СОФИЯ - седмични сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Re: СОФИЯ - седмични сбирки
BREICHEV написа:Изложих се снощи яко точно като опела ама газ нестава нещо не направих нищо следващия път ще пробвам пак![]()
![]()
![]()
Споко тва е заради отворения диф

- integrale4life
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лада 2101
- Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
- Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!
Те повечето бяха късметлии, че преди това беше понавалял дъждец, иначе смъртта щеше да обладае двигателите им 

Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! 

Нещо чух,че снощи е имало страшни простотии и проблеми с органите и със сотаджии на паркинга на Баухаус,та може това наистина да ни беше последната сбирка там
.
А за изпълненията...ако мога да цитирам "професионалиста" от снимката с бърнаута :"аз поне праа нещо,не сида кат другите п**ки да си лафя"

А за изпълненията...ако мога да цитирам "професионалиста" от снимката с бърнаута :"аз поне праа нещо,не сида кат другите п**ки да си лафя"

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Тя простотията ходи по хората, не по животните 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Снощи беше наистина грубо, 7 патрулки. Ма тая вечер пак сме там

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
И на мен ми се идва,но не познавам никои,щото съм нов малко и за тва не идвам .... дееба 

Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- rve
- ///Мтусиаст
-
Е т'ва ти е грешката. Нали за това са тия сбирки - да се запознаваме. И аз като отидох на първата си Е46 сбирка не познавах никой, но това не ми попречи да си изкарам супер (както и на всяка следваща).
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
ако се продължи с рацерството на баухауза ... скоро няма да имаме къде да се запознаваме 

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Ходи ги спри хайде... рейсърство на Баухаус и Баумакс има от 3-4 години, тоест много преди тази сбирка да съществува, така че по-скоро друго място трябва да си измислим.

- rve
- ///Мтусиаст
-
Така е. 202-ра си е известна рацерска дестинация и аз не съм изненадан от това, което се случи на последната сбирка. Но все пак Бойка и Стойчо са обикаляли места из цяла София преди да се спрат на Баухаус. Ако ставаше дума за 20-30 коли варианти бол, но за 100 и нагоре забравяме всички бензиностанции и кина (единствено Арена Запад всъщност).
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Като по-безизвестно място се сещам за Булгарплод. И там има състезатели, но са доста по малко.

In_Memoriam написа:Като по-безизвестно място се сещам за Булгарплод. И там има състезатели, но са доста по малко.
За там трябва да си носим кафенце и напитки в термуси. Ама ако настоявате пъвото е от мен.
- Ivaylo_Goranov
- Потребител
-
Здравейте. Що ще се местите, правите си кефа, просто, това е, не е сложно, нали?
Когато започнете да търкате гумите, ооо, да, това е звук, който много обичам да чувам
)
Поздравления. Не се отказвайте от събиранията там, полицията много добре знае, че няма знаци, които да забраняват престоя на въпросния паркинг на магазините БАУХАУС и ПИКАДИЛИ, така че паркинга е отворен за обществено ползване 24-7 в месеца.
Друг е въпроса, дали няма да стоят някъде с радарчето скрити в мъглата дебнещи поредния фиш
Поздрави.. Ивайло съм аз.
Когато започнете да търкате гумите, ооо, да, това е звук, който много обичам да чувам

Поздравления. Не се отказвайте от събиранията там, полицията много добре знае, че няма знаци, които да забраняват престоя на въпросния паркинг на магазините БАУХАУС и ПИКАДИЛИ, така че паркинга е отворен за обществено ползване 24-7 в месеца.
Друг е въпроса, дали няма да стоят някъде с радарчето скрити в мъглата дебнещи поредния фиш

Поздрави.. Ивайло съм аз.
- integrale4life
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лада 2101
- Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
- Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!
А не може ли просто като се съберем там да няма такива изцепки? Отивам там за по лафче и после на който му се кара да кара на свой риск по улиците или просто да задели малко повече гориво и да отиде на по-безопасно място. Аз се сещам за един почти неизползваем паркинг, ама е на майната му в Кокаляне 

Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Утре ще мина през Баумакс в Люлин да видя как е паркинга 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..