Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от Jim Beam » 18 Мар 2013, 21:10

loadrunner написа:Аз също погледнах на Гаспари Аминомакс 8000 и имайки предвид разликата в цената,съответно и пренебрежимата разлика от 3 дози повече в опаковка Екстенд,общо взето на тях двете се бях спрял.И в крайна сметка човек все на нещо трябва да се спре.А че работата с добавките е проба-грешка,повече от ясно :)

Аз съм много доволен от Modern BCAA, но както казах - трудно се разтваря. Предпочитам амини на прах, защото можеш да ги пиеш по време на тренировка и веднага след нея още една доза (по желание) и креатин.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 18 Мар 2013, 21:13

PURE Nutrition много ги хвалят нещо.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 18 Мар 2013, 21:29

ditko1 написа:PURE Nutrition много ги хвалят нещо.

Подкрепям с две ръце :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 18 Мар 2013, 22:18

Колеги някой взимал ли е фетбърнър и какви са му отзивите? Много ми го хвалят за по - бързо чистене на мазнини :help:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 18 Мар 2013, 22:24

Не си харчи парите за глупости. Най-важното нещо е хранителния режим.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ElizabetS » 18 Мар 2013, 22:25

Anthony_J написа:
vlad0 написа:
ElizabetS написа:Аз пак да се наместя с въпрос, тази седмица съм си записала час за вега тест и анализ на тялото за изготвяне на хранителен режим. Започнах тренировки с инструктор, като ми предлага изготвяне и на хр. режим, но не мога да си дам логично обяснение как ще го изготви без да съм си направила теста и анализа, а само по това което кажа , че ям като цяло и инструктора не вярвал на такъв тип изследвания. Някак си супер несериозно ми звучи, ще ми кажете ли вашето мнение? Благодаря Ви предварително! :)

Аз съм ходил на такова и са страшни шарлатани :mhihi: Некви тоци, некви глупости... Не си разграждал това, не си разграждал онова. Прочети за ВМ-НВХ за 1 час и намери/гледай видео-тата на Милко от spidersport: lichentrenior.com примерно при Гала, за да почнеш да навлизаш в материята.
Вега Теста - мега смотаната история. Самия апарат нищо не ти помага, измерва и казва!

Особено и идеята, че на някой им препоръчват шоколади, пържени картофи и кола, защото ги разграждали :mhihi: , трябва да ти говори доста за този тип тестове.

Преди години и аз си бях правил прословутия вега тест. Тогава още вярвах на разните шарлатании и не си правих труд да чета повече и да се образовам. На мен ми показа, че най-добре разграждам цигари, кока-кола и агнешко :mhihi: Чиста загуба на пари и време. Човек трябва да експериментира и сам да разбере кое е най-добре за тялото му. То обикновено само си казва. Аз също не съм привърженик на нечовешките лишения. Няма нищо лошо да ядеш шоколад чат-пат, стига да е читав. Аз си купувам само черен линд с лешници или тоблерон. Разни боклуци като своге, милка и т.н. не ги и поглеждам. В момента съм на нов режим, в който първата седмица се яде само риба, морски дарове и зеленчуци. За 5 дни съм 2.5 кг. надолу, което не ми се беше случвало досега. Чувствам се супер зареден и енергичен, но пък рибата почвам да я намразвам адски много :mhihi: Учудващо, но това се оказва най-добрия режим за чистене, който съм пробвал досега. След първата седмица си минавам на мазни меса, сурови ядки, масло, яйца и минимум въглехидрати.

Колеги благодаря Ви за мненията, направиха ми хр. режим. А този тест го пратих на М...... си. :lol: За мен бе важно да си направя анализа който показва проценти мускулна маса, мастна тъкан в тялото и вода.
Аз въглехидрати консумирам само веднъж в седмицата. А за ядките знам , че само сурови. Като не мога да дам отговор дали имат разлика с печените- може би не, ако не слагаш нищо , като сол например. На мен започна да ми се гади от това пилешко, всеки ден. Ще взема да кункудякам накрая. Но важното е да има резултат след тези режими и усилени тренировки :smoke:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 19 Мар 2013, 11:00

Малко по-назад беше писано, че солта е вредна, пък и на доста места се споменава. Аз лично съм останал точно с обратното впечатление, колко важна е за цялото тяло (при нормална хидратация). До колкото съм чел проблеми с нея идват при консумация на малки количества вода (вода, а не течности). И преди изобщо не съм си слагал вода дори в манджата, а последните 2-3 години е точно обратното. Дори след като си размразя вода за пиене и я сложа в стъклената бутилка, слагам зрънце несмляна хималайска сол. В книгата си за водата помня, че и д-р Батманджелич беше изписал много позитивни неща на солта. Та какви са вашите мнения?
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Мар 2013, 11:10

:mhihi: яж си солта спокойно и не повдигай въпроса, че сега ще те изкарат луд.

(Това, което продават по магазините с надпис "сол" всъщност не е баш сол, но предполагам го знаеш.)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ElizabetS » 19 Мар 2013, 11:29

Аз също използвам сол, никъде не съм видяла да пише , че в умерени количества е вредна.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 19 Мар 2013, 12:25

Кажи ми една причина да ядеш само пилешко? :dunno: Може би щото е бъкано с хормони, антибиотици и какви ли не боклуци? Не знам кой ти е направил хранителен режим, но най-добре не ходи повече при него. Поне яж риба вместо пилешко - 1000 пъти по-полезно и диетично е.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ElizabetS » 19 Мар 2013, 12:47

Anthony_J в режима ми са включени риба и пилешко месо. Други меса - не консумирам, дори рибата я ям с триста зора :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 19 Мар 2013, 13:44

При професионалния културизъм солта е изключително полезна.
Ние тука няма как да вземаме по 50гр сол на ден както са правили Флекс Уилър и Дориан Йеитс напримерно,НО и аз съм на мнение че е по скоро полезна отколкото вредна.Стига наистина да се приемат достатъчно количества вода :P

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 19 Мар 2013, 13:46

ElizabetS написа: Anthony_J в режима ми са включени риба и пилешко месо. Други меса - не консумирам, дори рибата я ям с триста зора :confused:

Би ли написала един примерен ден от хранителния си режим?
In Ban We Trust!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ElizabetS » 19 Мар 2013, 14:08

Не виждам смисъл да го пиша, защото всеки има различно мнение изобщо и ще се объркам само. Важното е , че ефект има :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 19 Мар 2013, 14:41

Колеги, някой може ли да обясни причините, заради които хора тренират, като започват с най-тежките килограми от първа серия, и след това намаляват килата и увеличават повторенията? Може ли някой да обясни смисъла зад това нещо :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата