СОФИЯ - седмични сбирки

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: СОФИЯ - седмични сбирки

Мнение от randity » 10 Апр 2013, 11:49

Там сме, да :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Мнение от zafirovp » 10 Апр 2013, 13:47

Пропуснах предишните две сбирки, понеже нямах време. Днес ще дойда, но дали все още има толкова много хора? Полицията започнали да прави проблеми? До колко часа име хора на паркинга?

Потребител
Аватар

Мнение от Ivaylo_Goranov » 10 Апр 2013, 14:21

Зависи от деня, но обикновено до към 22:00 ч има хора, след това си тръгват повечето (мое впечатление).
Идват към 20 ч грубо написано.

Потребител
Аватар
Кара: e36 m50b25

Мнение от IceManTBG » 10 Апр 2013, 23:49

и пак с изцепките...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 11 Апр 2013, 2:41

Евала на всички диви селяни,които си показаха простотията и некадърността около стълба тази вечер и заради които доста хора отнесоха актове на изхода на паркинга.Продължавайте в същия дух момчета :bowdown:
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 м52б28 компакт
Мечтае да кара: е30 кабрио :0
Детайли за колата: Двигател: m52b25 +модове
цвят:estorilblue
интериор: рекаро салон/полукожа/
джанти: Style 32 18"
Окачване: Waitec coils
Външен м пакет
екстр: борд компютър

Мнение от LiloTGeorgiev » 11 Апр 2013, 2:52

Немога да кажа че съм от най разумните,нито че никога не съм правил селянии, но подяволите спрете се , има цели три дни в които /четвъртък,петък и събота / се прави само това на тоя паркинг , ако там дойдат куки баумакс и тн ..... все си мисля че една сряда може да мине кротко ,всеки един от1.6 до м-ка може да направи бърнаот не е нещо велико , кръгч около стълба ,другия път ше дойда с колелото и ще въртя цяла вечер ......

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 м52б28 компакт
Мечтае да кара: е30 кабрио :0
Детайли за колата: Двигател: m52b25 +модове
цвят:estorilblue
интериор: рекаро салон/полукожа/
джанти: Style 32 18"
Окачване: Waitec coils
Външен м пакет
екстр: борд компютър

Мнение от LiloTGeorgiev » 11 Апр 2013, 2:53

и после защо има някакво разделение на стари и млади членове ... Замислете се !!!

Потребител
Аватар
Кара: e36 m50b25

Мнение от IceManTBG » 11 Апр 2013, 8:17

Добре, че си тръгнах на време.. Мисля че ако не беше оня с тъмночервената М-ка нямаше да я има тая изцепка. Почне ли един "подкокоросва" и другите.И за да си нямам проблеми и аз с полицията спирам да ходя по такива събирания защото ми дойде не до гуша, а и аз не знам вече до къде от такива "дупЕта"!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 11 Апр 2013, 8:18

zzuzi написа:Евала на всички диви селяни,които си показаха простотията и некадърността около стълба тази вечер и заради които доста хора отнесоха актове на изхода на паркинга.Продължавайте в същия дух момчета :bowdown:

Потвърди ми мнението да не съжалявам, че не съм бил пътя до там, а излязох на по бира с приятели :mhihi:
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 11 Апр 2013, 9:00

аз направих същото .. и като гледам не съм сбъркал :mhihi:

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 11 Апр 2013, 10:41

И аз бях на по бира с приятели , НО на сбирката .
Ако нямаше малко изцепки ще ше да е малко скучно с колкото и човека да си говорих бяха на това мнение . Няма как от 100 коли никой да не излезе и да не запали малки гуменките .На мен ми е хубаво на сбирките и ще продължавам да ги посещавам , а след като не искате актове , се сещайте че след 2-та патрулка е време да си биете камшика .
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 11 Апр 2013, 10:45

Не знам дали усещате, но малко по малко сбирката започва да се разпада. Тези, които не са се въртяли на изхода са отнесли я акт, я фиш. Тези, които се въртяха си тръгнаха необезпокоявани. Следващата сбирка ще е с поне десетина човека по-малко, по-следващата и тя така и накрая. Ще си останат само хората, които се правят на интересни, та да видим тогава пред кой ще се въртят. На всяка сбирка отивам с невероятен кеф, но чуя ли сверенето на гуми всичко в мен умира. Колегите, които се взеха за големи и решиха, че могат да си позволят да държат тон на нас организаторите ще ви кажа: Евала, много сте интересни, следващия път въобще не идвайте. Ние се опитваме да го направим красиво, приятно, вие ни серете на очите.

Една жена дойде при мен със сина си, каза, че съвсем случайно са попаднали на сбирката. Пита ме много въпроси относно клуба, относно това, което правиме. Завързахме интересен разговор, казах и как БМВ Клуба е единствения клуб с такава мащабна сбирка. Каза ми как сина и иска БМВ, как когато чуела БМВ и млад шофьор се сещала за наистина КРАСИВО каране на автомобила.

Искам да благодаря и на колегите, които не бяха с БМВ, които спираха отсрани и без заяжданици, ако четат тази тема и този форум, казвам едно БРАВО !

Това е от мен, да се надяваме, че сбирките няма да започнат да намаляват, а ще си останат същите, но без повечето простотии.

Поздрави, Велизар !
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 coupe 318is '95 M42B18++
Мечтае да кара: квато и да е Хемка :)))

Мнение от west bam » 11 Апр 2013, 10:49

Така призив към всички на които им си гърми ми не го правете това на сбирките ако ви се пили толко елате неделя на писта Бухово и думкайте гуми но не и на тези срещи тук :yes:
BMW E36 TEAM and HONDA CIVIC 4G - TEAM
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
http://24.media.tumblr.com/9121c8bb0ae9 ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/ba160f33385c ... o1_500.gif

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 11 Апр 2013, 13:30

Още миналата седмица видях на къде духа вятърът. По-скоро щях да съм изненадан, ако вчера е минало без такива "прояви". Нищо ново под слънцето, жалко само за ентусиазма и усилията на хора като Бойка и Стойчо, чиято добра воля остава криво разбрана от шепа палячовци. Честно казано още като видях клипа с безумията на оня смешник на околовръстното от първата сбирка ми стана ясно, че няма да го бъде, но си реших да си трая от уважение към това, което правят Бойка, Стойчо и останалите, които им помагат. Но за мен сбирка от такъв мащаб е обречена в този си формат. Няма как да озаптиш полуидиота в стремежа му да стане пълен идиот :kuku:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 11 Апр 2013, 13:36

Добре де, какъв е проблема ако пак дойдат "проблемни елементи" вие самите да звъннете на куките да дойдат да си ги "регламентират"? :) Да видим следващият път дали пак ще има простотии...

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг