Откраднаха ми халогените:(

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Откраднаха ми халогените:(

Мнение от vitamincpp » 03 Сеп 2006, 20:06

Колеги и на мен ми откраднаха халогените преди час пред блока, майка им наркоманска. Посъветвайте ме какво да направя. Дали да си вземам пак или да си сложа капаци. Ако си взема пак халогени какво да направя да ги лепя ли що ли? Някой може ли да ми предложи халогени втора употреба в добро състояние или капачки и на какви цени. Ще пусна тема и във Купува.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 03 Сеп 2006, 22:48

мойте са олепени със силикон, като за световно. малко е грозно ама поне засега върши работа
От наркоманчетата няма спасение - един приятел полицай, разправяше как на някъв рожденния ден вижда през тересата някви да му точат бензина от жигулката и тои понеже бил пийнал извадил пистолета и стрелял във въздуха и ония долу се развикали "еии стига стреля бе, с бензин работим" :shock:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vitamincpp » 03 Сеп 2006, 22:58

хахахаха просто нямам думи :) а с тоя силикон ги мажеш по периферията ли като монтираш и ако се наложи да смениш крушка примерно как става?

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E61 530D
Мечтае да кара: BMW 760Li
Детайли за колата: сива, 06.2004 г.

Мнение от ivopicha » 03 Сеп 2006, 23:04

За крушки несе вадят халогените. Сменят се като се извади афсонката отзад ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от vitamincpp » 03 Сеп 2006, 23:23

Блародаря за отговорите! Видяло се е че новите ще се лепят колкото и грозно да е. Виждал съм едно купе на което са хванати с по 2 метални скоби в двата края, което също не е особено красиво. Утре ще погледна на Вари дали има халогени в наличност и каква е цената им - пишеше някъде по форума че 2та били кам 150 лв . Ако е толкова ги вземам и лепя :) Ако са по скъпи слагам капачки засега.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 04 Сеп 2006, 8:51

а бе всъщност не е кой знае колко грозно - търпи се. Вземи си безцветен силикон и няма да имаш проблеми. Ако ти се налага да ги махаш, силикона може да се среже с нож за хартия.

BTW силикона не е гаранция или застраховка против кражба, просто за да ги свалят ще им трябва 3 мин, а ако няма силикон 3 сек. ;)

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 04 Сеп 2006, 14:16

Escape написа:а бе всъщност не е кой знае колко грозно - търпи се. Вземи си безцветен силикон и няма да имаш проблеми. Ако ти се налага да ги махаш, силикона може да се среже с нож за хартия.

BTW силикона не е гаранция или застраховка против кражба, просто за да ги свалят ще им трябва 3 мин, а ако няма силикон 3 сек. ;)

Тука съм абсолютно съгласен.Имам приятел с Е36 който ги бе6е летил със силикон...Същата вечер колкото и тъпо да звучи,му ги взеха!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 04 Сеп 2006, 14:21

разпробиите главите на болтовете, поне аз така смятам да направя...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
Мечтае да кара: М5
Детайли за колата: много синя и много черна

Мнение от Hristo » 04 Сеп 2006, 15:12

повече от 120лв да не се излъжеш да даваш

ентусиаст
Аватар

Мнение от vitamincpp » 04 Сеп 2006, 16:36

Взех си от Вари за 140лв двата така че може и да съм се излъгал. Хела са а крушките са отделно. Залепих ги с черен силикон към носачите за още 10лв. Но не съм пълнил фугата между стъклото и престилката. Ще стане ужасно грозно и ще светят кой накаде е во веки или поне докато някой не ги откърти заедно с престилката :( Така че сега просто не могат да се демонтират по стандартния начин, иначе който е решил да троши пак може да ги вземе. Имам между другото десен носач изцяло здрав и ако някой му трябва може да се договорим. Левия е със счупена щипка но ако се ползва силикон това не е проблем. Така че който го интересува да пише лично. По нататака ще пусна и в продава, че на мен не ми трябват.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 04 Сеп 2006, 19:06

vitamincpp написа:Блародаря за отговорите! Видяло се е че новите ще се лепят колкото и грозно да е. Виждал съм едно купе на което са хванати с по 2 метални скоби в двата края, което също не е особено красиво. Утре ще погледна на Вари дали има халогени в наличност и каква е цената им - пишеше някъде по форума че 2та били кам 150 лв . Ако е толкова ги вземам и лепя :) Ако са по скъпи слагам капачки засега.

Здр. Май съм аз този със скобите :D на халогените.Верно е грозничко,но поне спя спокойно-кво да правиш-България....Ако сложиш силикон,пак ще ги мъчат...кой ще ти види силикона на тъмно,само ще ги изпотрошат :( а така поне отиват на следващата....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 04 Сеп 2006, 23:39

vitamincpp написа:... Имам между другото десен носач изцяло здрав и ако някой му трябва може да се договорим.

разрови в купува, един колега май точно това търсеше и то един ;)
на втората, макс третата страница е някъде, ако не го намериш кажи ще се ровя аз, бях му писал по темата

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 07 Дек 2006, 15:46

Ето тук един приятел ми измисли някакво спасение:

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vitamincpp » 07 Дек 2006, 16:01

Имаше скоро някаква тема за това че на един колега са му откраднали цялата предна броня заедно с номера, така че спасение няма за нищо :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 07 Дек 2006, 16:06

Това според мен е спасение за халогените,пък и с тези ламаринки не седи грозно , а за бронята трябва да се измислят други начини за спасение. :dunno:

Следваща

Назад към E36