Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
niki_kaffa написа:Благодаря ти!
Притесняват ме джантите и салона каточе ли не са от тази кола
Вместо да се притесняваш -->
Звъниш по телефона, искаш да продавача последните 7 букви и цифри от рамата (записваш си ги)
Отваряш http://www.bmwarchiv.de/vin/bmw-vin-decoder.html
Вкарваш "кода" и гледаш екстрите
----
Гледате коли за 30 000лв.+, ами осведомявайте се по тези въпроси! ние тук не сме гадатели да знаем, коя част на колата от къде е дошла И ЗАЩО!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
niki_kaffa написа:Благодаря ти!
Притесняват ме джантите и салона каточе ли не са от тази кола
За салона притеснението как да е... Ама за джантите! Да ти я даде на 16-ки дали ще ти е по-добре. Вичо ти е отговорил правилно - не са малко парите, че да купуваш съвсем на сляпо. А не те ли притеснява, че ѝ няма гумените уплътнения над фаровете и маската? И що ги няма. Не, че без тях няма да върви или значи, че е лоша, или че не са паднали. Аз така си загубих едното като залепваше за капака, но все пак...
- niki_kaffa
- Потребител
-
Колеги много си благодаря!
Много се двоумях и имах нужда от побутване.
в камор казаха че всичко е ок
този форум е супер
Много се двоумях и имах нужда от побутване.
в камор казаха че всичко е ок
този форум е супер
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Здравейте колеги, интересува ме мнението ви за следното БМВ...
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-320-touring-320d-xenon-alufelgen-klimaautomatik-neu-ulm/177023862.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=109&minPowerAsArray=KW&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2006-01-01&maxPrice=7001&negativeFeatures=EXPORT&categories=EstateCar
Колата е в Германия, но е внос от Италия
Последната цена засега е 6000е, като допълнително трябва да мине Тюв, което заедно с транзитните табели са едни 300евро...
Колата я гледах на живо и изглежда читава, има само разни леки драскотини...
Та според вас струва ли си да си я докарам тази "немска италианка" за лично ползване??
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-320-touring-320d-xenon-alufelgen-klimaautomatik-neu-ulm/177023862.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=109&minPowerAsArray=KW&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2006-01-01&maxPrice=7001&negativeFeatures=EXPORT&categories=EstateCar
Колата е в Германия, но е внос от Италия

Последната цена засега е 6000е, като допълнително трябва да мине Тюв, което заедно с транзитните табели са едни 300евро...
Колата я гледах на живо и изглежда читава, има само разни леки драскотини...
Та според вас струва ли си да си я докарам тази "немска италианка" за лично ползване??
- bangelov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, Е90 320d LCI
- Мечтае да кара: M4
- Детайли за колата: MPPSK
Според мен не си залужава лично мнение. Откъдето и да я погледна тази кола е зле и ето моите аргументи:
1. Внос от Италия път в Германия доста странно
2. Над >= 200 хил км, което само по себе си говори за скъпи ремонти ако не е поддържана както трябва (точка 1)
3. Почти никакви екстри
4. Ударена е от едната страна
4. е90 за 12 000 хил лева ? не ми се мисли какво ще да е! По добре се насочи към друг модел
5. И още нещо ако си решил да я купуваш си задели пари мин 2к
1. Внос от Италия път в Германия доста странно
2. Над >= 200 хил км, което само по себе си говори за скъпи ремонти ако не е поддържана както трябва (точка 1)
3. Почти никакви екстри
4. Ударена е от едната страна
4. е90 за 12 000 хил лева ? не ми се мисли какво ще да е! По добре се насочи към друг модел
5. И още нещо ако си решил да я купуваш си задели пари мин 2к
за 6000 евра какво искате немски автомобил с много екстри ли .Трудно може да стане
колата е гледах в моя град се намира.тув малко трудно ще се вземе редовно
взимаш си я плащаш да ти я докарат на платформа и си я оправящ :"І
2- кви скъпи ремонти на 200 км ако са и нейните е супер мотора е много здрав ако се поддържа добре може и 500.000 км да кара
колата е гледах в моя град се намира.тув малко трудно ще се вземе редовно

взимаш си я плащаш да ти я докарат на платформа и си я оправящ :"І
2- кви скъпи ремонти на 200 км ако са и нейните е супер мотора е много здрав ако се поддържа добре може и 500.000 км да кара
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Благодаря за мненията колеги.
Колата наистина не е лоша и поне е на реални км...Не като тия в БГ на по 100к
Като цяло съм още 1 седмица в Германия, та имам време да поогледам още коли докато съм тук
От това което видях досега, истинските е90ки вървят от 8000евро нагоре...
Колата наистина не е лоша и поне е на реални км...Не като тия в БГ на по 100к

Като цяло съм още 1 седмица в Германия, та имам време да поогледам още коли докато съм тук

От това което видях досега, истинските е90ки вървят от 8000евро нагоре...
Да ви попитам за мнения относно е90 325i (N52B25), като идеята е евентуално да се газифицира на по-късен етап?
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
RGeorgiev написа:Да ви попитам за мнения относно е90 325i (N52B25), като идеята е евентуално да се газифицира на по-късен етап?
Лоша идея за газта.Иначе мотора е приемлив.Има"важна" тема с подробности за 2.5 и 3.0.
Здравейте
искам да ви попитам някой има ли наблюдения върху тази кола? http://www.cars.bg/u772665
Километрите не са реални 1000% но ако някой я е гледал нека сподели отзиви

Километрите не са реални 1000% но ако някой я е гледал нека сподели отзиви

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Интериорът изглежда запазен,възможно е да не е на много км...,няма снимки на салона,но няма никакво износване на старт-стоп бутона или на ключовете!Със сигурност е производство 2007год,но има доста неточности в инфото за обявата - отбелязани са,че има,а всъщност НЯМА:ксенон,парктроник,блутуут,Auto Start Stop function!
Малко е бедна откъм екстри,но за тази цена и година,определено си заслужава да се види!!!
Малко е бедна откъм екстри,но за тази цена и година,определено си заслужава да се види!!!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Тази кола я гледахме с един приятел - притропва нещо на полусъединител според мен маховика е тръгнал ,светят някакви чекове по таблото ,цялостно е пръскана/лакирана , карах я вървежа определено не е както трябва много мудно набира ( не съм карал Е90 с тоя мотор друг път но ако това е вървежа не знам къде са 50-60 коня ,тя на втора трябва да не си ще гумите само с газ ) .. инак мотора работи меко и равномерно и салона е свеж ... продава се от над половин година впрочем ..
Здравейте, утре съм уговорил да видя тази Е90-ка.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2se9jx
Ако няма някакви очевидни забележки мисля да я водя в някой от официалните сервизи.
Дайте съвети какво да гледам и като цяло как ви се струва. Мерси предварително.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2se9jx
Ако няма някакви очевидни забележки мисля да я водя в някой от официалните сервизи.
Дайте съвети какво да гледам и като цяло как ви се струва. Мерси предварително.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
На пръв поглед колата е идеална и цената е добра. Но най-добре вземи човек, който има понятие от БМВ да дойде с теб.