Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Аз пък познавам и хора, от които наистина ще станат добри лекари, наистина ще станат добри адвокати и не правят правописни грешки. И кво?
Защо пропусна колегата?
И какво не съм разбрал? Мама и тате плащат изпитите?
Petrolhead написа:разказваш за личния си живот с гордост, задаваш въпроси свързани с частни случаи. Няма как да знам отговорите.
Моля те кажи какво си завършил с 3.33, и дали ако не беше учил в по-добро училище и беше имал по-добри резултати нямаше да се справяш още по-добре и вместо Форд жена ти да караше бентли
Защо пропусна колегата?
rado_rf написа:А, щом има мама и тате да плащат семестрите и изпитите

Petrolhead написа:разказваш за личния си живот с гордост, задаваш въпроси свързани с частни случаи. Няма как да знам отговорите.
Моля те кажи какво си завършил с 3.33, и дали ако не беше учил в по-добро училище и беше имал по-добри резултати нямаше да се справяш още по-добре и вместо Форд жена ти да караше бентли
За теб може и да са частни случаи, за мен те са ежедневие

TNT написа: А, щом има мама и тате да плащат семестрите и изпитите
Тъй вярно. Нагледах се и на такива. Ти от небето ли падаш?
ПП: Отговорих и на колегата. Сега мога ли да си лягам или има още въпроси?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Не отричам, че ги има, отричам твоето мнение - че това са повечето, тези които си плащат. Скоро ми разправяха как за 20-30лв. си купуват заверки, за да ги допуснат до изпит. Никъде не съм отрекъл, че повечето нищо не знаят и че има адски много висшисти сервитьори, шофьори и т.н.
За мен ти си частен случай, с 3.30 диплома и уреден живот. Аз дори не мога да се сетя за някой, който познавам с толкова ниска диплома, а познавам страшно много тъпаци! Нямам спомен в класа някой да е бил с под 4-4,50
За мен ти си частен случай, с 3.30 диплома и уреден живот. Аз дори не мога да се сетя за някой, който познавам с толкова ниска диплома, а познавам страшно много тъпаци! Нямам спомен в класа някой да е бил с под 4-4,50

- Petrolhead
- Потребител
-
Пак нищо не каза. Казарми, 8 клас, сервитьорки, ала бала.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Образование хубаво ама ....70% от тия дето ги бълват "университетите" са нЕк'ви лигави, псевдо интелигентчета, които не знаят къде се намират. Зарезаха си цървулите в храстите преди влака за големия град, изкараха по 5-6 години пиене и щракане в чалгарника и станаха големи капацитети. Самочувствие голямо, а покритие и знания-хич. И като разберат, че не става "маме, да учиш за да не работиш" почват да говорят с презрение за българския манталитет и простотия, а през тва време-мама меси и тати носи . Кофти им се вижда на снобарчетата на 30 да излизат от ученическите години, след неуспешното търсене на "заслуженото", високоплатено работно място .....аааа и много мразят да им се напомня, че галошите са още там
А връстниците им, през т'ва време, са се повъртели в центрофугата и са се понаучили да се оправят в живота.

А връстниците им, през т'ва време, са се повъртели в центрофугата и са се понаучили да се оправят в живота.
Ubi dubium, ibi libertas
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
alx написа:_galio_ написа:за банките си в абсолютна заблуда. работя в огромна банка с филиали практически по цял свят. това, че ти познаваш хора с такива заплати, не ги прави масови. за всеки един от твоите познати, ще ти извадя от 50 до 100 други по имена, със заплати от 4 до 8 пъти по-малки от ниския ти праг.
1/8 от долния ми праг 2500 е 310 лева. в една голяма банка като твоята чистачките взимат повече.
4 часов работен ден, студент/ завършил висшист, 10 до 30 кинта под цифрата, която си посочил. Животът е шарен. Корпоративният живот - също.
А за манталитета - в офиса имам слава на изключително мързелив, докато в същото време работният ми ден започва в 5:00 и за вършва в 22:00. Понеже градейки светлото си капиталичстическо бъдеще, работя де факто на 3 места. За тях съм мързелив, понеже не изпълнявам недомислици, аз пък се определям като пестелив и фокусиран, щото не ми се занимава с нищо излишно и коментирам всичко, което ми възложат. Всеки е прав за себе си, предполагам.
И пак според манталитета някой предпочита да е капитан на фрегата, вместо да чисти палуба на самолетносач , а трети иска да е директор на водопад. Не е редно да обивиняваме обче никой от тях, нали?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Johnnie1 написа:Димитров спри с алабанистките, за тва толкова те хранят и аз ще те нареча пълен глупак и комунист, ако ми кажеш че БСП и другите слуги на русия са по-добре от герб!
не ме вълнува герб са направили, достатъчно ми е че са единствената партия подкрепяна от ЕС лидери. достатъчно ми че тяхните кражби не могат да се равняват и на 1/1000 от това което окрадоха тройната! достатъчно ми е че спряха отвличанията, спряха кражбите в белене и че някой като сгафи в герб, както дончева каза "дават го на вълнците".
Значи някой да си получи заслуженото според нея е "ДАВАНЕ НА ВЪЛЦИ", е до толкова са шизофрениците в бсп, думите справедливост нищо не им говорят.
Хейтър можеш да наричаш себе си, миналия декември съм дарил 7000лв за инжекции на ендо момче. Всъщност съм хейтър към една дадена прослойка, сега ги наричат тарикати, преди са били просто болшевци, аз ги наричам пиявици.. тия заради, които всички сме в това положение, пляю на тях!! щот мерка в кражибите нямат, нагли Социопати!!
и спри с киломеричните си албанистики, има 2 освновни партии бсп и герб нищо друго. или си за комунистите или не си за тях. сам каза че бсп не били направили нищо толкова лошо.. вземи пусна една тема "бсп не са направили нищо толкова лошо" да видиш как ще се стовари целият форум върху темата да редим ФАКТИ. после бил гласувал за герб, някой ти повярвал![]()
и имат си мечтаят 21% за дясна партия, по-скоро 31%. 2009-та се повтаря, гласуваме за зло, да не дойдат ония дето 65г ни мачкат.
Моля те,аз не пиша правилно,ама това повествование дето си написал е пълно с грешки,като управление на герб и тройната коалиция!
Сега,дарил си-викаш паметник трябва да ти се дигне,само посочи мястото къде трябва да се вдигне,нали се сещаш че целта на даренията е личният кеф и много да не се говори за тея работи,ти обаче кат бт ти бойко-ленти ряза ли на дарението,всъщност известно ли ти е че половината от този форум даряват и много рядко ще го прочетеш че някой е направил точно това,пък ако е за лекарства-свиркай,по-евтино ще ги намерим,а щом е такава сума ще се задействат и други механизми за изписване на протоколи и тн...ама какво ли разбирам аз де!
И престани с това кой какво подкрепя на запад,на запад ще подкрепят всеки който им играе по свирката и им изпълнява волята,какво като някой го подкрепя на запад-ми да си го изберат там за председател,тука където трябва да има подкрепата същият някой вдигна цените с над 40% и замрази пенсиите за години,правиш ли разликата-тук е направил тея неща,не там където го "подкрепяли".
Абе какво обяснявам на някой партиен функционер с глава в задните части на лидера си,въобще не ме интересуват вълненията ти и тъпите ти робски мисли,гледай си там партията и не ме нарочвай за такъв или онакъв,ами се обърни към семейството си,както преди писах и ги питай те що не са направили това или онова...
А,сетих се за още една интересна история,като каза "комсомолче" та на времето ме приеха в комсомола,ама то си беше задължително,та аз понеже бях много буен и любим спорт ми беше да набия някой,естествено и аз ядях бой понякога,но пък имах и брат,който нямаше кой да го бие в квартала...та как и да е,след поредното сбиване и пукната глава на един съученик ме викнаха при директора,щяха да ме изключват от комсомола (ууу,от едно време съм бил дисидент

Johnnie1 написа:Всъщност съм хейтър към една дадена прослойка, сега ги наричат тарикати, преди са били просто болшевци, аз ги наричам пиявици..
Значи да разбирам така,винаги си бил неудачник и си мразил тарикатите...обясними са твоите постове тогава,аз пък винаги съм бил късметлия и "тарикат момче" както някой познати ме определят.

Няма да се нервиш че живота се е отнесъл несправедливо към теб,просто излез от политическата мъгла в която си затънал и почни да живееш честен живот,пълен с приключения и пътувания

Това е,повече няма какво да пиша постове в отговор на твои бълнувания ,заклеймявания и дребни провокации

п/п
Сериозно,
Правя един проект за развитие на селските райони,който желае може да се включи,проекта е уникален,многослоен и страхотен,районите са тези които са най-бедни в България
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Petrolhead написа:всичко което казвам е че в момента в България може да се вадят пари.
трудно е, има много недомислици, корупция и мързел. но е много по-лесно отколкото в западна европа или щатите.
правителството на герб задържаше климата сравнително спокоен и предвидим, за разлика от предишните управляващи.
България произвежда, но малко и с ниско качество, като причините за това са много, някои от тях:
- липса на образована и мотивирана работна ръка
- липса на добър мениджмънт
- липса на добър маркетинг
- липса на инфраструктура
- липса на качествени партьори и конкуренти
има и още, но единственото което държавата може да направи по горните е инфраструкурата. и герб тръгнаха да я правят.
това че българина е беден и прост си е изцяло негов проблем.
мисля че съм го писал и преди, при мен има момчета, които взимат 2 пъти повече от другите. без да работят повече часове, без да имат каквото и да било образование. само с желание за работа, дисциплина и малко мисъл.
Следващия път говори само от свое име и за себе си.Тук има много българи! Да разбирам, че ги наричаш прости, че екипа на форума е прост, членовете му са прости, че и УС илязоха прости?
Следващо подобно изказване, ще направи форума само за четене от твоя профил, за винаги!
Не се опитвай да ми остроумничиш в темата, нито пък на лично, защото това ще ускори просеца твоя профил да премине в режим четене за винаги!
- Petrolhead
- Потребител
-
господин началник, масовият българин за съжаление наиситна е прост, неук, необразован, но с високо самочувствие и грешна самооценка.
това е моето мнение, ако то е в разрез с правилата на форума, с удоволствие ще прекратя участието си.
това е моето мнение, ако то е в разрез с правилата на форума, с удоволствие ще прекратя участието си.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Petrolhead написа:господин началник, масовият българин за съжаление наиситна е прост, неук, необразован, но с високо самочувствие и грешна самооценка.

Да,за това си дошъл тука за да търсиш евтина работна ръка,в германия няма много да ти върже

Иначе по темата,пък и извън нея.
Не трябва да сме пристрастни към никоя партия,живота е различен от партийните пристрастия и от сума ти години гледам как хората се карат по между си само на партийна основа,а самите в партията лидери си обядват един с друг,а по телевизията са противници.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Petrolhead написа:господин началник, масовият българин за съжаление наиситна е прост, неук, необразован, но с високо самочувствие и грешна самооценка.
Г-н Потребител, масовия българин ползва този форум.
Да, държанието ти, окчачествявянето на масовия българин са в разрез с праивлата на форума.
Ти проучване ли направи, че стигна до това заключение?Може би познаваш всички масови бълагри и затова направи това заключение?Всички ние сме част от масовия българин, ти за прости ли ни имаш?
Форума няма да загуби ако спреш да го посещаваш, но потребителите, които се изказват по този начин ще станат с един по-малко.В момента си на едно мнение от пролетната ти почивка.
- Petrolhead
- Потребител
-
аз мога да съдя само за хората, които срещам лично. това е някаква представителна извадка, която заради действията им съм квалифицирал по един или друг начин. заставам твърдо зад думите си. простотията е силно разпространена в България.
давам няколко примера:
- жена паркира колата си в завой/кръстовище на силно натоварен междуградски път, завиващите на дясно на това кръстовище, нямат никаква видимост към спрялата кола, а там не можеш да намалиш особенно преди завоя заради трафика. мега простотия от страна на шофьорката, този който я е учил и всички останали, които просто я подминават. аз спрях и я накарах да си премести колата. надявам се че по този начин съм предотвратил някоя беля.
- в момента се грижа за куче което намерих преди 1 месец с паралзирана задна част. оказа се че кучето има съчма в гръбнака, някой го е стрелял и оставил на улицата. до тук операцията ми струва 800 лева, и всеки ден му мия лайната, защото не може да контролира добре отделителните си функции. мега простотия на някой изверг
само 2 примера от днес
давам няколко примера:
- жена паркира колата си в завой/кръстовище на силно натоварен междуградски път, завиващите на дясно на това кръстовище, нямат никаква видимост към спрялата кола, а там не можеш да намалиш особенно преди завоя заради трафика. мега простотия от страна на шофьорката, този който я е учил и всички останали, които просто я подминават. аз спрях и я накарах да си премести колата. надявам се че по този начин съм предотвратил някоя беля.
- в момента се грижа за куче което намерих преди 1 месец с паралзирана задна част. оказа се че кучето има съчма в гръбнака, някой го е стрелял и оставил на улицата. до тук операцията ми струва 800 лева, и всеки ден му мия лайната, защото не може да контролира добре отделителните си функции. мега простотия на някой изверг
само 2 примера от днес
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Petrolhead написа:аз мога да съдя само за хората, които срещам лично. това е някаква представителна извадка, която заради действията им съм квалифицирал по един или друг начин. заставам твърдо зад думите си. простотията е силно разпространена в България.
давам няколко примера:
само 2 примера от днес
При положение, че масата е огромна, нямаш никакво право да говориш за всички.
Може да дадеш определени примери, но избягвай да говориш като цяло.Всички сме част от тази маса, но не всички сме прости!
- Petrolhead
- Потребител
-
пак казвам, не мога да съдя за хора, които не видял и не познавам.
в моето ежедневие има много простотия, това не ми харесва и се опитвам да се боря с нея както мога.
в моето ежедневие има много простотия, това не ми харесва и се опитвам да се боря с нея както мога.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Petrolhead написа:пак казвам, не мога да съдя за хора, които не видял и не познавам.
Тогава няма да правиш изкзвания от сорта на "това, че българина е беден и прост" защото тък не говориш за част от българите, а като цяло.Надявам се да си ме разбрал правилно, защото ако не си, това означава, че ще си имаме проблеми в бъдеще.