Snooper 3 zero или Stelth RG 300?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Snooper 3 zero или Stelth RG 300?
http://snooper3zero.mgc.bg/
http://stealth-radar.eu/view_product.php?pid=10
Някой с преки впечатления кое и зашо е по-доброто?
За Стелта ми казаха, че имал някаква досадна опция с "възможни стоянки" на полиция. Можело да се маха, но трябвало да се трие точка по точка. То хубаво, но като направиш актуализация пак ли ще ти ги качи? От друга страна Снупъра пък има абонамент от втората година по 70 лв. на година, докато Стелта уж няма.
Та моля за мнения.
http://stealth-radar.eu/view_product.php?pid=10
Някой с преки впечатления кое и зашо е по-доброто?
За Стелта ми казаха, че имал някаква досадна опция с "възможни стоянки" на полиция. Можело да се маха, но трябвало да се трие точка по точка. То хубаво, но като направиш актуализация пак ли ще ти ги качи? От друга страна Снупъра пък има абонамент от втората година по 70 лв. на година, докато Стелта уж няма.
Та моля за мнения.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Re: Snooper 3 zero или Stelth RG 300?
Аз съм със Снупър, за другия не мога да кажа мнение.
Та за Снупъра, като радар детектор (обхват) със сигурност не е най-добрия (сравнен с Valentine 1 например), по-скоро е среден клас. GPS функционалността е готина, не веднъж ме е спасявал от камери, за които не съм знаел. Разбира се, няма гаранция, че има всички камери в България (или друга държава) и е възможно да останеш неприятно изненадан, но повечето камери в БГ ги има. Отделно има функционалност, която ти позволява сам да си отбелязваш POI, но трябва да спреш на точното място.
Абонамента лично мен не ме притеснява, колкото годишната винетката струва, но честно казано не се сещам кога съм изваждал радар детектора от жабката. Или остарявам или помъдрявам, но от доста време си карам по ограниченията
От както ми го подариха, не съм се интересувал от радар детектори, но от тези с GPS карти, този май беше най-добрия на времето.
Та за Снупъра, като радар детектор (обхват) със сигурност не е най-добрия (сравнен с Valentine 1 например), по-скоро е среден клас. GPS функционалността е готина, не веднъж ме е спасявал от камери, за които не съм знаел. Разбира се, няма гаранция, че има всички камери в България (или друга държава) и е възможно да останеш неприятно изненадан, но повечето камери в БГ ги има. Отделно има функционалност, която ти позволява сам да си отбелязваш POI, но трябва да спреш на точното място.
Абонамента лично мен не ме притеснява, колкото годишната винетката струва, но честно казано не се сещам кога съм изваждал радар детектора от жабката. Или остарявам или помъдрявам, но от доста време си карам по ограниченията

От както ми го подариха, не съм се интересувал от радар детектори, но от тези с GPS карти, този май беше най-добрия на времето.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Вземи ми го продай като не ти трябва. 

- Cinder
- ентусиаст
-
Аз съм много сантиментален човек, трудно се разделям с вещите си 

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
А на стъклото ли го монтирате ? Или някъде на "по-дискретно място"?
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Cinder
- ентусиаст
-
Аз си го пляскам на стъклото, възможно най-централно
Закон против радар детектори няма, против анти-радари има. Разликата между двете е, че едното пречи на работата на радара на полицаите, а другото просто те известява. Това дето пречи, т.е. анти-радара, е незаконно, радар детекторите са законни. В България
За другите страни е добре да се поинтересувате, преди да го закачите, че на някои места глобите са солени.
Аз от няколко месеца имам и камера на челното стъкло, звук и картина Full HD, както и скорост по GPS + карта/координати по които си се движел. Само чакам някой ушев да ми обясни как карам с 90, като реално се движа със 70 примерно, за да го направя звезда в някое предаване
Пък ако искат да ги приемат записита като доказателство в съда, аз няма да го съдя 

Аз от няколко месеца имам и камера на челното стъкло, звук и картина Full HD, както и скорост по GPS + карта/координати по които си се движел. Само чакам някой ушев да ми обясни как карам с 90, като реално се движа със 70 примерно, за да го направя звезда в някое предаване

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
В Гърция са забранени, но техния КАТ е като нашия - не служи на хората както по белите страни(да ти напишат, че има камера за да караш бавно примерно), ами е създаден(по думите на Мартин Карбовски
)да те преебе.
Затова и ние се чудим как да го цакнем.

На картата на CCC-то не могат ли да се наредят камерите? В такъв случай един напълно обикновен радар ти върши работа. Преди години от Америка си бях довлякал радар-детектор с GPS и сума ти простотии, на цена беше близка до Valentine One. Е в нашата държава така и не успях да използвам GPS-a да ме известява за камери, защото базата им не поддържаше България. Този радар замина с една от старите коли и сега съм с един Whistler, очукан, очукан, който ми върши чудесна работа. Стационарните камери ги гледам на телефона.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Мерси, ама така или инсче ще купя един от двата, а и заглавието го показва.
По принцип имам повече впечатления за Снупъра, като преди няколко седмици е спасил един човек от стацонарна камера в София, която била сложена на ежедневния му маршрут за стигане до работа. На всичко отгоре била на хубав участък, където по принцип си карал добре. Добре, че ъпдейтнал в сайта предната нощ.
Друг редовно го ползва и е много доволен, досега не го е подвеждал като му е показвал всичко опасно. Вчера обаче на една сбирка ми казаха за този Стелт и по-скоро той ме интетесуваше, че бил без абонамент. Ще се ориентирам май към Снупъра защото никой нищо не каза за този Стелт, а Снупъра е изпробван бая пъти. 

- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
+1 за Снупъра
- ///M5Troyano
- Потребител
-
- Кара: E60
- Детайли за колата: ///M5
+1 3a Stelth RG 300
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Може ли да обясните впечатленията си за Стелта след тези плюсчета? Понеже тези дни ще се купува и сега е време да питам. Нали знаете, очи гледат, очи плачат. 

- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
Малко офф, извинявам се :
Някой от вас да е си е пръскал номерата със светлоотразителен спрей? Така стационарките като снимат, номерата излизат бели и без надпис.
Някой от вас да е си е пръскал номерата със светлоотразителен спрей? Така стационарките като снимат, номерата излизат бели и без надпис.
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3