Умението да паркираш

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 04 Сеп 2006, 18:26

Един път пак си излизам от нас и гледам някаква кака с А3 2004 -та се опитва да излезе на задна но без успех ... поглежда ме и ме пита дали има място да свие ... Погледнах я аз с поглед тип я по добре дай аз да ти я изкарам и тя явно ме разбра и ми врачи звяра :P Та влязох в въпросното А3 то автоматик незнам какво му беше сложното ама явно някой си е купувал книжката :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 04 Сеп 2006, 18:33

Може пък да и е нова колата.

Аз ся както свикнах с парктроник ми е много зор да паркирам други коли,особено на заден ход :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 04 Сеп 2006, 19:35

Според мен доста от екстрите са абсолютна глезотия.От автоматичните скорости изсъхват левия крак и дясната ръка.От парктроника губиш чуство за ориентация.За да паркираш успешно трябват само повече тренировки.Дори и блондинка би се ошлайфала.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 04 Сеп 2006, 22:17

Е сега ми стана ясно защо изведнъж са ми се появили разни драскотини по броните, а то щото било модерно да се паркира така и аз съм имал нешастието да паркирам в близост до подобни майстори на умението по паркиране :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 04 Сеп 2006, 23:56

По-интересно ми е като се наблъскат колите една в друга после отпаркирането как става ... 100% е по забавно
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Сеп 2006, 1:45

MaXimal написа:Може пък да и е нова колата.

Аз ся както свикнах с парктроник ми е много зор да паркирам други коли,особено на заден ход :)

говори ми :P
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Re: Умението да паркираш

Мнение от AIWERA » 05 Сеп 2006, 5:51

Mishel_Vaian написа:Преди няколко седмици бях малко на моренце в Лозенец и там останах удивен от тамошните начини да вкараш колата си между други 2 спряни . Една млада дама с своето Рено Клио се опита на задна да влезе между Х5 и един Опел . Та паркирането и се състоеше от удар в Х5 на задна, първа газ удар в Опела след което отново задна и пак удар в Х5 ... Направо ми се прирева и ми идеше да ида и да я помоля да спре ... След няколко повторения на маневрите тя слезе доволна от колата :mhihi: Х5 имаше драскотини по бронята ама каското сигурно ще го покрие :P Няколко часа по късно видях 2ма младежи с 520i в същатата ситуация да процедират по същия начин ... и тогава се замислих че явно това е някакъв нов стил на каране и по точно паркиране :mrgreen: :mhihi:

По-интересно щеше да ти е да гледаш мадама с Х5 в Испания как излиза след такова паркиране - колата, която избута буташе двете коли зад нея :lol: В Испания на скорост и ръчна не се паркира ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 05 Сеп 2006, 6:55

Aiw написа:
Mishel_Vaian написа:...
Но какво ще стане ако последната кола излезне на кръстовището?

[steeN] Кажи какво искаш да ти кажа и ще ти го напиша :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 05 Сеп 2006, 7:11

MaXimal написа: Но какво ще стане ако последната кола излезне на кръстовището?

Можеш и сам да се сетиш ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 05 Сеп 2006, 11:06

То затова не трябва да се паркира на по малко от 10м до кръстовище :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 05 Сеп 2006, 13:58

първата кола която е до кръстовището паркира на ръчна и на скорост. :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Предишна

Назад към Страхотни истории