Няколко въпроса за E36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ozBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36 Cupe
- Мечтае да кара: М5 Комби
Няколко въпроса за E36
Значи ще си взимам Е36 купе 320,днес гледах една има дребни забележки по боята и на таблото дето показва километрите има изгорели пиксели,обаче ме притеснява че преди да се запали се натиска едно копче сложено на скрито място (тва било имобилаизера така ми каза продавача) иначе няма да запли ако не се натисне,и също че като я запалих светна лампата,ама не загледах дали беше за АБС или за накладките една от двете беше
Вие какво ще кажете става въпрос е за тая кола http://www.cars.bg/u987697

Re: Няколко въпроса за E36
Абсолютно нищо не ме грабва в тази кола...
Годината ме съмнява, няма ASC, какво прави аналоговата клима на уж фейслифтова кола, защо са боядисани всички лайстни?
М50 или М52?
Ако ти харесва... скачай!
Годината ме съмнява, няма ASC, какво прави аналоговата клима на уж фейслифтова кола, защо са боядисани всички лайстни?
М50 или М52?
Ако ти харесва... скачай!
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
100% е пребоядисвана
по добре се ориентираи към IS-ka 

Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Cvetun написа:100% е пребоядисванапо добре се ориентираи към IS-ka
То пък щот там ще намери нещо по-различно

- ozBMW
- младши ентусиаст
-
Mоже и да е пребоядисвана ама няма следи от удари,не знам М50 ли е или 52 как да разбера,иначе ИС не искам,искам стоково 320, като я запалих си работеше супер без да тресе да мени обороти и темподобни....
- vesko_325td
- Потребител
-
ozBMW написа:Mоже и да е пребоядисвана ама няма следи от удари,не знам М50 ли е или 52 как да разбера,иначе ИС не искам,искам стоково 320, като я запалих си работеше супер без да тресе да мени обороти и темподобни....
ако капачката за маслото е отпред откъм радиатора е М52 ако е към челното стъкло е М50
- edimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3 литра.. компот
Пробвай да я изкараш да видиш как се държи на пътя. Ако има как виж предницата как е. Прегледай я хубаво но смъкни от цената, искай и да провериш годината по талон или снимай вина и го провери. Не знам защо но боба ми подсказва за тази, че нещо не е у ред 

- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Ако колата е реална година ,трябва да е с диги клима.
Пълна измислица.
Гледай за оригинална боя и безпроблемно купе ,а не как работи мотора.Мотор се прави,купе не.
Пълна измислица.
Гледай за оригинална боя и безпроблемно купе ,а не как работи мотора.Мотор се прави,купе не.
С много любов към децата!
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
По скоро гледай техническото състояние на колата от колкото боята
Купето го гледай за ръжди или дали има следи от СЕРИОЗНИ удари, а не леки чуквания,ужулвания и т.н. Това са коли по на 15-20г. нормално е да има пребоядисвани елементи... колите са за да се карат, а не седят в гаражите и да ги пазим и да викаме, че са уникално запазени. Днес някой ще ти одраска колата с пирон, утре ще ти чукнат бронята и к'во... ? Дай да не ги пребоядисваме, защото после не могат да се продадат. То с забележки е много хубаво нали 
Ако ти хареса колата - взимай. Закарай я в сервиз да я огледат. Това копче дето споменаваш сигурно прекъсва тока към бензиновата помпа.

Ако ти хареса колата - взимай. Закарай я в сервиз да я огледат. Това копче дето споменаваш сигурно прекъсва тока към бензиновата помпа.

- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
За мен тази кола не отговаря на километрите. Пребоядисвана е, но няма външни признаци за удари, което е добре. Лично на мен не ми вдъхва доверие, но ти си решаваш. Направи една диагностика, погледни я отдолу за ръжда, в какво състояние са тампоните и т.н. На първата снимка която са дали се вижда в дясно отпред една черна 3-ка, която ми прави "приятно впечатлетние" ... . Стара кола на над 15 г., има голяма доза късмет с избора. Успех!
- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
И мен климатика ме дразни че не е дигиталния. Годината не е решаваща според мен а по-скоро състоянието. Предполагам че до 2200-300 ще ти смъкнат цената, което е добре. Отиваш с някой наистина отворен на тия коли човек да огледа двигателя и купето и решаваш дали това е твоята кола. За мен лично ако колата е в добро техническо състояние цената е добра. Вижда се че е маскарена тук там, но цената е добра ако двигателя и купето са здрави.
И нека споделя на колегата моя избор на кола как мина. Гледах доста време обявите и не ме грабваше нищо. Един ден изскочи една е36-ца пишеше 98-ма а тя реално 96-та с първа регистрация 97-ма. Това не ме спря и отидох с един познат, който се занимава почти само с бмв-та и смея да кажа, че е доста отворен пича. Огледа е каза ми че има удар отпред, но пък за сметка на това е направена добре колата сменени бяха радиатор, ремъци, чисто нови гуми, отлично работещ климатик и т.н. С редицата забележки като увиснала тапицерия на вратите и обичайните болежки на колата от 3000 смъкнахме на 2600лв и ето ме сега. Колата беше с едни грозни калъфки, под които се криеше плюшен салон в топ състояние, а в последствие открихме че е със шпер. Така след серия изненади съм повече от доволен, че не послушах мнението на разни професори казващи ми "мани т'ва старо бмв, не ги бива тия коли".
Според мен при избора на кола на старо трябва да има любов от пръв поглед и огромна доза късмет! Поздрави и успех с покупката!

Според мен при избора на кола на старо трябва да има любов от пръв поглед и огромна доза късмет! Поздрави и успех с покупката!
- ozBMW
- младши ентусиаст
-
Километрите няма смисъл да ги коментираме.... иначе за тази тъмната тройка е с 4 врати и е 318,а аз искам 320 купе и то сиво
и мисля че тази си заслужава,стига да няма скрити изненади
Ако някой колега от форума дето разбира повече се навие да се разбереме да ходиме пак да я видиме ще съм му благодарен,ако не ще отида пак сам да я огледам още един път и си я взимам 

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
ozBMW написа:Mоже и да е пребоядисвана ама няма следи от удари,не знам М50 ли е или 52 как да разбера,иначе ИС не искам,искам стоково 320, като я запалих си работеше супер без да тресе да мени обороти и темподобни....
Е то бивало и да е М50

Ще ги познаеш по капачката на маслото. На М52 капачката е разположена на пред към радиатора, а на М50 на задния край.
M50

M52
Качвай се пробвай, ако не тропа, лопа, пуши и т.н...бутай цената колкото може и взимай.
Лично за мен да се взима еФтина 20-ка нов внос на тия години си е нерентабилно...тия коли се превръщат в бездънна яма за пари.
Последна промяна sobiss на 20 Мар 2013, 19:03, променена общо 1 път
- ozBMW
- младши ентусиаст
-
M52 e значи,а по-добре ли е да е М52?
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Зддължително я закарай на майстор да види дали задния мост не е тръгнал да си ходи.
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3