Историята на една Жигула
Модератори: mitaka7, Общи модератори
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
хахаха яката история =)))
не ти е било скучно като "млад"
аз за ракийката вярвам... имам един приятел който си прави същите количества... и не повръща диването недно хаха
не ти е било скучно като "млад"
аз за ракийката вярвам... имам един приятел който си прави същите количества... и не повръща диването недно хаха
4 8 15 16 23 42
Готина история. На повечето май не им се нрави, защото или те са пуберите, или алкохол не са пили или никога полицай не ги е спирал.
На времето Бащата имаше Лада комби 1200. За разлика от теб аз е бех кръстил Жулиета
Дано сега не те хванат с алкохол, защото по бързото производство една година лишаване от правоуправление ще ти се стори като миг
На времето Бащата имаше Лада комби 1200. За разлика от теб аз е бех кръстил Жулиета

Дано сега не те хванат с алкохол, защото по бързото производство една година лишаване от правоуправление ще ти се стори като миг

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Tоз Благоевград много генгста...Аааай. Не ве зарибено. Мен най ми хареса че каките са загубили ума и дума
аве ти кат' си учил в Благото, да не бил случайно от АУБеГе - че аз за там заминавам тия дни

аве ти кат' си учил в Благото, да не бил случайно от АУБеГе - че аз за там заминавам тия дни
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
Toва не ли най-голямата тъпотия - да тръгнеш да бягаш от ченгетата? Досега май не съм чул някой да е успял да им избяга. Преди време нали бяха спипали на магистралата няква мутра с X5-ца като го преследваха 100-на километра през Ловешко и региона.
Та след като Х5 нема шанс, какво остава за една жигулка...ентусиаст си бил, не може да се отрече
Ма жигулите верно беха уникални - като бях ученик пътувахме към Русе с един Мерджан 190 и както си карахме с малко над 140 ни изпревари една жигулка
Та след като Х5 нема шанс, какво остава за една жигулка...ентусиаст си бил, не може да се отрече
Ма жигулите верно беха уникални - като бях ученик пътувахме към Русе с един Мерджан 190 и както си карахме с малко над 140 ни изпревари една жигулка

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
Re: Историята на една Жигула
Doc написа:Ако ви е харесало мога да довърша историята, ако ЗДРАВЕ да е.
На мен ми хареса и ще ми бъде интересно да я довършиш

За количеството алкохол няма да споря, някои хора просто си го могат

Ама Жигула на втора с 90

Иначе не е лоша историята, похвала за ентусиазма ти

Поздрави
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4