316 прекъсва много.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
316 прекъсва много.
Здравейте 
Така проблема дойде внезапно,пали малко трудно,като му дам газ бавно дига оборотите и стигат най много до 4000 и не държи оборотите задържа ги за чисто малко и гасне, от какво може да се дължи проблема
Двигателя не е с ремък а с верижния.

Така проблема дойде внезапно,пали малко трудно,като му дам газ бавно дига оборотите и стигат най много до 4000 и не държи оборотите задържа ги за чисто малко и гасне, от какво може да се дължи проблема

- 4a4i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: лагерница
- Детайли за колата: touring
- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
Re: 316 прекъсва много.
Много работи. На диагностика ходил ли си , че иначе другото си е хвърляне на боб?
- sysmurdoc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 LCI космос
- Мечтае да кара: Йемки
Здрасти колега!Като за начало опиши по обстойно колата (има ли газово, година и прочие).От кога не си сменял свещи?А кабелите?Може да е от много работи, може да ти заминава помпата!Най-напред пусни диагностика и ако тя не помогне...тръгваш по веригата 

На диагностика в БМВ сервиз нищичко не показа,наскоро бях сменил палеца само карах нали около 1000км.. обаче след като я качих във високи обороти и изведнъж почна да прекъсва .. На газ е дори и пука през колекторите на бензин също прекъсва .. бензиновата помпа прави достатъчно налягане,прегледах дистрибуторната капачка но нямаше пукнатини..пробване е и със други свещи,кабелите не съм ги сменял,аз се съмнявам във палеца отново и дистрибуторната капачка..някакви идеи?
- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
Значи почваш кабели , свещи , бобини тези работи ги гледаш задължително. На газ ти пука защото не ти е регулирана газовата. Да ти прекъсва на бензин значи имаш нещо я по запалителната , я по горивната с-ма. Регулатора на бензина здрав ли ти е , дюзите как са ти , ламбда сензора изправен ли ти е , бензинов филтър сменял ли си? Това са неща които трябва да се видят.
П.С. Последно с кой мотор е колата защото в първия си пост пишеш , че е с М43 , а в последния говориш за палци и дистрибутори , неща които ги има в М40?
П.С. Последно с кой мотор е колата защото в първия си пост пишеш , че е с М43 , а в последния говориш за палци и дистрибутори , неща които ги има в М40?
Да,колега колата е с ремък объркал съм се,ще сменям сега дистрибуторна капачка,палец и кабели и ще пиша дали има резултат.
Днеска сутринта изникна нов проблем,сутринта след като исках да я запаля да видя кво е положението завъртва двапати и пали,но като дам газ никъква реакция мен ме съмнява бензинова помпа..Вие какво мислите 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Frederik написа:Днеска сутринта изникна нов проблем,сутринта след като исках да я запаля да видя кво е положението завъртва двапати и пали,но като дам газ никъква реакция мен ме съмнява бензинова помпа..Вие какво мислите
Дебитомера е зациклил

И какво казваш в БМВ сервиз нищо не излиза

Много ясно че за диагностика става дума..и да,не показва абсолютно нищо.
дебитомера е бил зациклик

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Frederik написа:Много ясно че за диагностика става дума..и да,не показва абсолютно нищо.
Ми погледниго като невярваш, не случайно го казвам.
Освен това като е с М40, демек с ремък, там има делко палец, кабели на свещи, неща дето ги няма на М43 ( с верига)
Та в тоя ред на мисли много е важно да знаеш каква кола караш с какъв мотор, ако незнаеш си патиш

Как да ти дадем какъвто и да било съвет при положение, че ти подаваш подвеждаща информация?
И да в истински БМВ сервиз едва ли си го закарал това М40, щото там няма вариант да не ти кажат какво му е.
Варианта е да си го закарал при някой който няма нужните неща за да прочете тая кола.

Подведох се за модела на двигателя,самоче малко ве залъгах отново смисъл само диагностика ми направиха не са оглеждали за проблема във БМВ сервиза,след диагностиката показва че абсолютно всичко си е наред..Ще погледна дебитомера.Благодаряvld написа:Frederik написа:Много ясно че за диагностика става дума..и да,не показва абсолютно нищо.
Ми погледниго като невярваш, не случайно го казвам.
Освен това като е с М40, демек с ремък, там има делко палец, кабели на свещи, неща дето ги няма на М43 ( с верига)
Та в тоя ред на мисли много е важно да знаеш каква кола караш с какъв мотор, ако незнаеш си патиш
Как да ти дадем какъвто и да било съвет при положение, че ти подаваш подвеждаща информация?
И да в истински БМВ сервиз едва ли си го закарал това М40, щото там няма вариант да не ти кажат какво му е.
Варианта е да си го закарал при някой който няма нужните неща за да прочете тая кола.
12 мнения
• Страница 1 от 1