Дебитомер,закупуване на резисторната плочка...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- repibg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 M5
- Мечтае да кара: F117a Stealth
- Детайли за колата: BMW M5 E60 2008
Дебитомер,закупуване на резисторната плочка...
Здравейте колеги,
четох из нета за поправката на износен дебитомер и се натъкнах на потребител от форума на Ауди че е намерил въпросната резисторна плочка от някъде ,дори е продал на няколко из форума.темата е много стара затова не се регистрирах там за да го попитам.
та въпроса ми е можем ли да намерим същото ,много изгодно идва (някакви си 25лв),а след поправката става чисто нов дебитомер.
ето и снимка ,No:1 Wiper Track.
четох из нета за поправката на износен дебитомер и се натъкнах на потребител от форума на Ауди че е намерил въпросната резисторна плочка от някъде ,дори е продал на няколко из форума.темата е много стара затова не се регистрирах там за да го попитам.
та въпроса ми е можем ли да намерим същото ,много изгодно идва (някакви си 25лв),а след поправката става чисто нов дебитомер.
ето и снимка ,No:1 Wiper Track.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Дебитомер,закупуване на резисторната плочка...
Аз съм му звънял на въпросния информативно, той няма информация от къде може да се намери таква плочка за нашите дебитомери. И доста се съмнявам да има. Гледал съм в щатите, знам за един от bimmerforums където ги възтановява, но той прави покритието наново, тоест щом там нямат значи просто заменяеми плочки не се произвеждат.
2 мнения
• Страница 1 от 1