стряскане на куки :)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

стряскане на куки :)

Мнение от ludiagsm » 08 Сеп 2003, 1:06

днес се прибирам ве4ерта ,гледам некви куки тамън тръгват на светофара ама се вла4ат едва едва и никой не смее даги изпревари , аз наро4но тръгвам да се залепя плътно зад тях и какво става:))

Астрата даде десен мига4 отби в страни по4ти спря и продължи след мен :), отна4ало си помислих 4е 6те ми пускат сирените или любимите на вси4ки нас сини буркани ама не , тругнаха си леко зад мен на 50-тинна метра и тва бе6е!!!

Тайната е в една от многото циганиики дато имам на колата :) , На мойто Е36 съм с бели мига4и и вътре съм вградил блиц светлини, със сини гумени 4орап4ета нахлузени върху импулсни лампи4ки като тези на светкавиците на фотоапарат4етата :) , 6том пусна габаритите и се по4ва , цък цък като на тези правителствените коли :) и нали е БМВ 4ерно с тъмни стъкла,ония куки кой знае какво са си помислили , не6то 4ерно мигащто залепено зад тях казали са си я да го пуснеме тоя, както сигурно са правили и преди , и така:)

Ако някой от вас иска,такива може да се уреди един мои добър приятел от форума ми ги продаде много тънко!!!

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 08 Сеп 2003, 7:31

Колко тънко? Аз бях карал един приятел в USA да ми търси от полицейска кола цялата система, но там е забранено и неможа да открие (преди години беше)

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 08 Сеп 2003, 7:38

ludiagsm - един мой колега имаше такива на колата и тия от СИГМА му сцепиха шортите, така че най-добре си ги закачи на отделен ключ за да не береш ядове
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 08 Сеп 2003, 8:48

Аз да питам-тези от СИГМА с какви правомощия са и какво имат право да правят с мен?Да ме спират?да ме проверятва?да ме глобяват??за какво могат да ме глобят-само за неизправни документи или за нарушение на закона за движение по пътищата??
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Мнение от ludiagsm » 08 Сеп 2003, 9:39

Turturelo написа:Колко тънко? Аз бях карал един приятел в USA да ми търси от полицейска кола цялата система, но там е забранено и неможа да открие (преди години беше)

предполагам 4е за тебе ще е към 15 лв заедно с 3 комплекта 4орап4ета бели сини и 4ервени +кутииката (тя е една много малка,около 4,5 ма 3,5 см, на нея има и тример който регулира 4естотата и режима не мигане)

Ми това е, ако иска6 знае6 ми номера ;)

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 09 Сеп 2003, 7:42

В сряда идвам в София, приготви един комплект! Трябва да измислим как да пробваме и таблото и да си стиснем ръцете :wink:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 09 Сеп 2003, 11:28

На Пловдивската Митница се подвизава едно Х5 което има цяла БЛИЦ система и много от Семкарите като го видят в тъмното без фарове и мигащ мощно почват да бягат панически :arrow: КУКИ КУКИ :D :D :D А той човека само идва да се позабавлява :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 09 Сеп 2003, 21:51

Turturelo написа:В сряда идвам в София, приготви един комплект! Трябва да измислим как да пробваме и таблото и да си стиснем ръцете :wink:

6те го тесваме на мойта кола става бързо

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 09 Сеп 2003, 23:04

Те това е приказка! :)

Май ще взема и 2-3 комплекта "strob lights", че и Kamikadze иска - днес седяхме на едно кафене след като правихме поредната гонка из Русе ... аз, Kamikadze и Pilota и решихме да си сложим такива неща да ни виждат отдалеч, иначе бабите бягат, правят салта децата .. и т.н. ;)

Аватар

Мнение от ati » 10 Сеп 2003, 20:29

заради вас и аз се запалих и ще си взема такива светлинки.... :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 10 Сеп 2003, 21:40

охоо голям пазар 6те падне ама трябва да видя какво има в нали4ност:)

Аватар

Мнение от ati » 11 Сеп 2003, 11:00

хе-хе :D
с теб трябва да се видим,че искам да обсъдим и една идея.....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 11 Сеп 2003, 22:11

ati написа:хе-хе :D
с теб трябва да се видим,че искам да обсъдим и една идея.....

в неделя съм на еко :)

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 12 Сеп 2003, 15:51

Луд, обади се като има в наличност да вземаме ..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 12 Сеп 2003, 17:19

Turturelo написа:Луд, обади се като има в наличност да вземаме ..

ОК!!!

Следваща

Назад към Страхотни истории