Тема за взаимопомощ
Модератори: kv46, Общи модератори
- ivo752
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60,530Д
- Мечтае да кара: влака
Re: Тема за взаимопомощ
lubchitu написа:В Русе и околността,някой да знае пясъкоструйка /за джанти/?
СПАРКИ(но май жулят с много едър пясък),КТМ-то за там съм чувал добри отзиви и под сарайския мост дето правят генерации(до бившето РЕДКО),но е малко особен

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
ivo752 написа:lubchitu написа:В Русе и околността,някой да знае пясъкоструйка /за джанти/?
СПАРКИ(но май жулят с много едър пясък),КТМ-то за там съм чувал добри отзиви и под сарайския мост дето правят генерации(до бившето РЕДКО),но е малко особен
аз носих на спарки , наистина е много едър , недей
от едно прахово ми препоръчаха на безмитна някъде имало бил много дребен , страхотен бил за алумин но така и не съм ходил да го търся
- lubchitu
- кандидат ентусиаст
-
Има ли са предвид фирмата СЛ Индъстрис....доста ги хвалят,ще пробвам....то само там остана да видя 

lubchitu написа:Има ли са предвид фирмата СЛ Индъстрис....доста ги хвалят,ще пробвам....то само там остана да видя
има една фирма която могат да ти ги направят както трябва и не работят скъпо намират се по пътя за Мартен на самото кръгово не тръгваш за Мартен а завиваш на ляво към безмитна зона караш само в дясно покрай оградата подминаваш фирма "МАНЕВ"тя ще ти се падне от ляво има 100тина нови трактора в двора им ти си само на пред като стигнеш бариерата тя ще е вдигната влизаш и търсиш някой да ти го покаже къде се намира точно те са няколко постройки там а самия пясъкоструй се намира като влезеш в двора от ляво на зградата която ще видиш има друга малко по на вътре там , 0898565923 това е телефона на шефа на бояджийския цех той отговаря и за пясъкоструя .надявам се да съм ти полезен аз лично съм носил няколко пъти джанти и други алуминиеви детайли там даже и една много скъпа алуминиева рамка от колело

- svilgg
- ентусиаст
-
- tosho_72
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 TDS + 330ci
- Детайли за колата: черни :)
Някой знае ли от къде мога да си намеря втулки за джанти.Имам джанти от е46 и ги слагам на е36 ,пък както знаете вътрешния диаметър на е46 е по голям,та за тия втулки става въпрос.
Търся си кутия за е36 320,разбрах,че са еднакви с на 316,318 като предавателни числа,пиша тук защото не бързам и искам да я взема от колега.Ако има оферти,на ЛС ще е добре мерси предварително 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
tosho_72 написа:Някой знае ли от къде мога да си намеря втулки за джанти.Имам джанти от е46 и ги слагам на е36 ,пък както знаете вътрешния диаметър на е46 е по голям,та за тия втулки става въпрос.
Слави ги правел доколкото знам тия втулки.
tosho_72 написа:Някой знае ли от къде мога да си намеря втулки за джанти.Имам джанти от е46 и ги слагам на е36 ,пък както знаете вътрешния диаметър на е46 е по голям,та за тия втулки става въпрос.
а аз до колкото знам на е36 и е46 са еднакви централните отвори а на е39 са по големи да не би да са ти от е39 каплите да слави има такива налични по 4ри лв бройката са

Как така на е46 е по-голям от на е36

- svilgg
- ентусиаст
-
Dirty M5 driveR написа:tosho_72 написа:Някой знае ли от къде мога да си намеря втулки за джанти.Имам джанти от е46 и ги слагам на е36 ,пък както знаете вътрешния диаметър на е46 е по голям,та за тия втулки става въпрос.
Слави ги правел доколкото знам тия втулки.
е46 е36 все си е 72,6 .няма разлика , незнам кой ти е казал че има разлика
- tosho_72
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 TDS + 330ci
- Детайли за колата: черни :)
Извинявам се
джантите са от е39,не знам защо съм писал е46. Благодаря ви , ще прелетя до Слави да взема.

- NORX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с 200 и пак е малко
- Мечтае да кара: драгстерите да плачат
Аз имам втулки за джанти от е39 на е36. Пиши ако не си намерил
- svilgg
- ентусиаст
-
Търся 1 брой лята джанта 17х8 за БМВ.Оригинална лята джанта 17 цола.Да си я тура за резервна , най ниската оферта пичели