да или не?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
А в България могат ли да се намерят такива, че като гледам този сайт май няма доставка до милата ни родина? И също някой има ли представа дали лесно се сменят всички тези крушки? В моя случай е Е90, но предполагам, че не е кой знае колко по-различно от Е46. На мен централната конзола на тавана до предното стъкло ми изглежда нелека за разглабяне. 

Няма да ги сменям аз, ще ходя някаде кадето разбират, иначе има опастност да счупя нещо...
spookyy, ако искаш може да измислим нещо. Моята приателка е с още едно момиче и може в нейния багаж да сместим още един комплект от тия лампички
Драсни едно ЛС, ако те интересува, ще се радвам да ти направя тази услуга 
spookyy, ако искаш може да измислим нещо. Моята приателка е с още едно момиче и може в нейния багаж да сместим още един комплект от тия лампички

- PUTER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е92 335i 6MT
- Мечтае да кара: e92 M3 може би....
- Детайли за колата: сток като за начало ...
Един познат ги беше сменил(e36 M3) и на мен изобщо не ми хареса как светят...едно мътно бяло синеещо.Ама то си е твоя работа де
versaceto написа:И аз си ги поръчах февруари,заедно с комплект емблеми.още ги чакам...само ми взеха парите мръсните янки и се га ме убеждават,че при мен е проблема
![]()
а иначе много тарикатско ще свети
Тия от които аз пазарувам за 3 дни ги доставиха (в US), моите и тези на spookyy, сега чакам приятелката след 3 седмици да ми ги донесе, пък ще видим.
Здравеите аз съм нов във форума надявамсе да вие от полза информациата за тези крушки.Това са крушки които са покрити с много тънък слои филтър но това не означава че щте свети както истинскиат ксенон.Ксеноновата крушка се пали с напре. от 10 000 волта. Това са имитации на ксенонова светлина и ми се струват доста скъпи за такива.
12 мнения
• Страница 1 от 1