Добро ли е това БМВ
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
e39-fan написа:Не разбира влиза и пита... А такива мнения като Zack са доста отблъскващи!![]()
Имаше предвид/поне според мен/, че точно тази М3ка е боклук, а не че самият модел е такъв
Самия факт, че е открил форума значи, че е могъл да напише в GOOGLE BMW M3 и за точно 17 секунди да разбере всичко. А не да пише продават ми 320 с лепенка от Илиенци М3 - това М-ка ли е да ми кажете.
И освен това като шибнеш в мобиле.де M3 1999 и най-евтиното излиза 27000 лв. без мито -D-80687 München, EZ: 03/99, 135.000 km, 236 kW (321 PS), blau (Estorilblau)-metallic.... Не мога да разбера кое му е толкова сложно
Пък и на тая кола само 23000 лв. е е митото. щом най-евтината е с повече от 2 пъти по-голяма цена какъв е извода. Че този пич само си дрънка
Последна промяна zAcK на 04 Сеп 2006, 9:37, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
e39-fan написа:може да не знае чужд език и точно тук е доста добро място за получаване на информация ...
Няма да коментирам повече, но не е нужно лошо и подигравателно отношение към някой нов и непознат
Е бе той май и БЪЛГАРСКИ не разбира щото колегите са му обяснили, че такова М3 няма а той си продължава на неговот, ама ти май искаш с мен да се заяждаш. Писна ми да ми правят забележки. Отивам да ударя една водка за закуска да го еба

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
По нищо не личи до момента, че искаме да задържим и да привличаме феновете на марката, освен поста на Туртурело... Ако човека се ебава, проблема е негов, но стотици други може да научат нещо полезно от тази тема (аз също научих за тази лилавата М3), така че няма смисъл да скачате, моля!
По темата - до 22 000 си вземи Е36 от последните години, с по-мощен мотор + ще ти останат пари за доработки, разкрасяване и т.н. или ако искаш по-нова кола - Е46 от първите години на производство, но ще е трудно да намериш купе до тези пари. А и все пак покупката на колата не изчерпва разходите по нея. Все пак търси, ако имаш нужда от допълнителна консултация, питай пак, само не отваряй десетки теми за всяка кола, която ти попадне в нета. Успех!
По темата - до 22 000 си вземи Е36 от последните години, с по-мощен мотор + ще ти останат пари за доработки, разкрасяване и т.н. или ако искаш по-нова кола - Е46 от първите години на производство, но ще е трудно да намериш купе до тези пари. А и все пак покупката на колата не изчерпва разходите по нея. Все пак търси, ако имаш нужда от допълнителна консултация, питай пак, само не отваряй десетки теми за всяка кола, която ти попадне в нета. Успех!

Never mistake motion for action...
Leon написа:По нищо не личи до момента, че искаме да задържим и да привличаме феновете на марката, освен поста на Туртурело...
В момента имам чувството, че политиката на форума е такава. В немалка част вината трябва да си понесат администраторите и модераторите, но не само. И без това, много от стойностните хора вече спряха да пишат и сега тук се навъдиха само пубертетчета, чиято основна функция е спама, тъй като дори нямат БМВ, че да пишат нещо като им се счупи. Аз не съм от хората, заради които тук някой ще реве, но не виждам смисъл от това да пиша повече и затова спрях. Мисля, че по същите причини и много други хора са го направили. А този пост е изключение, в което изразявам несъгласието си с модераторската политика, като намерих за уместно да цитирам един от уважаваните членове(все още президент, предполагам) на клуба.
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

може би факта че всички теми (които не се харесат на х и y) в off topic се заключват и глупостите които са за там избиват на други места?
от време чета как няколко хора които се мисля за елит само пишат как вече не пишат (е освен сега нали) защото този и онзи казал нещо което не им допада.
вижте, хората по интернета се сменят. колите също (моята няма да я имам след 2 дни за пример - време е да си ходи в нов дом). но не намирам за много ведро как в почти всяка 5та тема някой изтъква колко (според тях) е ниско нивото на всички останали. елитизма е пагубата на българина и това си е.
от време чета как няколко хора които се мисля за елит само пишат как вече не пишат (е освен сега нали) защото този и онзи казал нещо което не им допада.
вижте, хората по интернета се сменят. колите също (моята няма да я имам след 2 дни за пример - време е да си ходи в нов дом). но не намирам за много ведро как в почти всяка 5та тема някой изтъква колко (според тях) е ниско нивото на всички останали. елитизма е пагубата на българина и това си е.
Ох малее каква стана тя.... Значи първо скоро ще взимам книжка още не съм взел такава.... Второ баща ми ги отпуска тия пари, ама до сега не сме имали кола, защото е далтонист и не може да земе книжка и за това и той не е на ти с колите
Трето Не се ебавам с тая кола бе хора, може в списанието да са сгрешили нещо или да е някое менте, какъв е смисъла да ви лъжа
М6 такава е колата
Пето не може ли още от по-млад да се интересувам.
И да вече разбрах каква кола
То тове не ми е първата кола за сега ползвам раздранката лада на вуйча ми
Ама все пак става за тренировки. Айде мерси на всички и стига лоши чуства.

И да вече разбрах каква кола
GaD написа:за 22к може да си вземиш е46 318/320и/д.
макар, че ако ти е първа кола..е30 316за 2 к и след 6 месеца си вземи нещо по хубаво
То тове не ми е първата кола за сега ползвам раздранката лада на вуйча ми

EmZvr написа:М6 такава е колатаПето не може ли още от по-млад да се интересувам.
И да вече разбрах каква колаGaD написа:за 22к може да си вземиш е46 318/320и/д.
макар, че ако ти е първа кола..е30 316за 2 к и след 6 месеца си вземи нещо по хубаво
То тове не ми е първата кола за сега ползвам раздранката лада на вуйча миАма все пак става за тренировки.
Ха!Знам точно коя коли си харесал,но силно ти препоръчвам да я забравиш(не говоря за модела,а за конкретния екземпляр)много е издухана,абе голям парцал

Малко да те светна:
BMW 316i {E30} {86-91}

BMWE46 {1998-2006}

M6 написа:EmZvr написа:М6 такава е колатаПето не може ли още от по-млад да се интересувам.
И да вече разбрах каква колаGaD написа:за 22к може да си вземиш е46 318/320и/д.
То тове не ми е първата кола за сега ползвам раздранката лада на вуйча миАма все пак става за тренировки.
Ха!Знам точно коя коли си харесал,но силно ти препоръчвам да я забравиш(не говоря за модела,а за конкретния екземпляр)много е издухана,абе голям парцалНа мен ми остават 3 години до книжка,но и аз карам доста руски машини на село.Прекрасно знам какви са и възможностите на жигулата и изобщо не ти препоръчвам още сега да се метнеш на мощна кола.Напълно подкрепям "GaD",най-добре първо си вземи едно читаво BMW 316i за 4 000 лв. и гледай да е произведено между 1986 и 1991.Покарай го една година да свикнеш с повече мощност и после си взимай BMW с голям мотор за 20 000+
![]()
Малко да те светна:
BMW 316i {E30} {86-91}
BMWE46 {1998-2006}
Еми ок може и така да направя, въпреки, че само жигулата трябваше да ми е опитванка, ама не пречи да зема BMW 316i {E30} {86-91}
10х за съвета

EmZvr написа:Еми ок може и така да направя, въпреки, че само жигулата трябваше да ми е опитванка, ама не пречи да зема BMW 316i {E30} {86-91}
10х за съвета
Това BMW може и дати изглежда като най-обикновенна кола,но ако веднъж покараш едно такова,но читаво и ще ти се прииска да я притежаваш повече от една година....
Както се казва:
BMW E30 - Love from First Drive

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
И аз многократно съм го казвал - видях Е34-ка за 3000 лева - не са знае в какво състояние е, но едно е Е34, друго е Е30. Ако ще си купува 318IS или някой много добър шестак троен стоп може и 4000 да даде, но според мен може и с 3000 да се размине ако реши (316-318). И наистина е много добро решение за първа кола - ще се кефи много на возията, няма да има проблем ако я тотализира - е, ще му е неприятно, но поне няма да е затрил 20 000 лева. А пък и Е30 си остава невероятен автомобил - едно, че е здрав и сигурен, няма да загине в повечето случаи на катастрофа, а освен това сигурно няма да иска да го продаде дори да си купи Е46 след тва 

BMW only!
Това е твоята кола:
Данни:
Дата на производство - ноември 1988 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 115 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Купе
Пробег - 330000 км
Цвят - Т.зелен
Особености:
2(3) Врати
Аларма
Бордови компютър
Газова уредба
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Застраховка
Имобилайзер
Климатик
Лети джанти
Металик
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Допълнителна информация:
Уникат , на реални километри , внос от Германия, само за ценители
Продавач:
Регион: София
тел.: 0899863013
Цена:4600 лв.
Тази безобидна и най-обикновенна кола на пръв поглед в действителност е машина за удоволствие,която бързо ще се настани в сърцето ти веднага щом се качиш,а веднъж покараш ли я..........веднъж да усетиш какво означава да слушаш как едно баварско сърце тупти когато работи в критичните си обороти на 3-та скорост.........след като усетиш как вози......след като видиш огромния багажник.......единственното по-хубаво нещо на света е двигателя да бъде редови шестак,но първо трябва да свикнеш с повече мощност,а пък после карай зверове
Легендата повелява:
От 18 до 30 годишна възраст човек кара 3-ка!
От 30 до 40 годишна възраст човек кара 5-ца!
От 40 годишна възраст до края на своя живот човек кара 7-ца!
В първата година от своята шофьорска практика човек кара 316i или 318i.
По нататък вече следват големите редови шестаци.....

Данни:
Дата на производство - ноември 1988 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 115 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Купе
Пробег - 330000 км
Цвят - Т.зелен
Особености:
2(3) Врати
Аларма
Бордови компютър
Газова уредба
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Застраховка
Имобилайзер
Климатик
Лети джанти
Металик
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Допълнителна информация:
Уникат , на реални километри , внос от Германия, само за ценители
Продавач:
Регион: София
тел.: 0899863013
Цена:4600 лв.
Тази безобидна и най-обикновенна кола на пръв поглед в действителност е машина за удоволствие,която бързо ще се настани в сърцето ти веднага щом се качиш,а веднъж покараш ли я..........веднъж да усетиш какво означава да слушаш как едно баварско сърце тупти когато работи в критичните си обороти на 3-та скорост.........след като усетиш как вози......след като видиш огромния багажник.......единственното по-хубаво нещо на света е двигателя да бъде редови шестак,но първо трябва да свикнеш с повече мощност,а пък после карай зверове

Легендата повелява:
От 18 до 30 годишна възраст човек кара 3-ка!
От 30 до 40 годишна възраст човек кара 5-ца!
От 40 годишна възраст до края на своя живот човек кара 7-ца!
В първата година от своята шофьорска практика човек кара 316i или 318i.
По нататък вече следват големите редови шестаци.....
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Вече като тръгнем да си купуваме коли всички ще се допитваме към М6 ,аз така ги виждам нещата.Хубаво е,че говори всичко от опит,а не просто,защото така е прочел някъде или сам си е решил

Tux0 Ca !

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3