Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: Е46 330Ci

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от loadrunner » 19 Мар 2013, 16:21

Относно консумацията на сол-прекомерната такава е вредна с оглед на това,че е рисков фактор за аретериална хипертензия ( или т.нар високо кръвно ).Дневната нужда на човек от натрий е 4-7 грама.В тия граници ако е консумацията,надали някой ще си изпати от солта.А че масово българина е на принципа "Ако не е мазно и солено,не е вкусно"....друг въпрос.

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Мнение от yavor20V » 19 Мар 2013, 16:24

ElizabetS написа:Аз също използвам сол, никъде не съм видяла да пише , че в умерени количества е вредна.

Да де,ама за някои умерените количества се изразяват в половин солница :mhihi:
Аз познавам симпатяги,които бухат сол за световно заедно с много бира(която е диуретик) и много пържени картофки...Комбинацията е безценна!
Аз също съм на мнение ,че в нормално осолено няма лошо,а лятото дори не е лошо да е и малко повече,с потенето се отделят и соли...за тва потта е солена :mrgreen:
Anthony_J написа: бъкано с хормони, антибиотици и какви ли не боклуци? .

жалко,ама е точно така ,доколкото знам от мой приятел,дето се занимава с ферма за пилци... :confused:

smamf написа:Колеги, някой може ли да обясни причините, заради които хора тренират, като започват с най-тежките килограми от първа серия, и след това намаляват килата и увеличават повторенията? Може ли някой да обясни смисъла зад това нещо :yes:

едни мускулни влакна понасят повече експлозивни и малко на брой повторения,други са по-издръжливи ,в смисъл могат да понасят повече повторения,но не знам дали това е целта на такъв тип тренировка? :paranoid: да "умори" всичко живо в мускула...?
аз намалявам килограмите в последната серия и то или за рамо ,или за гърди ,но защото нямам толкова сила вече ,а пък често мога да направя някое повторение в повече с намалените килограми ...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 19 Мар 2013, 18:28

ElizabetS написа:Не виждам смисъл да го пиша, защото всеки има различно мнение изобщо и ще се объркам само. Важното е , че ефект има :)

Е, тогава защо питаш по форумите ако не искаш да чуеш мнения? И какво значи "има ефект"? То ако спреш въобще да ядеш ще има още по-голям ефект. Лошия хранителен режим при една жена може да доведе до доста тежки проблеми, най-вече хормонални. Цикъла става нередовен или изчезва за дълго време и т.н. Но изборът си е твой. Ниското телесно тегло далеч не е основата на здравото и силно тяло. Успех ти желая от сърце.

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 19 Мар 2013, 18:49

Значи ще си продължа със същата консумация на сол. Някакви идеи кои са по-читави? Преди време бях взимал някаква морска, но леля ми ме открехна за хималайска, но пък и те са доста видове :dunno:
да не се окаже, някои да са оцветени с боичка :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 19 Мар 2013, 18:54

Аз ползвам хималайска и е ок. Нямам идея как може да се прецени или оцени.

Потребител
Аватар
Кара: Е46 330Ci

Мнение от loadrunner » 19 Мар 2013, 18:57

SpUd3r написа:Значи ще си продължа със същата консумация на сол. Някакви идеи кои са по-читави? Преди време бях взимал някаква морска, но леля ми ме открехна за хималайска, но пък и те са доста видове :dunno:
да не се окаже, някои да са оцветени с боичка :mhihi:
Аз си мисля,че важно при избора на сол е да е йодирана.То това си го пише на всяка марка на пакетите,но нещото което би трябвало да отличи действително йодираната е това,че се продава в тъмни пакети.Това с цел слънчевата светлина да не "неутрализира" йода в солта.Аз така знам.А сол в тъмен пакет си е общо взето рядкост по магазините,та това може да е един вид филтър при избора.

Аватар

Мнение от yavor20V » 19 Мар 2013, 19:45

По-добре е принципно да се приема калиев хлорид,а не натриев такъв... Единствения недостатък е ,че той не е солен на вкус :)
В диетичните соли има и такъв,просто съотношението е 50/50 за да има все пак и солен вкус :mhihi:

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 3

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 19 Мар 2013, 20:12

Anthony_J написа:
ElizabetS написа:Не виждам смисъл да го пиша, защото всеки има различно мнение изобщо и ще се объркам само. Важното е , че ефект има :)

Е, тогава защо питаш по форумите ако не искаш да чуеш мнения? И какво значи "има ефект"? То ако спреш въобще да ядеш ще има още по-голям ефект. Лошия хранителен режим при една жена може да доведе до доста тежки проблеми, най-вече хормонални. Цикъла става нередовен или изчезва за дълго време и т.н. Но изборът си е твой. Ниското телесно тегло далеч не е основата на здравото и силно тяло. Успех ти желая от сърце.

Защото ще го постна режима и всеки ще започне да казва че е грешен, че е еди какво си. Хранителния режим е изготвен от инструктор и от поглед върху анализа на тялото ми. Знам, че при топене на мазнини се губи и тегло, но при мен е в много малки граници за да постигна желаното. Благодаря ти много :angel:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 19 Мар 2013, 20:44

ElizabetS написа:
Anthony_J написа:

Защото ще го постна режима и всеки ще започне да казва че е грешен, че е еди какво си. Хранителния режим е изготвен от инструктор и от поглед върху анализа на тялото ми. Знам, че при топене на мазнини се губи и тегло, но при мен е в много малки граници за да постигна желаното. Благодаря ти много :angel:

То от "специалисти" точно най-много са изпищели, дано да не си от тях :)
In Ban We Trust!

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 20 Мар 2013, 4:48

имам нужда от малко съвети как да се вкарам в порядък :)

на хартия звуча добре, 1,92, 87кг (бях 90 до преди месец), ама на практика обиколката ми е 100см :mhihi: имам си корем,паласки и си ми тежат, мин 20% мазнини съм. въпроса е как да се отърва от тях? и нямам предвид заради естетиката толкова, а че си докарах травма на кръста.. и за да не ми прави проблем докторите ми обясниха че ми трябват много здрави и еластични мускули.. но ми забраниха между 3 и 6 месеца да стъпвам в залата :mrgreen: та, искам да се изчистя до плочки, примерно до 80 предполагам, нищо да не ми тежи и после да мога да кача до 90 мускулна маса.

много е важно така да свалям, че да не изчезнат и тия мускули дето ги имам, че при тия 3кг съм свалил и мръвка и вече 3-ти ден не се спи от болки.. т.е не знам точно колко протеин се взима дневно при подобни режими, гледах някакви граници, ама бяха мн общи.. също и какъв да е източника? дали пречи половината да е от месо, другата половина от бобови и зърнените култури, ядки? протеини не пия, заради rbgh млякото, ЕС са го забранили, що протеина се продава не знам.

за диетата не съм се спрял, но като цяло метаболизма ми е мнооооого бавен, 700-800 грама надолу е макс на седмица с нвд и интерфаст.. но пък качвам мускули като мутант за броени дни :mrgreen: но това е далече

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 21 Мар 2013, 20:38

Как трябва да ми протече тренировката за да махна мазнините по корема, паласките и задника и едновременно да качвам мускулна маса.

Тялото ми разпределя мазнините много неравномерно. Около корема, и дупето се трупа всичко, навсякъде другаде съм сух и изглеждам слаб.
Затова и питам, как ще стане номера едновременно да правя и двете неща.

Спрях сладкото, хляба мазнините и се опитвам да ям истинска храна, до колкото мога.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 21 Мар 2013, 21:08

Ми това е пътя, но не става бързо. Трябва да си постоянен в храненето и тренировките. Не разчитай до лятото да си Аполон.

Аватар

Мнение от yavor20V » 21 Мар 2013, 22:11

///Maximalniq написа:Как трябва да ми протече тренировката за да махна мазнините по корема, паласките и задника и едновременно да качвам мускулна маса.
.

Еххх,да знаех и аз как става :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 21 Мар 2013, 22:47

yavor20V написа:
///Maximalniq написа:Как трябва да ми протече тренировката за да махна мазнините по корема, паласките и задника и едновременно да качвам мускулна маса.
.

Еххх,да знаех и аз как става :lol:

Мога а ви кажа какво да добавите към тренировката (на Л.С. че тука е забранено за обсъждане),пък тренирайте както щете. :mhihi:
Малко по силно е от BCAA и протеин,ма върши работа съм чувал :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата