СОФИЯ - седмични сбирки

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Re: СОФИЯ - седмични сбирки

Мнение от In_Memoriam » 25 Мар 2013, 15:41

Не бе, няма лошо да се опита да се вкара ред. Ама ако не става или е прекалено трудно по-добре не се хабете, за да не се създават дразги :yes:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Мар 2013, 15:42

То идеята не е да се вкарва ред и дисциплина, ми да има елементарна организация...

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 25 Мар 2013, 15:49

На събора е много по-лесно, тъй като вътре така или иначе се допускат само баварци, но на обществен паркинг не виждам как ще стане стане да се казва кой къде да спира. Може да се пробва иначе.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Продаде колата
Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW

Мнение от sshtskv » 25 Мар 2013, 16:08

Mollov написа:То идеята не е да се вкарва ред и дисциплина, ми да има елементарна организация...

Така казано, изпращам своето одобрение. Всичко друго е присъщо за откривателите на нов шум и всички събития се оказват малки, след като дима се разсее.

In_Memoriam написа:На събора е много по-лесно, тъй като вътре така или иначе се допускат само баварци, но на обществен паркинг не виждам как ще стане стане да се казва кой къде да спира. Може да се пробва иначе.

Има и люде, които носят истинска мисъл в главите си. Поздравления. И все пак, тези мероприятия нямат нужда от измислени герои, а от фенове.
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 25 Мар 2013, 16:22

Вълк написа:
In_Memoriam написа:На събора е много по-лесно, тъй като вътре така или иначе се допускат само баварци, но на обществен паркинг не виждам как ще стане стане да се казва кой къде да спира. Може да се пробва иначе.

Има и люде, които носят истинска мисъл в главите си. Поздравления. И все пак, тези мероприятия нямат нужда от измислени герои, а от фенове.

Започва да ме дразни тонът ти, колега.

Не смяташ ли, че е редно след като има някакво събитие да има и организация, съответно - организатори, които да определят какво да се случва, кога и къде?! Тези хора правят неща за общото благо, но все се намира някой, който да ги наплюе - тях и труда им.

На мен лично би ми било обидно, някой да омаловажава работата ми във връзка със събирането на над 150 автомобила и повече от 200 души на едно място и това да се случва всяка седмица. Да използвам собствения си автомобил, свободното си време и личните си контакти, за да става все по-добра сбирка, а разни форумни нинджи да ме нареждат тук, че е по-лесно отколкото на живо.

Съветвам хората, на които не им изнася да се съобразяват с останалите изобщо да не харчат пари за гориво, за да стигнат до 202-ра. Съветвам хората, които си представят сбирката по друг начин да се вземат в ръце и да покажат как би следвало да изглежда една BMW сбирка. Адски ми е странно защо хората, които организират сбирките на Е30, Е36 и т.н. не нареждат, а разни задклавиатурни човечета са яхнали метлата и раздават акъл.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 25 Мар 2013, 16:30

Аз нямам нищо против да ми кажат къде да паркирам и ще го направя. Но ще бъда сам. Както каза колегата по-горе - други колеги може да са група автомобили от различни модели и ще трябват да спрат колите си на разстояние една от друга. Това разбира се не означава, че собствениците ще трябва да стоят при колите си :winky:

P.S. И аз призовавам всички да се уважи труда на Apassionata и Stoicho, защото както се вижда трябва да се вземат предвид мненията на всички участници, както и други обстоятелства, което не е лесна работа :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Bmw 320i
Мечтае да кара: BMW 740i BMW 850i
Детайли за колата: Оригинален вид с малко подобрения М

Мнение от mitarov » 25 Мар 2013, 16:54

In_Memoriam написа:Аз нямам нищо против да ми кажат къде да паркирам и ще го направя. Но ще бъда сам. Както каза колегата по-горе - други колеги може да са група автомобили от различни модели и ще трябват да спрат колите си на разстояние една от друга. Това разбира се не означава, че собствениците ще трябва да стоят при колите си :winky:

P.S. И аз призовавам всички да се уважи труда на Apassionata и Stoicho, защото както се вижда трябва да се вземат предвид мненията на всички участници, както и други обстоятелства, което не е лесна работа :yes:

Прав си но по добре всички да наведем глави и да се подчиним на никой няма да навреди да има ред.. По добре е.. то все ще има хора който няма да разберат за какво става на въпрос но е най добре всички да направим компромис !!! И да слушаме какво ни казват, тези хора който искат да правят организация на дали на тях това им е мечтата но е добре да има организация .
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 25 Мар 2013, 17:00

И мен ме гложди да напиша...
Всяко едно събиране на БМВ-та се е превърнало в събитие. Ясно, че няма как да се контролира достъпа на обществен паркинг - ако ще и с полиция да сте! Вие тук си спорите, ама хората дето утре ще дойдат там, въобще не посещават темата. Не бива да се прави организация, защото тогава ще има хора - посочени за организатори и при евентуални проблеми, от какъвто и да е характер полицията при Вас ще идва. Ако хората тук биха поели ангажименти към глупостите на всеки един недоброжелател или палячо - то тогава, добрата инициатива се превръща в грешен избор!
Според мен е най-добре нещата да се оставят да вървят сами, тоест: Чрез даване на пример от първодошлите: паркиране разделено по модели и в редици или както ви харесва. Хората идващи на тези збирки се познават и са заедно, а не всеки пред колата си. Ако не стане от първите 10 пъти на 11-тия ще стане. Хората ще го проумеят и ще им хареса. Ще се организира редовна група, а не некви парашутисти... Как едно време на еко всичко бмв беше на бензиностанцията, а другите традиционно в страни по улицата?! Всеки път ще има различни хора, ще ги спирате на входа да им обеснявате ли или ще ги гоните след като паркират?! Винаги ще има изключения, но не бива да се тормозите толкова!
И тфа с мегафона е изключително неподходящо! Аз да дойда да си прекарвам, пък некъв там да крещи и подрежда и тнт. Няма да е приятно!
Нормалните хора обичат нормални неща: мирис на бензин, бира и добра компания. По елементарните сами ще отпаднат като разберат, че не им се обръща внимание.
Като има дрифтили - снимки, номера, полиция, жалба и тнт. Всеки сам си определя! Успех!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от KPETEH » 25 Мар 2013, 17:08

Не смяташ ли, че е редно след като има някакво събитие да има и организация, съответно - организатори, които да определят какво да се случва, кога и къде?! Тези хора правят неща за общото благо, но все се намира някой, който да ги наплюе - тях и труда им.

На мен лично би ми било обидно, някой да омаловажава работата ми във връзка със събирането на над 150 автомобила и повече от 200 души на едно място и това да се случва всяка седмица. Да използвам собствения си автомобил, свободното си време и личните си контакти, за да става все по-добра сбирка, а разни форумни нинджи да ме нареждат тук, че е по-лесно отколкото на живо.

Съветвам хората, на които не им изнася да се съобразяват с останалите изобщо да не харчат пари за гориво, за да стигнат до 202-ра. Съветвам хората, които си представят сбирката по друг начин да се вземат в ръце и да покажат как би следвало да изглежда една BMW сбирка. Адски ми е странно защо хората, които организират сбирките на Е30, Е36 и т.н. не нареждат, а разни задклавиатурни човечета са яхнали метлата и раздават акъл.

Ти па си точно най-голямата нинджа!
Сбирка не се организира - тя е там и който иска идва. Аз и да дойда, няма как ТИ да ми кажеш, ако не ме познаваш. Разбираш ли?
За да има сбирка - не бива никой да жертва каквото и да било...
Превърнали сте се в фейсбук и снимко маняци. Тфа щяло да изглежда, ма за снимката и тнт. глупости. Некой хора са им объркани приоритетите.
С най-добри чувства.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 25 Мар 2013, 17:19

KPETEH написа:

Аз съм най-голямата нинджа, защото ...
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от KPETEH » 25 Мар 2013, 17:28

Дразниш се, съветваш, после ще биеш - нинджа! Ще ме е страх да идвам, ако заемеш длъжността "организатор" на обществения паркинг. Приключих. Успех.

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Мнение от Stoicho » 25 Мар 2013, 17:41

KPETEH написа:

Сбирка не се организира - тя е там и който иска идва. Аз и да дойда, няма как ТИ да ми кажеш, ако не ме познаваш. Разбираш ли?
За да има сбирка - не бива никой да жертва каквото и да било...
Превърнали сте се в фейсбук и снимко маняци. Тфа щяло да изглежда, ма за снимката и тнт. глупости. Некой хора са им объркани приоритетите.
С най-добри чувства.

Поради такъв начин на мислене,повече от 1 година нямаше седмични сбирки!.При такова нежелание от страна на фенове,освен да прекратим сбирките и да си пиете бирички.Да видим тогава,сбирката как сама ще се получава!

:OT: Мегафонът е купен за специално организираната Е46 сбирка(нищо общо със седмичните).
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 25 Мар 2013, 17:48

KPETEH написа:Дразниш се, съветваш, после ще биеш - нинджа! Ще ме е страх да идвам, ако заемеш длъжността "организатор" на обществения паркинг. Приключих. Успех.

Знам, че нося очила и не виждам добре, но това пък от къде се взе?!

:confused:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Мар 2013, 17:50

Ей, айде стига...

Освен всичко друго - тия сбирки са на принципа на собственото желание... т.е. който иска ходи, който иска - не ходи. А който иска ходи и прави проблеми - лошо за сбирката... помислете и над това. Аз по-горе писах за егоизма...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 25 Мар 2013, 17:53

Mен пък ме изкефи как прави понички пича с синята E36 (естествено там не е най правилното място ) ,но кaкво толковa.
Последна промяна Beamerdriver на 26 Мар 2013, 4:25, променена общо 3 пъти
39470

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг