Часовник
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Часовник
Здравейте всички притежатели и фенове на БМВ !!! От две седмици сам горд/не мога да го кажа уверено/ собственик на БМВ 530ХД, 2006 година . На всеки 2-3 дена часовника на компютъра се занулява, като датата остава реалната - дали някой има представа какав е проблема, досадно е това . На диска за навигацията/профешънъл/ за БГ, който имам пише че е 2004 година - в повечето случаи не може да прочете диска и дава грешка . Когато в редките случаи го прочита всичко е ОК . Дали става дума за лошо записан ДВД диск или какво . Мога ли да сложа диск за източна Европа с по нова версия, оригиналния за западна европа е наличен и е 2006-01 г . Благодаря предварително за съветите Ви !!!
Емил Парашкевов
Емил Парашкевов
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Re: Часовник
Добре дошъл във форума!
- За зануляването на часовника най-вероятната причина е слаб акумулатор или сензор за зареждането на акумулатора (IBS). Колегите с подобни проблеми сигурно ще се включат.
- За навигацията, най-вероятно диска от 2004 е зле записан. Вече има нов диск от 2-3 месеца с подробна карта на БГ. Виж тази тема и можеш дам да си го направиш: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... &start=300
Безаварийно!
- За зануляването на часовника най-вероятната причина е слаб акумулатор или сензор за зареждането на акумулатора (IBS). Колегите с подобни проблеми сигурно ще се включат.
- За навигацията, най-вероятно диска от 2004 е зле записан. Вече има нов диск от 2-3 месеца с подробна карта на БГ. Виж тази тема и можеш дам да си го направиш: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... &start=300
Безаварийно!
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- vasilii80
- Потребител
-
- Детайли за колата: 520D ///M 177к.с.
Здравейте колеги,
от около месец и аз имам проблем със часовникът.Занулява се всеки пък,зедно със малкият километраж и средният разход на гориво,когато има малко потребление на ток (примерно плафона в купето или габаритите)! Замерих акумолатора с уред и показва че е здрав!? Някой да има идея от какво може да е това?
благодаря предварително.
от около месец и аз имам проблем със часовникът.Занулява се всеки пък,зедно със малкият километраж и средният разход на гориво,когато има малко потребление на ток (примерно плафона в купето или габаритите)! Замерих акумолатора с уред и показва че е здрав!? Някой да има идея от какво може да е това?
благодаря предварително.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
прочети ми темата за шътдауна на акумулатора и по специално последното ми мнение.
- vasilii80
- Потребител
-
- Детайли за колата: 520D ///M 177к.с.
Благодаря ти колега,явно аз съм в началото на проблема все още 

5 мнения
• Страница 1 от 1