320 оборотомер.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- TAZ
- Потребител
-
- Кара: e36 320i <3
320 оборотомер.
Добър вечер колеги ! Искам преди да тръгна по майстори да се консултирам с вас. Значи количката е м52б20 и откакто я взех се вкарах в филма, че няма ограничител. Днес погледнах това видео http://www.youtube.com/watch?v=I9mBmCiXTSY и направих същия тест на моето. Видях, че в клипа стрелката на оборотомера стига малко след 7000 оборота, а моята, ако е разграфено, отива направо на 8200... Възможно ли е да имам прекъсвач но заради грешни данни от оборотомера да ми показва да удря над 7000 ? Също така като работи на място колата си работи съвсем нормално - без вибрации, странни шумове и очевидно високи обороти, а стрелката зацепва на 1200 някъде... Преди ходих при жичкаджия който я закача на компютър и показва грешки и на 6те инжектора. По негови думи трябвало някакъв симулатор на газовото затова давала грешки и изчезвал прекъсвача...
П.П Говоря за прекъсвача/ограничителя на бензин, знам че няма на газ.
П.П Говоря за прекъсвача/ограничителя на бензин, знам че няма на газ.
- D.Uzunov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i Touring
- Детайли за колата: 95г. M 52 B (20 6 S3) Vanos
Re: 320 оборотомер.
Здравей колега, значи ниските обороти трябва да са към 600 а прекъсвача е на 6800 - 6900 някъде. Тези 600 ниски обороти при загрял двигател. Ако таблото е от 4 цилиндров двигател ще показва 1200 ниски обороти (изпитано лично) 

- TAZ
- Потребител
-
Мисля си, че си е от 6так защото на 4 цилиндровите е разграфен на литри бензиномера а моя си е нормален. Също така не помня 4 цилиндровите до колко бяха, но моя е до 240 разграфен.
- Hadjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i
Здравей,
Както каза колегата оборотомерът ти е от 4 цилиндрово. Ако не те дразни карай така.
Както каза колегата оборотомерът ти е от 4 цилиндрово. Ако не те дразни карай така.
- TAZ
- Потребител
-
При първа възможност ще го сменя ! А от какво може да дава грешките на инжекторите, да не отварям нова тема ? 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
TAZ написа:Мисля си, че си е от 6так защото на 4 цилиндровите е разграфен на литри бензиномера а моя си е нормален. Също така не помня 4 цилиндровите до колко бяха, но моя е до 240 разграфен.
Не бъди толкова сигурен

6 мнения
• Страница 1 от 1