Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от Бай Митьо » 03 Апр 2013, 9:22

BCAA Stack - мнг малко в доза. Не излизат ценово изгодно
Xtend - добри са доста
BCAA на Pure - от по-ниския клас са добри
Olimp BCAA Xplode - добри
NOW - неоправдано скъпо излизат
SAN - Също са добри за мен.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 03 Апр 2013, 9:29

Аз пия NOW и мога да кажа, че изобщо не са скъпи. Имайки предвид къде са произведени и каква субстанция източник на БЦАА ползват.
На SAN съм пил е няма такъв противняк от сладост, бъкани с изкуствени подсладители от типа на Аспартама.

BCAA-Pro 5000 Ingredients Citric Acid, natural and artificial flavors, aspartame, acesulfame-K.

NOW от тази гледна точка са изключително изчистени за мен лично.
Other Ingredients
None
Contains No Sugar, Salt, Starch, Yeast, Wheat, Gluten, Soy, Milk, Egg Or Preservatives

Добавките не са само ЕВТИНИ и СКЪПИ, зад всяка цена има причина и ... следствие.
Вие си решавате, казвам аз как мисля :yes:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 03 Апр 2013, 10:21

Аз също съм впепатлен от NOW... не съм виждал друга марка, която всичко е no-bullshit без никакви тъпни като например да ми оцветяват хапчетата и т.н.... и имат от пиле мляко. Не знам кой ме открехна тук за тях преди няколко години, но мерси... и другите Optimum Nutrition изглеждат сериозни, но те малко прекаляват с маркетинга и са наистина скъпи. Общо взето изобщо не съм поглеждал други фирми...

Sent using Tapatalk 2
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 03 Апр 2013, 13:37

deyan-enchev написа:Добавките не са само ЕВТИНИ и СКЪПИ, зад всяка цена има причина и ... следствие.
Вие си решавате, казвам аз как мисля :yes:

:yes: Затова и никъде не съм казал цената като фактор - главно ме интересува качеството /не желая да пия боклуци/ и съответно ефекта. Но приоритет за мен при добавките винаги е било качеството ;).

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 03 Апр 2013, 15:58

Така е качеството е на първо място и е според това, което може човек да си позволи.
Цената както каза колегата steeN се определя и до голяма степен от реклами, спонсорства и тн
Аз за това изразих мнение от мойте наблюдения. Ако питате, аз кои бих си взел Xtend, а от по-евтините на Scitec или Pure.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 03 Апр 2013, 19:05

Now е най-честната компания. Никога не се изхвърлят с гръмки твърдения, качеството е безкомпромисно (и те имат няколко сериозни издънки, но като цяло са най-сериозни), а цените са справедливи за това, което получаваш. Винаги има и по-евтино, но струва ли си?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 05 Апр 2013, 18:42

Напоследък смених малко типа на упражненията и гърдите ги правя с дъмбели. На последната тренировка за гърди усетих доста напрежение в рамената и до известна степен болка в тях :roll: При събирането на дъмбелите в най-горната част, при която също се работи малко и за вътрешната част на гърдите, рамената все едно се усукват и при смъкване на дъмбелите, прищраква. По принцип си щракам/паткам/чаткам къде-що може (китки, лакти, рамена, гръб, колена, глезени, пръсти и т.н.), та това ме навежда на мисълта, че имат нещо общо и дали няма да е по-добре да си взема примерно Анимал Пак :dunno: Или Анимал Флекс?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 05 Апр 2013, 19:19

uCnaHeTcA написа:Напоследък смених малко типа на упражненията и гърдите ги правя с дъмбели. На последната тренировка за гърди усетих доста напрежение в рамената и до известна степен болка в тях :roll: При събирането на дъмбелите в най-горната част, при която също се работи малко и за вътрешната част на гърдите, рамената все едно се усукват и при смъкване на дъмбелите, прищраква. По принцип си щракам/паткам/чаткам къде-що може (китки, лакти, рамена, гръб, колена, глезени, пръсти и т.н.), та това ме навежда на мисълта, че имат нещо общо и дали няма да е по-добре да си взема примерно Анимал Пак :dunno: Или Анимал Флекс?

Ако ще купуваш нещо за стави и сухожилия....няма особен смисъл от Анимал Пак.
Анимал Флекс е твоята добавка в случая :yes:
И понеже и аз съм горе долу така като тебе,забрави някога в живота си да приемаш Станозолол под всякаква форма :mrgreen:

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 05 Апр 2013, 23:08

sambeto написа:Тъкмо мислех да на пиша за Джо Уидър и гледам bum_bum ме е изпреварил.
Интересно ми е да видя дали ще има официална информация за причината за смъртта на Насър Ел Сонбати :roll:
Доколкото съм запознат до сега официално само за Майк Менцер са потвърдили,че причината за смъртта му до голяма степен са стероидите.

Странното е, че Майк Менцер е имал брат близнак (също културист) с почти идентична на него физика, който се е споминал малко след смъртта на Майк ... колкото до Уидър ... културизмът нямаше да е това което е без него ... и това не е клише а самата истина ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Апр 2013, 23:18

Менцер по-скоро от диуретици се спомина, ако не се лъжа. Брат му май също.
Изображение

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 05 Апр 2013, 23:48

bum_bum написа:Менцер по-скоро от диуретици се спомина, ако не се лъжа. Брат му май също.

Менцер доста време беше ментор на Дориан ... ако не се лъжа до 1996 година ... ПОКЛОН!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Апр 2013, 23:53

bum_bum написа:Менцер по-скоро от диуретици се спомина, ако не се лъжа. Брат му май също.
бях чел че за часове можеш да си отидеш от такова-електролитен дисбаланс калий,натрий (дофтора по ще ги знае тия) и после "веселба" :confused:Изображение
3. Смъртта на Андреас Мюнцер разтърсва света на бодибилдинга
Австрийският атлет с изумителна мускулна дефиниция, който се прекланя пред Арнолд Шварценегер, тренира безспирно (постоянно е в състезателна форма), и в периода 1991-1996 г.
шест пъти подред участва на “Arnold Classic”, приживе приема смъртоносни количества суплементи, стероиди, пептиди и диуретици, за да постигне своята “нечовешка физика”. Няма дрога в бодибилдинга, която да не е взимал.
При последното си състезание в живота на “Arnold Classic” 1996 г той приема медикамент за сгъстяване на кръвта с цел да провокира свръхкомпенсация на гликоген в мускулите си, за да изглежда по-плътен. Обратният му полет до Германия го дехидратира. След кацането той започва прием на течности, но вече в състояние на пълна дехидратация и неестествено сгъстена кръв, черният дроб практически се стопява в тялото му. Болките в стомаха, които от месеци го тревожат, се превръщат във вътрешен кръвоизлив. Лекарите го оперират и спират кървенето, но след черния дроб си отиват бъбреците. Сърцето му – хипертрофирало до два пъти по-голям размер от това на нормално развит мъж, последно спира на сутринта. Мюнцер умира само на 30 години, дал най-доброто от себе си, но останал непризнат от съдиите. В тялото му са намерени следи от 20 различни субстанции
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 06 Апр 2013, 0:09

Bogat-Beden написа:
бях чел че за часове можеш да си отидеш от такова-електролитен дисбаланс калий,натрий (дофтора по ще ги знае тия) и после "веселба" :confused:Изображение
3. Смъртта на Андреас Мюнцер разтърсва света на бодибилдинга
Австрийският атлет с изумителна мускулна дефиниция, който се прекланя пред Арнолд Шварценегер, тренира безспирно (постоянно е в състезателна форма), и в периода 1991-1996 г.
шест пъти подред участва на “Arnold Classic”, приживе приема смъртоносни количества суплементи, стероиди, пептиди и диуретици, за да постигне своята “нечовешка физика”. Няма дрога в бодибилдинга, която да не е взимал.
При последното си състезание в живота на “Arnold Classic” 1996 г той приема медикамент за сгъстяване на кръвта с цел да провокира свръхкомпенсация на гликоген в мускулите си, за да изглежда по-плътен. Обратният му полет до Германия го дехидратира. След кацането той започва прием на течности, но вече в състояние на пълна дехидратация и неестествено сгъстена кръв, черният дроб практически се стопява в тялото му. Болките в стомаха, които от месеци го тревожат, се превръщат във вътрешен кръвоизлив. Лекарите го оперират и спират кървенето, но след черния дроб си отиват бъбреците. Сърцето му – хипертрофирало до два пъти по-голям размер от това на нормално развит мъж, последно спира на сутринта. Мюнцер умира само на 30 години, дал най-доброто от себе си, но останал непризнат от съдиите. В тялото му са намерени следи от 20 различни субстанции

Съгласен, стига да не бъркаш Андреас Мьонцер с Майк Менцер!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Апр 2013, 0:27

после се усетиФ :mhihi:
'звинявам се :ok:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 08 Апр 2013, 13:04

In Ban We Trust!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата