Акумулатор отпред - 320i Kombi - как?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Акумулатор отпред - 320i Kombi - как?
Привет на всички. Четох досега теми с местене отзад а такава поне аз за местене на акумулатора отпред не намерих. Освен кутията за акумулатора какво още ми трябва да намеря за да стане като оригиналното "предно" изпълнение.
Re: Акумулатор отпред - 320i Kombi - как?
От 120 човека прочели темата да няма нито един, който да знае?
- alex_sn1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: E46 330d
- Детайли за колата: Touring
Не съм се замислял, но освен кабелажа, не знам какво друго би ти потрябвало.
No pain , No gain !
Ами има една разпределителна кутия - тази, която е за подаване на ток с 5 терминални изхода. Въпроса е къде да набуча новия + Кабел и кой отива към стартера? Има и още един, който според мен е към общия разпределителен блок в коша. Въпроса е всичко ли да навържа на клемата или да оставям тоя дистрибутор и да му търся място.
.
Ако някой има разпиновка на това чудо, ще е супер. Да не говорим, че няма къде да закача и масата...
Също така, кутията за акумулатора плъг анд плей ли е или трябва да се реже, напасва, подлага.
Ако някой има разпиновка на това чудо, ще е супер. Да не говорим, че няма къде да закача и масата...
Също така, кутията за акумулатора плъг анд плей ли е или трябва да се реже, напасва, подлага.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Акумулатора ти стои в багажника, защото отпред няма място.
Отпред може да сложиш само по-малък акумулатор. Каква ти е идеята?
Отпред може да сложиш само по-малък акумулатор. Каква ти е идеята?
Отзад от двете страни има място за говорители а за отпред имам място за 60АН с 30% повече пусков ток акумулатор. Така ще ми остане повече багажник и ще имам някаква по-сносна музика от оригиналната. Понеже вече го имам акумулатора - остана само кутията да се сложи или да сложа подложка. Само проблема е къде точно да набуча + и - Клемите, както и да не го вържа на неправилното място.
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
хвани някой приятел с 16-ка, 18-ка или ис и гледай при него как е захванато и копираш на твоята кола
the project is ready....

- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
70А е максимума който може да влезе в кутията,има малко заигравка с планката която държи диагностичната букса.Кабелите са лесни.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Днес приключих с инсталацията. Излезе, че кабелите - два на брой се слагат на +-овата клема директно /тази, която взех се оказа от олово/. Всичко стана супер само дето планката дето се застопорява акумулатора с нея малко е нефелна и неоригинална но пък държи. Проблема е диагностичната букса, която сега ще мисля как да хвана. Може би с планка и към подкалника или с поп нит ще хвана оригиналната стойка, която смятам да "отлепя" от ботуша.
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Накарай някой колега който разпродава на части да ти кръцне една и с 2 точки с телоподаващото я капваш до старата.Утре ако не забравя ще снимам как съм направил моята.Недей да правиш опити да махаш твоята...
12 мнения
• Страница 1 от 1