относно монтажа на газова уредба

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
Мечтае да кара: e31
Детайли за колата: малко по-различна

относно монтажа на газова уредба

Мнение от kichuka » 25 Мар 2013, 18:34

Предстои ми монтаж на газов инжекцион. За сега съм се ориентирал към бутилка тип пура като си мисля, че е най-добрия вариант от към място в багажника ( на мястото на резервната гума не е вариант). Не мога да реша обаче къде да ми монтират индикатора за газта, та моля за някоя идея. Не искам да се вижда и ми се иска да е в пепелника, но не знам дали ще им се занимава на момчетата та ако може да споделите някоя снимка да видя къде са ви ги монтирали на вас и как изглежда.

младши ентусиаст
Аватар

Re: относно монтажа на газова уредба

Мнение от rhase » 25 Мар 2013, 19:25

kichuka написа:Предстои ми монтаж на газов инжекцион. За сега съм се ориентирал към бутилка тип пура като си мисля, че е най-добрия вариант от към място в багажника ( на мястото на резервната гума не е вариант). Не мога да реша обаче къде да ми монтират индикатора за газта, та моля за някоя идея. Не искам да се вижда и ми се иска да е в пепелника, но не знам дали ще им се занимава на момчетата та ако може да споделите някоя снимка да видя къде са ви ги монтирали на вас и как изглежда.

Добре си се ориенрирал към "пура". Моята е на мястото на резервната гума и е много досадно да се подмята гумата из багажника.
ОН: Ще ти сложат индикатора където им кажеш. Кво значи - не им се занимава? Нали затова им плащаш, а и за тях няма никакво значение. Просто ще пусне кабела до там и ще лепне в пепелника управлението. Добро място си избрал, стига да не ползваш пепелника и за други неща (аз в моя събирам стотинки например :mhihi: )
Друг вариянт ти е в джоба под борд.компа

Назад към E36