Обиждат ли ви по-ниски оферти?
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Re: Обиждат ли ви по-ниски оферти?
Ами каквато и да е офертата зависи по какъв начин е поднесена.. Примерно.. Няма да се обидя ако някой ми пише: " здравейте, интересува ме дали може да коментираме цената или ако сте съгласен на еди си каква цена" Но пък да ти пише някой " Айде давам ти 50% процента и да те оттървам" Е това вече си има начин на отговаряне..
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Е примерно сега си търся стоп за мойта. Дават ми всякви хора оферти. Един 100, втори 100, трети 100, четвъртия 110 и един накрая 150. Еми явно не струва 150, нали така?
тук в тази връзка ще си позволя да цитирам един приятел.
човекът е преводач, започнал е да се занимава около '90та, като през годините с много труд е успял да повиши качеството и цената на услугите, които предлага.
наскоро обаче от някаква агенция му предлагат да работи за тях на цена 1/2 от неговата (при условие че той по принцип не таксува много скъпо). а на всичкото отгоре е и евреин
. и ето какво им е отговорил (18+):
"Please, blow me, but like you mean it. You know, like you really love to feel the cum slide down the side of your mouth. Have a nice day."

човекът е преводач, започнал е да се занимава около '90та, като през годините с много труд е успял да повиши качеството и цената на услугите, които предлага.
наскоро обаче от някаква агенция му предлагат да работи за тях на цена 1/2 от неговата (при условие че той по принцип не таксува много скъпо). а на всичкото отгоре е и евреин

"Please, blow me, but like you mean it. You know, like you really love to feel the cum slide down the side of your mouth. Have a nice day."

Зависи как е направена офертата - ако някой наглец-селтак дойде държи се невъзпитано и грозно и ти каже "бате давам ти 8к (ти продаваш на 10к) ама никой няма да ти даде повече много е зле колата" такива с 300 са чао, дори и да съм склонен да я дам на 8. Или пък такива които нямат пари а идват гледат мръщат се и коментират , чак ме плуят по форумите а иначе на живо мишелуват и предлагат умрели бартери за техните кенефи с доплащане на лизинг 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Мен ме обиждат високите оферти 

50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4