Газова уредба в Е34
Модератор: Технически модератори
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Re: Газова уредба в Е34
Изключих че говорим за Е34, при Е36 отзад да се заврат маркучите трудна работа. Иначе за помпата идеята е много добра.
only rear wheel drive
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
michev написа:Изключих че говорим за Е34, при Е36 отзад да се заврат маркучите трудна работа. Иначе за помпата идеята е много добра.
на е36 колектора е вънка винаги...ако е м52 човек си прави и профилактика на гарнотурки , клапан картерни и т.н. оглежда всичко......почти винаги многоо от маркучите са тотал
Това с помпата за зимата е супер, нищо , нося си я в багажника и всяка събота и се каня.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- michev
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
На фона на всичко друго, което си направил, поставянето на помпата е дреболия
.

only rear wheel drive
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Станала е екстра. Дай да се наредя и аз ама само за преместване на дюзите под колектора, че и на моята ги хвърлиха от горе, като с лопата.
Миналата седмица на Опълченска и Тодор Александров до мен имаше един ТДС с капачка за газ на бронята. Не знам дали в бронята е имало дупка и са я затиснали само или печката беше и на газ, ама добре въртеше гъза. Ако е някой от тук присъстващите да си признава.
Bavarishe написа:да монтираме и на печката газ
Миналата седмица на Опълченска и Тодор Александров до мен имаше един ТДС с капачка за газ на бронята. Не знам дали в бронята е имало дупка и са я затиснали само или печката беше и на газ, ама добре въртеше гъза. Ако е някой от тук присъстващите да си признава.
- michev
- старши ентусиаст
-
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
става и на дизела хаиде сега змея да направи един монтаж и тогава неможе да се отарве от клиенти
там нещата са доста по евтини и доста по бързо

там нещата са доста по евтини и доста по бързо

bedrock city racing
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Няма шанс...дизел като видя се изприщвам.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Змей.. Моя джип можеш ли на пелети да ми го направиш да върви ... Дизел 3.2
подробности на лично ,че да не си патентова някой идеята. ..... ебавам се. ...
Много добре се е получило. евала... просто съм забелязал,че при газаджийте това им е бизнес и системата я мятат просто за да печелят време и да натупат днес не с 2 коли а 20 коли.....
Наскоро имах честта да изтумбя на един нисан мурано мотора... почти бях свалил едната глава и тогава разбрах,че колата има газ... но ест.. небеше монтирано в БГ .. инсталацията на газта беше прикрепена към бензиновата .. като преди това бензионовата е била разплитана... супер монтажа....

Много добре се е получило. евала... просто съм забелязал,че при газаджийте това им е бизнес и системата я мятат просто за да печелят време и да натупат днес не с 2 коли а 20 коли.....
Наскоро имах честта да изтумбя на един нисан мурано мотора... почти бях свалил едната глава и тогава разбрах,че колата има газ... но ест.. небеше монтирано в БГ .. инсталацията на газта беше прикрепена към бензиновата .. като преди това бензионовата е била разплитана... супер монтажа....
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Митко Стоянов написа:
Ето ти едно фото да видиш как трябва да станат нещата
И аз искам такова,но само срамът ме спира....8-ак и газ- някак не мога да се пречупя....От друга страна на бензин в БГ ми идва доста скъпо и по-често слизам в гаража да си я гледкам....от колко да я карам, за което ми е много мъка,но пък все още ми е под 121000 км

- fox1981
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M
Манчев73 написа:Митко Стоянов написа:
Ето ти едно фото да видиш как трябва да станат нещата
И аз искам такова,но само срамът ме спира....8-ак и газ- някак не мога да се пречупя....От друга страна на бензин в БГ ми идва доста скъпо и по-често слизам в гаража да си я гледкам....от колко да я карам, за което ми е много мъка,но пък все още ми е под 121000 кмБаси и дилемата
Няма срам.......Два пъти е по евтино

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Даже на някои места и повече от 2 пъти по - евтино.
Днеска имах път към северозападна България
и във Враца заредих на 1.12лв/л
мислех си че може да е мръсна и да направи проблеми ама бързах че гонех обратно за София пътя и си викам ще зареждам няма време да обикалям. Ама беше добре нямаше проблеми във вървежа не даваше признаци да е била мръсна / разредена нещо...
Иначе 2.50+ бензин... Държа я моята на половин резервоар ако нещо стане проблем да мога да избутам до бензиностанция
Днеска имах път към северозападна България
и във Враца заредих на 1.12лв/л
мислех си че може да е мръсна и да направи проблеми ама бързах че гонех обратно за София пътя и си викам ще зареждам няма време да обикалям. Ама беше добре нямаше проблеми във вървежа не даваше признаци да е била мръсна / разредена нещо...
Иначе 2.50+ бензин... Държа я моята на половин резервоар ако нещо стане проблем да мога да избутам до бензиностанция

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E21
Няма от какво да те е срам. Колегата ми кара Е38 735, осмак на газ, дреме му че ще се смеят...то газовата му е повече от техните годишни заплати
И редовно си я кара колата че на бензин е

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
стига с тия глупости.Газта не е нищо страшно
Даже за тия стари кошери си е препоръчително като се има предвид разхода спрямо вървежа.Аз лично за себе си съм преценил,че за моя пробег е безмислено да слагам газ и затова карам дизел.Просто карам на къси растояния с чести гасенета и паленета ,а извънграда излизам няколко пъти годишно и не ми се връза инвестицията на половината от цената на колата.+ Това дизела си ме влече повече след като се качих на такова нещо
Мойта кола съм си я настроил да върви в ниските обороти да ми е пъргава в града и да харчи нормално 

ТДС - Турбо Див Селянин
- yavor1313
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530d exclusive edition
- Мечтае да кара: М6 power Grand coupe
Евала колега за старанието Супер се е получило и аз се замислям да сложа на brc че са тук до нас ама сигурно ще ми одерат кожата ама няма как с тоя бензин 2,60лв
.ако всички бяхме така като змея нямаше да има грам сервизи и газаджии щяха да са само на загуба
още веднъж евала
а засичал ли си я на газ след като я монтира колко ти стъпва градско
Поздрави Явката

още веднъж евала

Поздрави Явката
Живей,така че когато умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!!
НОВАТА-Стара https://s30.postimg.org/k0sivwafl/2014_03_09_102.jpg
СТАРАТА
http://www.youtube.com/watch?v=8EV8up1-P40 (E34 touring with rondell0021 wheels)
НОВАТА-Стара https://s30.postimg.org/k0sivwafl/2014_03_09_102.jpg
СТАРАТА

http://www.youtube.com/watch?v=8EV8up1-P40 (E34 touring with rondell0021 wheels)