Въпрос относно ел. стъкла на Е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Въпрос относно ел. стъкла на Е36

Мнение от pid49 » 22 Мар 2013, 13:33

здравейте , искам да попитам може ли машинка за ел. стъкла от дясна предна врата да се сложи на лява предна врата , става вапрос само за машинката без лостовата система , благодаря ви предварително.

Потребител
Аватар
Кара: BMW 318I комби
Мечтае да кара: Шеста серия - купе

Re: Въпрос относно ел. стъкла на Е36

Мнение от Stoyn » 22 Мар 2013, 22:24

не може, на мене това ми се случи миналата година - 2012г., месец декември да го правя това упражнение!
иди в автоморга и си вземи целия механизъм, по добре е отколкото някой да ти го разпробива, да къса нитове и да напасва. Хубаво е да се сменят и някои от пластмасовите връзки на механизма. Цялото това удоволствие ми излезе 90 лева - сямана на машинка с механизъм от автоморга, пластмасови връзки и труд /доста пипкава работа си е /. Ако си от Пловдив мога да ти кожа в коя автоморга има на приемливи цени.

Пловдивски Джигит
Аватар
Кара: Е38 728 IA

Мнение от Киров » 23 Мар 2013, 10:47

Не може колега, или от авто морга си вземи или от форума има колкото си искаш и аз преди 10 дена сменях цели ямеханизъм.Според мен не е толкова трудна работа, няма как да не късаш нитове просто, незнам колегата как го е направил без да къса нитовете... :mhihi: иска само да внимавате да не изпочупите водачите на стъклото, ама те са евтини 2-3 лв. са... :mhihi: :mhihi: :yes: Успех!

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 23 Мар 2013, 10:54

Машинката не можеш колега,но ако моторчето ти е проблемно него можеш..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

Пловдивски Джигит
Аватар

Мнение от Киров » 23 Мар 2013, 10:59

vladi_a_i написа:Машинката не можеш колега,но ако моторчето ти е проблемно него можеш..

Аз пък защо си мисля че и мотрчето ми беше нитовано... може би не съм обърнал внимание... :yes:

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 23 Мар 2013, 11:04

Peturcho_bmw написа:
vladi_a_i написа:Машинката не можеш колега,но ако моторчето ти е проблемно него можеш..

Аз пък защо си мисля че и мотрчето ми беше нитовано... може би не съм обърнал внимание... :yes:

То се разглобва спрямо машинката с болтове :yes:
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

Пловдивски Джигит
Аватар

Мнение от Киров » 23 Мар 2013, 11:11

vladi_a_i написа:
Peturcho_bmw написа:

То се разглобва спрямо машинката с болтове :yes:

Да така е колега прав си... :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i, sedan, 11.97

Мнение от 00700 » 17 Май 2014, 0:41

Киров написа:Не може колега, или от авто морга си вземи или от форума има колкото си искаш и аз преди 10 дена сменях цели ямеханизъм.Според мен не е толкова трудна работа, няма как да не късаш нитове просто, незнам колегата как го е направил без да къса нитовете... :mhihi: иска само да внимавате да не изпочупите водачите на стъклото, ама те са евтини 2-3 лв. са... :mhihi: :mhihi: :yes: Успех!

Имам проблем с механизма, свалих кората и се оказа, че са се счупили 3-те пластмаси. Водачите (имаш предвид пласмасите ли?) освен от автоморгите навсякъде ли ги продават само тях или само целия механизъм?
Изображение

Назад към E36