СОФИЯ - седмични сбирки

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Re: СОФИЯ - седмични сбирки

Мнение от Wolfen » 25 Мар 2013, 21:51

няколко пъти вече се каза, но явно някои глави не мога да го проумеят ...

... сбирки нямаше много дълго време, спонтани сбирки е имало тук-там от по няколко коли ... толкоз!

решиха двама фенове - Стойчо и Боби да избришат малко сбирките от прахта и да направят нещо, по-организирано, по-масово ...Трябва да се радваме, че сбирките живнаха, а не да плюем дори елементарния опит за организация като едното паркиране!

Ако не бяха те, нямаше да има сбирки още много дълго време!

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 25 Мар 2013, 23:41

абе пак добре, че толко малко киселяци се появиха да кендзат наоколо...
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E60

Мнение от :Georgi: » 26 Мар 2013, 0:51

По принцип винаги, когато се организира нещо има някой, който не е доволен от мястото, часа или начина или кой знае какво..
Съвсем нормално е, че щом се прави среща на БМВ, то ако някой дойде с друга кола да спре някъде отстрани...НАЛИ Е БМВ СРЕЩА ВСЕ ПАК !!! Така щом се стига до срещата явно някой я е организирал, и сега като се опитват да я направят по-приятна по някакви начини....какво лошо има??? Ще кажете как по-приятна като ме карат да спра тук, а не там.....ами ако не си тъп балкански селянин елементарно е да знаеш, че когато има ред нещата се получават по-добре! Честно казано за пръв път бях на такава среща и беше готино, нямаше от мойта порода, но естествено колегите с е39 ме приеха веднага при тях! Много по-готино и добре се получава като се наредят колите по-модели, ебаси никой не Ви взима пари за това! Някакси да се врът некви голфове, тойоти и т.н. между другите не е яко...

Дано тази сряда да има пак много хора, да няма сърдити....и повярвайте- организацията не е лошо нещо, ами показва смисъл!!!
Нали сме фенове, да го правим както трябва!

Поздрави! :)

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 26 Мар 2013, 9:17

Аз само не разбрах защо трябва да се дъвчи по 1000 пъти това. Каза се вече, че това е организациятя...на когото не му харесва, да не идва! Хората си правят труда да се занимават, така че ще го уважавате!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 26 Мар 2013, 9:50

Pitbull_Germany написа:Аз само не разбрах защо трябва да се дъвчи по 1000 пъти това. Каза се вече, че това е организациятя...на когото не му харесва, да не идва! Хората си правят труда да се занимават, така че ще го уважавате!

Недей им дава акъл, че като написах нещо подобно на това, което ти си написал ме изкараха, че съм нинджа и ще бия... :mhihi:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 26 Мар 2013, 13:39

И така момчета и момичета, след цялата храна, всичките коментари и критики, обиди и нерви вчера /нямате идея за какво става въпрос, Стойчо е най-великия, БАШ организотора, къв фен бил, кви коли имал, за кви сме се мислели, само дразним хората, аз съм Апасионата с големия ГЪЗ, ще получа шут в него, правела съм се на интересна, превъзнесена, големата гъзария съм била с котора ми за 5К, сбирка на Бугати ли ще праим, измислени герои, превдо организатори и кво ли още не/, искам да ви кажа следното:

Не става така, с плоене, негативна настройка, обиди, джанкане кой е по-по-най...Аз съм супер позитивен, весел, добронамерен и контактен човек, повечето ме познавате, но бях изключително разочарована от някои реакции. Някой каза, сбирката не трябва да изисква усилия. Тя е там, който иска идва и това е. Да, така е, но принципно. Защо тогава, като имаше обявени поне три сбирки, Понеделник Люлин, вторник - Дружба, Четвъртък - Маямито, бяха супер слабо посетени, или никакви ги нямаше. Явно само това не е било достатъчно. Трябваше нещо НОВО, да се вкара малко настроение, веселба, реклама, лого, стикери, покани, агитация на фенове, приятели...Направихме го и ето че започна да се получава...
Скоро четох в Е36 секцията - питаха се, защо ние с 46-ците имаме вече Трета Национална Сбирка, сега се организира и на 30-ките, а те нямат. Ще им отговоря защо. Защото от поне три години е46 феновете сме супер задружни, сплотени, никога не сме се карали за каквото и да е, повечето вече сме приятели, помагаме си винаги с каквото можем, организираме си барбекюта на Железница, Коледни кръчми, винаги е много весело и забавно, със страхотна атмосфера и фън. Ето сега за Националната се събираме около 50/петдесет :lalala: / 46-ци, ще сме със стикери като за събора, колона, барбекю, всички са супер нахъсани и с настроение. Идват нови хора, стари вече карат 90-ки, но пак са с нас, като едно голямо семейство сме и винаги е МНОГО приятно като се съберем. Един поема едно, друг друго, аз ще нося това, ти ще направиш онова. Няма измислени организатори, ВСИЧКИ сме организатори! ЕТО ТАКА се получава :idea: :D Така се получават и съборите!
А за мегафона, абе вие чувство за хумор нямате ли бе, взехме го 46 сбирката за закачки, да не мислите че утре ще крещя на паркинга...Ахаххаха, е може и да викам ПОЛИЦИЯ, никой да не се разотива, хахахха

Та това е. Чакаме утре всички Превдо-Организатори и Псевдо-Помагачи :mhihi: малко по-раничко, 19, 19.15 на Паркинга на Буахаус, да обсъдим всички ЗАЕДНО как да пробваме да подредим колите. Като казвам, че ако се получи някаво напрежение от какъвто и да е характер, ще оставим реденето за по-нататък, когато хората наистина го искат ;) Никой не иска да влиза в ролята на пъдар и да има каквито и да е конфликти.

Чакаме ви всички с усмивки и хубаво настроение, времето вероятно ще е лошо, но каквото-такова :lol:

Благодаря на всички, които ни писаха и предложиха помощта си, благодаря и на всички за добрите думи в Темата :D До утре :ok: :driving: :D :mrgreen:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 26 Мар 2013, 16:58

Аз съм доволен. Отдавна не е имало такъв дух за сбирки.
Благодаря на колегите организатори, както и на всички присъстващи.
..иии нека критиката ни бъде само градивна, все пак за нас го правим :idea:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 26 Мар 2013, 17:16

Повече няма какво да се каже май. Който иска да идва и да види дали ще е толкова лошо да се паркира по модели. Ще се видим утре :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Мнение от zafirovp » 26 Мар 2013, 17:39

И утре ако вземе да вали, да не вземе всички да се откажат...

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 26 Мар 2013, 18:13

zafirovp написа:И утре ако вземе да вали, да не вземе всички да се откажат...

То, че ще вали, ще вали. Но надали това би ни отказало. Само си пригответе найлони за седалките после :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6estaka » 26 Мар 2013, 19:34

Ако дай боже сбирката стане традиция при лошо и зимно време под Пикадилито което срещу Баухаус има голям подземен паркинг
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328iA
Мечтае да кара: BMW 6 Gran Coupe

Мнение от NIKE » 26 Мар 2013, 22:43

Здравейте,колеги.Понеже не можах да намеря група във фейсбук,реших да направя такава, за да можем лесно да обсъждаме предстоящите събития и всичко останало :yes:

https://www.facebook.com/groups/247255502084580/

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Мнение от Stoicho » 26 Мар 2013, 22:45

NIKE написа:Здравейте,колеги.Понеже не можах да намеря група във фейсбук,реших да направя такава, за да можем лесно да обсъждаме предстоящите събития и всичко останало :yes:

Това е официалната група https://www.facebook.com/groups/489768111072704/
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328iA
Мечтае да кара: BMW 6 Gran Coupe

Мнение от NIKE » 26 Мар 2013, 22:47

Stoicho написа:
NIKE написа:Здравейте,колеги.Понеже не можах да намеря група във фейсбук,реших да направя такава, за да можем лесно да обсъждаме предстоящите събития и всичко останало :yes:

Това е официалната група https://www.facebook.com/groups/489768111072704/

Грешката е моя :oops:

P.S. Ооо тя е чисто новичка, не съм пропуснал много :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: ретро ръжди

Мнение от M.Velichkov » 27 Мар 2013, 13:54

Довечера в колко ще се събирате, да дотътрим бабите :mhihi:
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг