паркирани коли! Наточени, направени, на хора като ВАС, фенове!
А с Калчев сме на път да вдигнем тотално ръце... С паркирането по модели, толкова ли е трудно да видиш къде е твоят модел и да спреш там, ако има място... Толкова ли ви е готино да се чучнете между другите модели, ама и наобратно, ако може, че е по-фън... Така ще ви забележат ли, що ли...
Правя някакъв последен опит, за тези, които не са били, или ще дойдат... Колите винаги се паркират в следния ред / от входа в дълбочина/, "дупе в дупе":
- Нови модели - Е90/2, Е60, Ф-ки, Х-ве, М-ки - най-отпред, първите две редици
- Е30-ки и ретро - две редици
- Е36 - три редици
- Е46 - две редици
- Е39 - две редици
- Е34 - една
- И накрая седмиците - Е38 и Е32
Искрено МОЛЯ и Благодаря за това на хората с не-BMW-та, паркирайте ВСТРАНИ, от двете страни, не в дъното - зад/между нас! Има достатъчно място

Колкото до Полицията, всяко едно агресивно държание /породено от стадния инстинкт - много сме, силни сме/, само ги озлобява и нахъсва за заяждания, проверки, актове и пр., Просто бъдете по-учтиви и подходете с ... Абе какво да пиша повече... Ако решат такава чудна веселба могат да ни спретнат, както писах преди време, случвало се е и преди... Малко хора ме чуха, резултатът е налице, хора се отказват да идват...
Хубав ден от мен, слънцето навън е прекрасно, баварките мръсни

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Apassionata написа:Mollov написа:Добре де, какъв е проблема ако пак дойдат "проблемни елементи" вие самите да звъннете на куките да дойдат да си ги "регламентират"?Да видим следващият път дали пак ще има простотии...
Защото, Молов, една много голяма част от присъстващите ИСКАТ и СЕ КЕФЯТ на "шоуто"... И идват заради това... Иначе е СКУКА, браат![]()
Не се научихте, че е с две "л"

Е то щом се кефите става малко парадокс... хем така, хем онака... то не може и двете

- integrale4life
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лада 2101
- Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
- Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!
Аз принципно нямам нищо против пиленето на гуми на място или в движение, описващо кръг с център най-крайния стълб. Най-спокойно ги наблюдавах от страни със добрите стари снежинки в джоба и шише вода в ръката. Ама като дойдоха нашите приятели от МВР-то и постъпката, която направиха може би 50% от присъстващите беше напълно тъпа. Окей, видяли са го, че дрифти около стълба - добре. Ама трябваше ли всички да наобиколят патрулката, все едно сте тръгнали да ги биете? Точно в тоя момент се сетих, че спокойно могат да викнат Жандармерия и абсолютно всички да си изпатим... И аз бих си позволил да ви помоля, следващия път да не се правите, че знаете историята за хан Кубрат и снопа пръчки. В този случай тази история НЕ важи! (:
Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! 

- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Аз снощи доста учтиво си поговорих органите на МВР-СДВР,седящи на входа,и те казаха "Вижте сега,не е проблем да се събирате,но когато започнете да се въртите,магазините ни звънят в миг",след което попитах,а защо не дойдат още в началото на сбирката,за да следят за добрия ред и отговорът им беше "С най-голямо удоволствие,и на нас ни харесва да гледаме толкова много баварци,но трябва БМВ Клубът да заплати такса охрана и да уведоми началникът на СДВР и Кметът на общината".След така проведеният разговор между мен и тях,те казаха "Тръгвайте до 15мин и няма да има никакви проблеми,иначе затваряме паркинга и почваме наред"....Доста от хората явно не са ги послушали и са си изпатили...Пък нека после още има хора,които да ми казват "Ти к'ъв си,че ше ми ка'еш".Живи и здрави,пожелавам Ви приятен ден!
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
И полицайте са хора , и на паркинга пред хита , и на омв-то след тунела на люлин са идвали след сигнал , и ни обясняват най-нормално , че от тяхна страна няма проблеми стига и ние да сме коректни . И след като си тръгнат , минава се 15 минути и някой нов дойде изпързаля два завоя и вече идват с 2 коли и разговора започва с друг тон .Няма да е лошо никак даже , да има една патрулка стига да може да се реализира 

Американски форум: питаш и ти отговарят.

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Така като гледам...нещата си отиват на е*ане
Накрая някой ще изреве, че са го ошамарили сините човечета и колата му е спряна от движение. Каквото и да си говорим - малко са е30 и е36, които са изрядни като детска сълза.
Не мога да разбера защо разбирате "сбирка" и забавление по този начин!? Комплексирани ли сте, че трябва да се доказвате и пред кой се доказвате? ОК, адреналинът ви е в повечко, не ви кефи да се дърпате...ами ходете другаде тогава! Прекрасно разбирате, че охраната на магазина ще викне полицаите, но не ви пука за останалите 200+ човека и че те ще оберат пешкира.
Браво на организаторите за нервите...яки копелета сте
Но и аз, както много хора, ще се замисля дали да идвам, тъй като просто не ми се занимава с глупости (а, и имам неплатен акт
).

Не мога да разбера защо разбирате "сбирка" и забавление по този начин!? Комплексирани ли сте, че трябва да се доказвате и пред кой се доказвате? ОК, адреналинът ви е в повечко, не ви кефи да се дърпате...ами ходете другаде тогава! Прекрасно разбирате, че охраната на магазина ще викне полицаите, но не ви пука за останалите 200+ човека и че те ще оберат пешкира.
Браво на организаторите за нервите...яки копелета сте

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Кой е отнесъл актове без причина? Аз поне 3-4 пъти след 22 часа влизах в паркинга без куките да ми направят проблем. Само първия път се загледаха в халогените и аз ги изключих точно пред очите им.
Искам да попитам дали след това имаше събирания по други паркинги, защото страшно много коли се изнесоха след като първата патрулка цъфна.
Искам да попитам дали след това имаше събирания по други паркинги, защото страшно много коли се изнесоха след като първата патрулка цъфна.
- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
Хората така го правят:
http://vimeo.com/63774151#
Прави ли ви впечатление, че няма диктатори, които да нареждат, кой къде да паркира. Няма никакво разделение по модели и други малоумщини. Просто хората са над нещата и им се получава. Тук се опитваме да усложним нещо толкова елементарно.
Има начин, но не и в България. Няколко страници по-назад се опитах да го намекна.
Прави ли ви впечатление, че няма диктатори, които да нареждат, кой къде да паркира. Няма никакво разделение по модели и други малоумщини. Просто хората са над нещата и им се получава. Тук се опитваме да усложним нещо толкова елементарно.
Има начин, но не и в България. Няколко страници по-назад се опитах да го намекна.

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
И кое по-точно му е сложното, че има хора, които редят и изобщо, кое е сложното в това колите да са наредени по модели ? Нещо не те разбирам явно.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Вълк написа:Хората така го правят:
Ония там просто нямат нужда да им се казва... те имат самосъзнание, имат идея как е добре да се случват нещата... разлики бол, за кво изобщо го даваш за пример да се коментира??? Тук доста (не говоря конкретно и само за хората от сбирката) дори не могат да паркират правилно, спират като "селски кметове"... какво очакваш за повече???
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Вълк написа:Хората така го правят:
Не. Но ми прави впечатление, че няма диктатори, които да са още по над нещата и да пилят гуми с изпърдяните си кошници на метри от паркираните коли и струпаното множество. Ей т'ва са малоумщините, които ще затрият сбирката. Никой няма да отнесе акт за това, че сме се наредили като на северно-корейски военен парад. Някои даже го намираме за доста естетически издържано.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Друго, което забелязах вчера. Когато бялото е32 излезе да пили гуми /и в последствие закри целия паркинг с дим/ около колите останахме МАКСИМУМ 5-6 човека. Е как няма да пилят гуми после, като всички тичат да гледат сеир и това насърчава хората. Ако излезне един да се върти и никой не го гледа надали ще направи повече от 1-2 донъта. 
За варненската чайка - нямам думи. Да се извъртиш сред толкова хора и коли. Недай Боже удари някоя кола, еле па човек не ми се мисли какво ще му се случи.

За варненската чайка - нямам думи. Да се извъртиш сред толкова хора и коли. Недай Боже удари някоя кола, еле па човек не ми се мисли какво ще му се случи.
Последна промяна randity на 11 Апр 2013, 22:45, променена общо 1 път
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..