СОФИЯ - седмични сбирки

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 39
Мечтае да кара: E 39 M-POWER

Re: СОФИЯ - седмични сбирки

Мнение от RED EYES_666 » 28 Мар 2013, 19:57

randity написа:
Runnaway написа:
randity написа:
bmw2012 написа:Как беше сбирката вчера? Никой нищо не казва :?:

Сбирката отново беше повече от добре. Дори и на този студ се събраха много коли, много хора и настроението беше на 6. Щом на този студ сме толкова си направете сметка лятото как ще е. Снимки аз нямам, че нямаше кой да се сети да ми зареди фотоапарата :censored: , но имаше колеги, които щракаха.

Отново браво на организаторите ! :bchug: :bchug:

Искаш да кажеш "Псевдо Организаторите" :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Много беше добре.. Щом дойдох от другия край на София със скутер.. :D

Ще ме извиняваш за грешката :mhihi: :mhihi:
Следващия път повече място за 36-ците, че се оказаха най-многобройни и призовавам колегите, като видите няколко човека на входа да се запътват към вас, спрете. Ние сме тия, които ви насочваме къде да паркирате, щото не съм малък, а около 5 коли ме подминаха. Едно момче с една 34-ка ме подмина и цяла вечер се въртеше, явно разглеждаше от топло :conf:

Другия път ще ти донеса СТОП палка да няма как да те подминават :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw2012 » 28 Мар 2013, 20:01

Аре де колеги дайте някви снимки за тия дето не бяхме да изплакнем окото :mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 28 Мар 2013, 20:37

Е те незабележими се оказаха баджовете :D :mhihi:

SAM_1316.JPG

Недейте така момчета, аз мисля, че като за първи път с паркирането и реденето стана доста добре... Разбира се накрая изтървахме 34-ки, 38-ци, а и наистина не очаквахме толкова много коли на това време /8-9 редици по около 12-14 bmw-та/ имаше, никога не може да се предвиди колко и какви модели ще дойдат, 30-каджиите се разсърдили, че много бързо им свършило мястото, кой от Псевдотата каза, че ще се макс 4-5, хихиххи

ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ на момчетата, които си жертваха от фън-а, да тичат да насочват колите, много благодаря на всички присъстващи, в общи линии спокойно и културно се паркираше по модели... Благодаря много и на момчетата с на HE-BMW-тата, които си паркираха отстрани или в дъното без проблеми, на няколко пъти се наложи да преместим няколко коли, но ВСИЧКИ реагираха с разбиране :clap: :ok: и мисля, че нямаше някакво напрежение и пр. БЛАГОДАРЯ отново! :D И на тоя студ 3 градуса да ви кажа добре издържахме без греяни вина и ракии 2-3 часа :mhihi:

Със снимките, хахахха, НЕМА снимкии :P :mhihi: Деси и Зойчето ги нямаше, аз си забраих фотото, Калчев от работа и той, Андро снима само и Георги, но малко, на тоя студ никой нямаше особено желание :lol: Като ги качат и двамата ще ги постна тук...

За "волната програма" накрая, ТИХО СА! :mrgreen: :mhihi: Не ни обезпокоиха Ченгета и чак не беше за вярване :angel: :D

За другия път ще трябват повече хора за паркирането, видях къде точно се пукат нещата, но просто трябва повече хора... Който иска да ми пише, хубаво е този, който реди модела да е с такъв, паркира своята и вече така се ориентират лесно идващите /но не е задължително/... Ще помоля само различите Марки да спират само отстрани, мисля че има достатъчно място и от двете страни на BMW-тата, другия път при хубаво време ще има много повече коли и ще се подредим в по-голяма дълбочина. В общи линии мисля всеки път това да е редаи хората ще го научат постепенно - отпред най-нови модели /Е90-92, Е60, Ф10-ки Ф30-ки :lol: Х-ове, 1-ци/, после Е30 и ретро, Е36, Е46, Е34, Е39 и накрая 7-ците - е32 и Е38 ;)

Това е от мен, ще се радвам да чуя повече мнения, някво страннно мълчание настана, но това е защото мисля, че страстите се успокоиха :D

П.С. Ще помоля, ако има някой фен, който може/иска да дойде с бус, баничарка, да ми пише, че един Врачански субект :mhihi: има една идея, хаххаха
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Apassionata на 28 Мар 2013, 20:56, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 28 Мар 2013, 20:54

Първоначално спрях както си му е реда при Е39-те, но лекичко се притесних от запалената ганджа на тънка бройка хора до мен :mrgreen: и се наложи да загрозя линията на новите модели (Е60 Е90) като спра до другата ( и май единствена за тази вечер) ///М :dunno: Извинявам се на колегите с Е60 и Е90 ако съм им развалил снимките, но ме съмнява тъй като бях открая :oops: :bchug:
Последна промяна In_Memoriam на 28 Мар 2013, 21:05, променена общо 1 път
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 28 Мар 2013, 20:58

Споко бе, то снимки нема, ти си ги загрозил :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 coupe 318is '95 M42B18++
Мечтае да кара: квато и да е Хемка :)))

Мнение от west bam » 28 Мар 2013, 21:31

Супер снимки разгледах срещата е минала добре, на 3ти идвам и аз с компание 3бр. Е36ци :yes:
BMW E36 TEAM and HONDA CIVIC 4G - TEAM
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
http://24.media.tumblr.com/9121c8bb0ae9 ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/ba160f33385c ... o1_500.gif

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Мнение от Stoicho » 28 Мар 2013, 23:50

Аз също БЛАГОДАРЯ на всички Колеги и Помощник-организатори за добрата сбирка и подредба,надявам се и на вас да Ви е харесала.Браво отново на колегите с Е36,които за пореден път показаха,че освен многобройни са и много добре организирани. :))
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

Потребител
Аватар
Кара: Bmw 320i
Мечтае да кара: BMW 740i BMW 850i
Детайли за колата: Оригинален вид с малко подобрения М

Мнение от mitarov » 29 Мар 2013, 9:04

Apassionata написа:Споко бе, то снимки нема, ти си ги загрозил :mhihi:
Аз съм на разположение за организиране знаеш :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 29 Мар 2013, 9:24

Сбирката беше супер.
Ама после ходихме да джиткаме из града с едни олд скуул пичове (с една Е12ка и две Е28ци).Няма такъв фън :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 29 Мар 2013, 20:39

DanielzZz написа:Сбирката беше супер.
Ама после ходихме да джиткаме из града с едни олд скуул пичове (с една Е12ка и две Е28ци).Няма такъв фън :twisted:

е т'ва е приказка вече :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Мнение от Николай Занчев » 30 Мар 2013, 0:56

На 3-ти ще има ли събиране?Да разходя старата мадама :mhihi:
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: c220 diesel
Мечтае да кара: e30 m50b25

Мнение от brankovv » 30 Мар 2013, 1:53

Брей как порастна тая тема с 10-15 бързи страници за нула време, не бях влизал отдавна, миналата седмица ми се обадиха няколко човека че било мазало имало страшната среща, много коли,много хора много нещо, сега се порових назад, браво, че се събират толкова много коли, на следващата среща и аз мисля да намина, но имам въпрос като дойдеме с моите хора, ако се организираме разбира се, предполагам че ще сме минимум 5-6 коли и то все различни, това значи ли че няма да можем да си спрем един до друг а трябва да спазваме някакво определено подреждане и т.н. ? понеже разгледах че се говори за някакви организаций, това значи ли че оправана на магазина знае за събиранията и има ли всъщност някаква активност - донъти, бърнаути, някоя друга гонка ?
Изображение
Изображение

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Мнение от Stoicho » 30 Мар 2013, 10:45

brankovv написа:Брей как порастна тая тема с 10-15 бързи страници за нула време, не бях влизал отдавна, миналата седмица ми се обадиха няколко човека че било мазало имало страшната среща, много коли,много хора много нещо, сега се порових назад, браво, че се събират толкова много коли, на следващата среща и аз мисля да намина, но имам въпрос като дойдеме с моите хора, ако се организираме разбира се, предполагам че ще сме минимум 5-6 коли и то все различни, това значи ли че няма да можем да си спрем един до друг а трябва да спазваме някакво определено подреждане и т.н. ? понеже разгледах че се говори за някакви организаций, това значи ли че оправана на магазина знае за събиранията и има ли всъщност някаква активност - донъти, бърнаути, някоя друга гонка ?

Ако не сте с един и същ модел или с алтернативна марка,значи че няма да спрете един до друг. :yes: Управата на магазина знае за събирането,и ако не се правят глупости не викат полиция.Донъти,бърнаути и гонки по паркинга не са желателни,защото органите на МВР идват бързо и приключва веселбата. :winky:
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 01 Апр 2013, 11:57

Къде и кога се събирате вече, мисля и аз да мина. От години не съм присъствал, мислих си че е замряло вече, но явно се бъркам ;)
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 01 Апр 2013, 12:52

520i написа:Къде и кога се събирате вече, мисля и аз да мина. От години не съм присъствал, мислих си че е замряло вече, но явно се бъркам ;)

Всяка сряда от 20:00ч. на ул.202, паркинга на магазин Баухаус
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг