Изместване на управлението на климатроник с врътки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Bmwscorpion
- Потребител
-
- Кара: BMW e36 Coupe
- Детайли за колата: E36 - 328
Изместване на управлението на климатроник с врътки
колеги , някой има ли представа трудно ли е изместването на клима управлението с врътки под борда или на мястото на борда
BMW Power
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Re: Изместване на управлението на климатроник с врътки
Трябва да се преправят доста неща. Управлението в долния край е заоблено, а под него двете ниши са правоъгълни. Ще трябва някакви лайсни да слагаш. Другото което може би, трябва да се преправи са кабелите, ако са къси и не стигат. Май ще слагаш тв или навигация, а
?

Ем какво да е чак толкова трудно изместването ако са къси кабелите един по един ги удължаваш и после трябва да измислиш как да компенсираш разстоянието в ъглите за да не е дупка. Ти си знаеш, но според мен една от най-глупавите и грозни интервенции в Е36 TV или NAVI. 

- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
BManqkW написа:Ем какво да е чак толкова трудно изместването ако са къси кабелите един по един ги удължаваш и после трябва да измислиш как да компенсираш разстоянието в ъглите за да не е дупка. Ти си знаеш, но според мен една от най-глупавите и грозни интервенции в Е36 TV или NAVI.
ти въобще четеш ли за какво управление се пита тука,или си пишеш е така дори и нямаш представа и никак не е лесно да не кажа че е невъзможно...
до колегата с темата:еми сложно е да не кажа невъзможно,ако беше с дигитално управление стават нещата много по лесно

- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
Няма невъзможни неща, всичко е въпрос на желание! Има подобна тема, поразтърси се във форума!
- Bmwscorpion
- Потребител
-
добре момчета , мерси много за мнениеята , по късно днес или утре ще видя как стоят нещата , да всеки си има вкус кое е грозно и кое не , наумил съм си го ще пиша и когато го направя ще добавя снимки да си кажете мнението все пак , а това как ще изглежда според мен зависи от това как ще се направи и какво ще се сложи 
а до колегата който каза че е невъзможно да се неправи , колега аз съм.поразгледал и попроучилб преди да питам тук и видях правени такива коли така че невъзможно не е , друг е въпроса ако е толкова трудно дали си струва...ако е като да се сменя от с врътки на дигигател .... Не мерси вече ;Д

а до колегата който каза че е невъзможно да се неправи , колега аз съм.поразгледал и попроучилб преди да питам тук и видях правени такива коли така че невъзможно не е , друг е въпроса ако е толкова трудно дали си струва...ако е като да се сменя от с врътки на дигигател .... Не мерси вече ;Д
BMW Power
- Bmwscorpion
- Потребител
-
значи донколегите които се изказваха с думи от сорта " ооо тва е невъзможно .... не може да се премести и т.н. " , със сигурност не са опитвали , не е въобще трудно просто си трябват малко повече нерви и сръчност , става бързо дори. само управлението на парното за клапите къде да духа парното се управляват от едно жило което пречи на цялата работа .... ,но другия проблем е че има някаква тръба голяма зад управлението и горе и долу и нз каква е предполагам е за въздуха и пречи да влезе цял 2din , много е късо разстоянието някой ако е правил да каже ...
BMW Power
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
Bmwscorpion написа:значи донколегите които се изказваха с думи от сорта " ооо тва е невъзможно .... не може да се премести и т.н. " , със сигурност не са опитвали , не е въобще трудно просто си трябват малко повече нерви и сръчност , става бързо дори. само управлението на парното за клапите къде да духа парното се управляват от едно жило което пречи на цялата работа .... ,но другия проблем е че има някаква тръба голяма зад управлението и горе и долу и нз каква е предполагам е за въздуха и пречи да влезе цял 2din , много е късо разстоянието някой ако е правил да каже ...
като става толкова бързо и лесно що него премести,аз казах че е много сложно а не напълно невъзможно аз лично несъм опитвал на моята кола щото е с дигитално управление но присъствах на местенето на такова като твоето на едно причтелче и знам за какво става въпрос .... успех с местенето и да се справиш бързо и лесночко
- Bmwscorpion
- Потребител
-
Как реши че не съм го преместил , преместих го още когато писах тук , малко по кофти е защото на дигиталния е само с една букса а тук са 3 букси и жилото за управлението на парното къде да духа.. въпроса е как да се изреже пластмасата на парното за да се побира 2din ... но за сега няма да си правя експерименти ...
BMW Power
10 мнения
• Страница 1 от 1