СОФИЯ - седмични сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Re: СОФИЯ - седмични сбирки
rve написа:japana написа:http://www.youtube.com/watch?v=x8ZUVU3gzWg&list=HL1363219549&feature=mh_lolz Въпросния Комплексар!
Бахти малоумния селтак
Иначе как и от къде се е получила тази сбирка? Следя темите редовно, но не виждам уговорки за някаква предварителна организацияДобре се е получило
Тишо, имаше event във фейсбук, ама нали не си в соц. мрежа, не си видял

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Фейс какво? Те не го ли закриха най-после това средство за масова дезинформация?
И какво се клюкари там? Ще стане ли редовна тази сбирка или това е било инцидентно по случай, че пукна пролет? Щото на уж официалната на Клуба в четвъртък на Горубляне отдавна няма посещаемост..
ПС> Тъкмо гледам, че Любо Мегов е окачил катинара там. Това значи ли, че сряда ОМВ Бояна става официална седмична сбирка на Клуба?

И какво се клюкари там? Ще стане ли редовна тази сбирка или това е било инцидентно по случай, че пукна пролет? Щото на уж официалната на Клуба в четвъртък на Горубляне отдавна няма посещаемост..
ПС> Тъкмо гледам, че Любо Мегов е окачил катинара там. Това значи ли, че сряда ОМВ Бояна става официална седмична сбирка на Клуба?
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Чети по-назад бе Тишо
За три дни се организира тази сбирка, реши се при случайна среща на една мивка и после разходка до Баухаус /където в неделя се събират всякакви марки/... Нямахме идея, че ще бъде чак толкова голяма посещаемостта в интерес на истината, въпреки, че по някое време аз го допуснах... Пролет е, народа масово е зажаднял за сбирки, а пък такива в София, големи, общи, няма много отдавна...
Ще бъде седмична, ще бъде обявено и тук, и във фейсбук, в момента се обсъжда кой ден да бъде...Сряда или Четвъртък... Маямито за съжаление отпада, показа си, че няма как да се получи там...Мегов и сие са в течение и бяха снощи
Eто кратко видео на един колега, който доста го проверяваха на тръгване ченгетата, но всичко е било ОК в крайна сметка.../имал е и изрядна аптечка
/
http://www.youtube.com/watch?v=2XWUidmF ... e=youtu.be

Ще бъде седмична, ще бъде обявено и тук, и във фейсбук, в момента се обсъжда кой ден да бъде...Сряда или Четвъртък... Маямито за съжаление отпада, показа си, че няма как да се получи там...Мегов и сие са в течение и бяха снощи

Eто кратко видео на един колега, който доста го проверяваха на тръгване ченгетата, но всичко е било ОК в крайна сметка.../имал е и изрядна аптечка

Последна промяна Apassionata на 14 Мар 2013, 14:41, променена общо 1 път
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Wolfen написа:мен не сиразминали сме се из навалицата
Видях те, ама теб искам по-специално

Много като тебе вече плакаха ...
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Ronka написа:Wolfen написа:мен не сиразминали сме се из навалицата
Видях те, ама теб искам по-специално

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Според мен ако бъде месечна, а не седмична ще се събират доста повече хора.

- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
In_Memoriam написа:Според мен ако бъде месечна, а не седмична ще се събират доста повече хора.

- alexbmw3
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 318 IS Coupe
- Мечтае да кара: ///M
Сбирката снощи се получи много добре, евалата за организацията. До колегите дето снощи направиха метлите донътите и бърнаутите, евала и на вас, но не е това идеята на тези сбирки според мен, трябва да намерим място където да се събираме и да не се налага да идват куки и да се гаврат с нас като те накарат да си изпразниш колата на пътя. Не е тук мястото за тези изцепки, знам че е трудно да се сдържите
, но поне се опитаите. Поздрави на всички

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Комплексар бил,селтак бил
Вие пък сте много за пример.Половината коли дето излязоха завариха газта пред зелените мърши...
Мен пък ме изкефи ! Малко разнообразие да има...
Ама може да съм бил на друга сбирка,щото всички,които ми бяха в зрението се кефеха.
Иначе евала за сбирката,беше перфектна !

Мен пък ме изкефи ! Малко разнообразие да има...
Ама може да съм бил на друга сбирка,щото всички,които ми бяха в зрението се кефеха.
Иначе евала за сбирката,беше перфектна !
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
DanielzZz написа:Мен пък ме изкефи ! Малко разнообразие да има...
!
В зрението ти ли бяха - евала!
Що не питаш тези,които се движеха по околовръстното?
Просто ме беше правилното място.
Получи се много добре - малко неорганизирано с паркирането но и евала на бензиностанцията,затворихме всички колонки и не казаха нищо.
А за нова тема няма смисъл - тази е достатъчна.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
В полезрението...Мисълта ми беше,че половината форум са света вода ненапита,а като излязат да карат забравят какво са писали...
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
DanielzZz написа:В полезрението...Мисълта ми беше,че половината форум са света вода ненапита,а като излязат да карат забравят какво са писали...
Аз не видях половината форум да върти пергели по околовръстното ама как да е... Пък кой кара алоун си е негова работа. Едно уважение да имаме към събитието и труда на организаторите поне

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Apassionata написа:Чети по-назад бе ТишоЗа три дни се организира тази сбирка, реши се при случайна среща на една мивка и после разходка до Баухаус /където в неделя се събират всякакви марки/... Нямахме идея, че ще бъде чак толкова голяма посещаемостта в интерес на истината, въпреки, че по някое време аз го допуснах... Пролет е, народа масово е зажаднял за сбирки, а пък такива в София, големи, общи, няма много отдавна...
Eто кратко видео на един колега, който доста го проверяваха на тръгване ченгетата, но всичко е било ОК в крайна сметка.../имал е и изрядна аптечка/
Пфу, верно си писала, че и Божо

- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
DanielzZz написа:В полезрението...Мисълта ми беше,че половината форум са света вода ненапита,а като излязат да карат забравят какво са писали...
Не твърдя, че съм света вода ненапита. Правя глупости от време на време, може би на моменти по-често и понякога доста големи, но когато съм си сам. Не бих си и помислил да се изсера така върху едно такова събитие и да рискувам полицията да го прекрати и забрани и да изпонапише 100 акта е така за наказание, да ни дават после и по новините к'ви сме "хулигани" и как правим само смрад. И не забравяйте, БМВ Клуб България участва в различни кампании, като "Разумният си ти" и подобни....е как изглежда т'ва отстрани? Блокираме бензиностанцията, блокираме околовръстното и въртим гуми и бием прекъсвачи като невменяеми...не става..
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
И ти си прав ! Ако беше на нещо като площад,където такива изпълнения нямаше да пречат щеше да е чудесно,но все пак беше готина сбирка.
Аз лично нямам смелостта да го направя това,но това не означава,че човека е боклук само щото го е направил(а аз от коментарите си мисля,че точно такава е нагласата на повечето хора към въпросното лице).

Аз лично нямам смелостта да го направя това,но това не означава,че човека е боклук само щото го е направил(а аз от коментарите си мисля,че точно такава е нагласата на повечето хора към въпросното лице).