Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от Nukem » 24 Мар 2013, 0:01

Уейдър почина на 93, това ако е като муха здраве му кажи, но мисля че преди 3-4 години преживя тежка операция и така и не можа май да се възстанови както трябва, но все пак е бил доста възрастен!
Иначе жалко за Насер, формата му когато стана 2-ри на Олимпия беше невероятна!
За колегата vanci88:
Аз тъкмо свърших комбинацията Анимал М-стак креатин протеин и глутамин, на 77кг, преди комбинацията правех на 100кг на лежанката 5-ца, сега в понеделник направих 15 чисти повторения на 100! Така че ефект си има!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Мар 2013, 0:08

sambeto написа:Тъкмо мислех да на пиша за Джо Уидър и гледам bum_bum ме е изпреварил.
Интересно ми е да видя дали ще има официална информация за причината за смъртта на Насър Ел Сонбати :roll:
Доколкото съм запознат до сега официално само за Майк Менцер са потвърдили,че причината за смъртта му до голяма степен са стероидите.

Официално е малария, но с усложнения възникнали поради проблеми с дроба и бъбреците от преди.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 24 Мар 2013, 0:09

Nukem написа:.....Иначе жалко за Насер, формата му когато стана 2-ри на Олимпия беше невероятна!

Единственото което му попречи тогава да стане Мистър Олимпия беше гърба на Дориан Йеитс :angel:

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 24 Мар 2013, 16:08

Nukem написа:Уейдър почина на 93, това ако е като муха здраве му кажи, но мисля че преди 3-4 години преживя тежка операция и така и не можа май да се възстанови както трябва, но все пак е бил доста възрастен!
Иначе жалко за Насер, формата му когато стана 2-ри на Олимпия беше невероятна!
За колегата vanci88:
Аз тъкмо свърших комбинацията Анимал М-стак креатин протеин и глутамин, на 77кг, преди комбинацията правех на 100кг на лежанката 5-ца, сега в понеделник направих 15 чисти повторения на 100! Така че ефект си има!

Ок значи ще се пазарува креатин :bchug: Иначе и аз съм доволен от Мстака повече настроение за тренировка,малко повече сила и определено почивам по-малко между сериите.
36436
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW 528i e39
Мечтае да кара: BMW M5 E34, BMW M3 E30, BMW M6 E24
Детайли за колата: ///Много Бяга... изр0дскУ e39 m52b28 ПоуЪр ;]] бмв-простаци.цоп

Мнение от Motorsport Technik » 24 Мар 2013, 21:43

Колеги да ви питам през колко време правите Чийт дни ? И чийт дните ви от едно ядене ли се съдържа или цял ден ядете ззабранени работи ? :mhihi: Покрай работата ми продават страшни пици не съм ял от декември от 3 месеца утре ще си зема едно парче поне.
[Oo=[][]=oO] Конете напряга на завоя заляга задницата бяга към мантинелата посяга.

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Мнение от yavor20V » 25 Мар 2013, 9:49

веднъж в седмицата съм на зърнена диета...демек ям ,каквото зърна :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 25 Мар 2013, 12:02

Аз също знам, че трябва да има един по-свободен ден за хранене, но все пак не трябва да се прекалява. Аз наблягам главно на тестените работи два пъти в месеца (най-често неделя).

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 25 Мар 2013, 14:40

Motorsport Technik написа:Колеги да ви питам през колко време правите Чийт дни ? И чийт дните ви от едно ядене ли се съдържа или цял ден ядете забранени работи ? :mhihi: Покрай работата ми продават страшни пици не съм ял от декември от 3 месеца утре ще си Взема едно парче поне.

Аз такъв ден имам веднъж в седмицата- неделя! Гледам да не прекалявам :D Ям 4,5 блокчета черен шоколод, а за тестеното си правя домашни питки, за цял ден от тях три ми е макс. Нещо съвсем отвикнах от тестени изделия . :kuku:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 25 Мар 2013, 17:22

Здравейте колеги,

Тренирам от доста години, но и с доста прекъсвания. Като цяло никога не съм целял слаба фигура, плочки и т.н.(пък и може би понеже бях по-млад щом спирах тренировки и режими свалях килограми).

Въпроса е че нелеп инцидент ме извади от сериозното трениране преди около година и половина(лявата ми китка е аут :( ). Преди около 3-4 месеца обаче все пак реших пак да похождам в залата(ходи ми се, знаете какво е няма смисъл да ви обяснявам). След като не мога да тренирам нормално започнах да правя нещо, за което преди това винаги ме мързеше :mhihi: А именно здраво кардио... Тичам, въртя и скачам на въже. Като между другото правя и по някоя коремна преса :mhihi: . Резултат има - доста стегнах корема и свалих 7 кг.

И сега мисля да си взема някакво Л-карнитинче просто за стимул. Въпроса е че от доста време не съм се интересувал от добавки и ще е много добре ако може да ми препоръчате какъв точно да взема? Предлагат ми някакъв Scitec, само дето аз не съм ги чувал тия(явно доста неща са се променили от когато последно купувах добавки :mhihi: ). Биват ли те и ако не, какви да взема?

Общо взето тренирам 2-3 пъти седмично. Целта е максимално да наблегна на пресата. Тичането и въртенето не го правя на кросове а на спринтове. Гледам упражненията за преса да са 3 и да ги въртя, като накрая задължително правя гръбни екстензии.

Еми това е пичове... стана много дълго затова да го кажа по-просто:"добър ли е Карнитина на Scitec и кой е по-добър от него?"

Поздрави

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 25 Мар 2013, 17:49

ociata написа:Здравейте колеги,

Тренирам от доста години, но и с доста прекъсвания. Като цяло никога не съм целял слаба фигура, плочки и т.н.(пък и може би понеже бях по-млад щом спирах тренировки и режими свалях килограми).

Въпроса е че нелеп инцидент ме извади от сериозното трениране преди около година и половина(лявата ми китка е аут :( ). Преди около 3-4 месеца обаче все пак реших пак да похождам в залата(ходи ми се, знаете какво е няма смисъл да ви обяснявам). След като не мога да тренирам нормално започнах да правя нещо, за което преди това винаги ме мързеше :mhihi: А именно здраво кардио... Тичам, въртя и скачам на въже. Като между другото правя и по някоя коремна преса :mhihi: . Резултат има - доста стегнах корема и свалих 7 кг.

И сега мисля да си взема някакво Л-карнитинче просто за стимул. Въпроса е че от доста време не съм се интересувал от добавки и ще е много добре ако може да ми препоръчате какъв точно да взема? Предлагат ми някакъв Scitec, само дето аз не съм ги чувал тия(явно доста неща са се променили от когато последно купувах добавки :mhihi: ). Биват ли те и ако не, какви да взема?

Общо взето тренирам 2-3 пъти седмично. Целта е максимално да наблегна на пресата. Тичането и въртенето не го правя на кросове а на спринтове. Гледам упражненията за преса да са 3 и да ги въртя, като накрая задължително правя гръбни екстензии.

Еми това е пичове... стана много дълго затова да го кажа по-просто:"добър ли е Карнитина на Scitec и кой е по-добър от него?"

Поздрави

По-добре се насочи към някой добър бърнър!Кеф ти OEP,Animal Cuts и т.н.!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 25 Мар 2013, 17:58

Brat mu написа:
ociata написа:

А да ги комбинирам? Или може да дойде в повече :conf:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Мнение от Brat mu » 25 Мар 2013, 18:15

ociata написа:
Brat mu написа:
ociata написа:

А да ги комбинирам? Или може да дойде в повече :conf:

В бърнъра си имаш Л-карнитин,така че мисля,че е излишно!Назад в темата обаче не един път може да прочетеш,че "плочки без диета няма"!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 25 Мар 2013, 18:48

Ее за диетата е ясно. Обаче пък пълна диета няма как да направя :mhihi: Гледам да обядвам салатка само, вечерям нещо сравнително леко най-късно до 7-8 по възможност пилешко месце и така. Все пак и аз съм човек :mhihi: Но преди тренировка едно карнитинче мисля че няма да е излишно :dunno:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 25 Мар 2013, 19:14

Нямам нерви и време да чета всичките 300+ страници, имам няколко прости въпроса.
Мой познат се зобаше яко, направи супер тяло, но в момента когато всичко спря, той заприлича на .... сега няма и помен от предишното му тяло, няма останало и едно мускулче.
По същото време тренирах и аз, но вместо да се зобам като него, аз си хапвах редовно и по много, яйца, пиле, риба, телешко, варени зеленчуци и.т.н естествено, че не успях да направя тяло като неговото, но направих около 100кила, които и до ден днешен са подредени във форма по тялото ми, а за мое щастие тя не е окръжност.
Правил съм си експерименти, спирам да тренирам за година, че и повече, но в момента който почна ми трябват 2 месеца, за да си възвърна фигурата и да кача тежестите, които съм вдигал и преди.

1.Гледам тук всеки взема нещо, пие, смуче, някой сигурно се и боцкат, но възможно ли е постигнатото с хапове, да се задържи така и след спирането им?
Защото аз много, много се съмнявам, че това е възможно.

2.Ако ползвам някакви фат-бърнари, ще сваля килограми, но след като спра да го пия, дали няма всичко да се върне обратно?

3.В магазините наоколо има няколко вида, кой от тях е най-ефективен, но да не вреди на организъма?
- Hydroxy cut
- LIPO 6
-Twinlab riped fuel

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Мар 2013, 19:39

LiTtLeRoCk написа:1.Гледам тук всеки взема нещо, пие, смуче, някой сигурно се и боцкат, но възможно ли е постигнатото с хапове, да се задържи така и след спирането им?
Защото аз много, много се съмнявам, че това е възможно.

Имам такъв много добър познат, който от години не тренира, свали около 10на -15 кг мускул но не качи мазнини и изглежда отлично.(Храни се много качествено и скромно .може би това не отговаря на въпроса ти ,ако питаш специално за мускулната маса и сила :roll: :dunno:

2.Ако ползвам някакви фат-бърнари, ще сваля килограми, но след като спра да го пия, дали няма всичко да се върне обратно?
Аз пих миналото лято Енимъл Кътс, много съм доволен,(само дето ми отваряха огромен апетит- аз махах кофеиновото хапче),но резултат си остана и след спирането :bchug:

3.В магазините наоколо има няколко вида, кой от тях е най-ефективен, но да не вреди на организъма?
- Hydroxy cut
- LIPO 6
-Twinlab riped fuel

Тук далеч повече колеги са много по-наясно и ще помогнат :bchug:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата