Миризма на изгорели газове в купето е61 530д
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- pepe00
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530d
Миризма на изгорели газове в купето е61 530д
От скоро съм собственик на е 61 530д и един от проблемите който веднага установих е, че вкарва миризма на изгорели газове в купето, когато колата работи на място ,мирише от към всмуквателния колектор но не се вижда дим моля за някакви мнения и препоръки
- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
- pepe00
- кандидат ентусиаст
-
Re: Миризма на изгорели газове в купето е61 530д
Колега тая търсачка я ползвах ама нищо конкретно не пише само предположения,питам евентуално ако е всмуквателния колектор дали има некви алтернативи за втора у-ба или заварки
Абсолютно същия въпрос си спомням срещнах в някоя от темите напоследък.Един от първите отговори бе че във всмукателния колектор най-често циркулира въздух а не отработени газове .После се коментираше че е евнтуално изпускателния който е хубаво да е чугунен и че ако е ламаринен не може да се завари по ред причини.После стана въмрос за някаква мека връзка коята била пукната и т.н
Опитай пак с търсачката
Опитай пак с търсачката
- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
pepe00 написа:Колега тая търсачка я ползвах ама нищо конкретно не пише само предположения,питам евентуално ако е всмуквателния колектор дали има некви алтернативи за втора у-ба или заварки
Линка, който ти дадох отвори ли го?! Там се разисква точно това!

- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
Не всмукателен,а изпускателен колектор колега.Намери си чугунен и го смени заедно с всички гарнитури и си готов.Аз моя го смених така.Меката връзка също ми е за смяна,но не ми мерише на изгорели газове в купето така,че тя отпада според мен.Това е и наистина във форума има доста писано за изпускатен колектор и а от тук прочетох и даже после постнал в темата за начинаещи можеш да прочетеш по-подробно там.
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
- pepe00
- кандидат ентусиаст
-
miroleskov написа:Не всмукателен,а изпускателен колектор колега.Намери си чугунен и го смени заедно с всички гарнитури и си готов.Аз моя го смених така.Меката връзка също ми е за смяна,но не ми мерише на изгорели газове в купето така,че тя отпада според мен.Това е и наистина във форума има доста писано за изпускатен колектор и а от тук прочетох и даже после постнал в темата за начинаещи можеш да прочетеш по-подробно там.
Някакви спомени имаш ли колега,колко ти излезе този колектор?
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
ами виж в темата за начинаещи дадох и цени.. мисля,че беше 300-400 лв. гарнитурите не знам колко бяха... огледай добре дали е от него, въпреки че не се съмнявам
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
8 мнения
• Страница 1 от 1