страно хлопане отпред
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
страно хлопане отпред
здравейте колеги от няколко седмици имам някакво хлопане отпред все едно има разбити биалети хлопането е когато минавам през бабуна когато пътя е леко на бабуни колата е с ЕДЦ ходих на диагностика на амортисьорите и излиза че са перфектни смених биалети тампони на големите задни носачи макферсоните лагерите под макферсоните
някой имал ли е същия проблем
някой имал ли е същия проблем
- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Кара: миньол
Re: страно хлопане отпред
Тампони на стабилизираща щанга колега на 98 процента и 2 процента сектор(трудно вероятно) 

speedtool написа:Тампони на стабилизираща щанга колега на 98 процента и 2 процента сектор(трудно вероятно)
смених ги с оригинални
- speedtool
- младши ентусиаст
-
Ами на мен ми предстой смяна в понеделник на цялата щанга от спортна злоба.Клонях към тия тампони защото аз съм сменил цялата предница с биалетите,носачи централна щанга,аморт и тампоните към тях ама тази я забравих и точно като на биалетка тропа.Както споменах провери луфт в сектора и те притропват при някой модели,макар при Е38 трудно да го усетиш на волана
- speedtool
- младши ентусиаст
-
Колега това,за което мисля че говориш обикновено се получава от тампоните на стабилизиращата щанга.Ако усещаш тропането във волана значи е за смяна или рециклиране сектора.Когато се поразбие леко първоначално може да се хване и то трудно само при самата кутия
Последна промяна speedtool на 30 Мар 2013, 23:25, променена общо 1 път
speedtool написа:Колега това,за което мисля че говориш обикновено се получава от тампоните на стабилизиращата щанга.
нови са ми смених първо тях
- speedtool
- младши ентусиаст
-
При неравности като чакъл примерно или нещо подобно(не само легнали полицаи) тропа ли?
speedtool написа:При неравности като чакъл примерно или нещо подобно(не само легнали полицаи) тропа ли?
да
- speedtool
- младши ентусиаст
-
Провери сектора-всичко сочи натам след като си сменил изброените неща.Това тропане е специфично за въпросните щанги,секторна кутия и биалетки.
speedtool написа:Провери сектора-всичко сочи натам след като си сменил изброените неща.Това тропане е специфично за въпросните щанги,секторна кутия и биалетки.
а как да то провера трябва да го сменя а дали е възможно да е от средната щанга с накрайниците
- speedtool
- младши ентусиаст
-
Извинявай не съобразих-просто при мен са сменени и не знам защо реших,че и ти си я сменил
.Да възможно е и накрайниците да са.А проверката лесно-един върти волана друг вкарва главта при сектора да слуша 

speedtool написа:Извинявай не съобразих-просто при мен са сменени и не знам защо реших,че и ти си я сменил.Да възможно е и накрайниците да са.А проверката лесно-един върти волана друг вкарва главта при сектора да слуша
добре колега мерси за съветите когато има развитие ще пиша
- xapubg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530xD '06
- Мечтае да кара: Вече не мечтае.
- Детайли за колата: Е60 530xD '06
@iancho
Колега има ли развитие по въпроса, че и моята "пее" отпред
(740и спорт с едц 97')
Колега има ли развитие по въпроса, че и моята "пее" отпред

последното което се установи е амортисьори стержина мърда съвсем леко и от там се получава хлопането все едно ти е разбита централната щанга проблема се оправя с нови
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2