За 320is...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

За 320is...

Мнение от BMW323i » 13 Авг 2003, 9:14

Здравеите,вчера ходих да гледам едно Е-30 320ис цена 5200 :shock:
Когато се обадих първо питах да няма грешка,а продавача вика няма истинско е,с клима,кожа,ел.пакет,шибидах......викам даи да го видя.Оговаряме среща аз отивам,човека идва колата външно не е нищо по различна от другите даже малко осакатена,джанти оригиналБМВ 14ки с гуми 185*60 малко споилерче на багажника закачено тук там........викам дигаи капака и човека дига и веднага виждаш надписа MPower направо се оцъклих влизам вътре кожата добра спортни скорости(1вата назад и т.н.)абе супер до тук обаче.Паля я,пали не много бързо това не ме притесни много,давам газ обаче мотора първо заглъхва и после тръгва да се исфорсира е това ме притесни вече,натисках го няколко пъти все същото,после обадиха че имало и ГАЗ :shock: но си я свалил човека.
Са незнам от кво глъхне и колко ли пари ще е ремонта на тази М ка?
Опитаи смъртта но не умираи

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

За същата 320-ка

Мнение от Penchev » 08 Сеп 2003, 12:06

Пич, аз също я гледах тая кола преди няколко седмици, маи си пропуснал и бая изгнилата ламарина (която по принцип е поцинкована:)) отзад, както и да е! Викам си не е болка за умиране, качихме се да се повозиме хич не ми хареса как върви!!! М/у другото аз съм си заплюл една друга ис-ка и бях говорил с човека...перфектна. Праихме и кръгчета...просто усещането е неуписуемо, до 4500 - 5000 RPM двигателя се държи не много различно от примерно 320-ка....изненадата идва след тези обороти - независимо от предавката, оборотомера скача ужасяващо бързо, имаш чуството че опората зад гърба ти не издържа и отлиташ към багажното отделение. Макар и 4 цилиндров това си е M-Power. бачках по морето и се връщам и му нося парите..оня се праи на задник не ще да я дава, идеше ми да го удуша и сега след като се бях навил за такава кола и не мога да си харесам друга и търся упорите друга 320is - УВИ НЯМА! Писах даже и в форума в купува няма отзиви, реших да мина на 325, искам обаче нещо по младо писна ми да карам коли преди 90'! Ако някои може да предложи нещо да ми се обажда на 0888668379! Не че съм нахален ма предпочитам TOURING, трудно е да се намери но аз съм упорит! Пък накрая ще взема да склоня на някоя 320 Touring, просто като ходя на ски няма къде да ги пъхна!! А ски багажниците скъпи, :) :) пък и ще мога да си тъпча буркани от селото в Touring-а :)

Ако някои иска инфо ето URL за 320is: http://www.maserati-indy.co.uk/alfieri36k.htm
Изображение

Назад към Основен Форум