Емил Захариев Самуилов - ММА състезател или ...
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: Емил Захариев Самуилов - ММА състезател или ...
Не одобрявам постъпката на колеги като този с Рав4-ката. Никой не е Господ и няма право да си придава важност - без значение от модел, марка на автомобила и професия.

- kener
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E39
Живота е колело, и всичко се връща, така че дори и закона да не го накаже все ще си намери майстора. Да не четем някой ден заглавие : Обещаващ ММА боец, добър, умен... бе прострелян смъртоностно с два куршума в главата, излизайки от колата си.
Понеже и аз съм от VW клуба и се познавам с Добрин, се поинтересувах къде точно се е случило това. Както знаете, вече имаме Google Street View и ето къде се случва - извадил съм го на картата, за да е по-ясно. Той идва от дясно и прави десен завой, точно през мястото, където е човекът на снимката, а този с RAV4 идва по главния път:
https://maps.google.com/maps?q=%D1%81.+%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%BD&hl=bg&ie=UTF8&ll=43.904975,26.074819&spn=0.001658,0.004128&sll=43.728933,26.235352&sspn=0.42374,1.056747&t=h&hnear=%D0%9C%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%BD,+%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B5,+%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F&z=19&layer=c&cbll=43.904978,26.074664&panoid=iqaWErBCTKIbfJ_W2gtLsA&cbp=12,243.33,,0,4.44
Не виждам как един автомобил може там да "засече" друг, при положение, че има 2 ленти за движение + 1 за ускорение. Това е чисто и просто заяждане, породено от химия и хормони и един малоумник!
https://maps.google.com/maps?q=%D1%81.+%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%BD&hl=bg&ie=UTF8&ll=43.904975,26.074819&spn=0.001658,0.004128&sll=43.728933,26.235352&sspn=0.42374,1.056747&t=h&hnear=%D0%9C%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%BD,+%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B5,+%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F&z=19&layer=c&cbll=43.904978,26.074664&panoid=iqaWErBCTKIbfJ_W2gtLsA&cbp=12,243.33,,0,4.44
Не виждам как един автомобил може там да "засече" друг, при положение, че има 2 ленти за движение + 1 за ускорение. Това е чисто и просто заяждане, породено от химия и хормони и един малоумник!
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
С добър адвокат може да му се създадат много сериозни абсолютно законни проблеми - умишлено причиняване на ПТП по хулигански подбуди, след което вече ще се води "Осъждан", граждански иск за материалните и нематериалните щети. Доста ще има да се бие, за да може да се разплати. Бой "по устав" до дупка дето се вика.
Touring & windsurf club
Нямам думи просто. Потърпевшият как е запазил самообладание, не знам....Мене ако ме изблъска някой от пътя, ще изляза, ще се изтупам и ще викна КАТ..ама ако возя някой близък с мене и той се ошашави....просто ще изперкам, не знам. А тука става дума и за деца

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Тоя псевдо мма боклук го знам. Известен е с такива прояви все- дървене по улици и заведения...... Не му се притеснявайте скоро, ще се повтори случая с Багата с ножлето до кокала или патрон в кратуната. Такива е срамно да бъдат наричани бойци- това са навирили глава боклуци- бъдещи жертви.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Мястото му на изрода е в клетка , но не за да се бие този път 

Georgieff написа:С добър адвокат може да му се създадат много сериозни абсолютно законни проблеми - умишлено причиняване на ПТП по хулигански подбуди, след което вече ще се води "Осъждан", граждански иск за материалните и нематериалните щети. Доста ще има да се бие, за да може да се разплати. Бой "по устав" до дупка дето се вика.
Шах и мат ,потърпевшия е точно такъв - адвокат

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Изключително неприятна случка.
Само един интелигентен човек би запазил самообладание.
Вече мисля да си сложа една бухалка в колата,че много такива кандидат шофьори се навъдиха,всеки свети,свири и се репчи през стъклото.
Дай боже скоро този кандидат боец си намери майстора.
Само един интелигентен човек би запазил самообладание.
Вече мисля да си сложа една бухалка в колата,че много такива кандидат шофьори се навъдиха,всеки свети,свири и се репчи през стъклото.
Дай боже скоро този кандидат боец си намери майстора.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Те понеже Пулеви не бяха известни с побоищата си в БИАД още преди да станат "известни"... Ама тоя пък е участвал във филма Транспортер направо. В такива моменти първо паля и се ядосвам, после ми става мъчно, че такива елементи полицаите ги предупреждават, "забравят" пред съда и т.н. Още един "български" симптом. Успех на потърпевшия, може пък да успее да охлади малко "боеца" по законен ред. А че въпросния ще намери някой по-луд от него, това е сигурно, въпрос на време като си търсиш белята да я намериш.
Never mistake motion for action...
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Имахме точно такъв съсед...никой не му обръщаше внимание,и той си мислеше,че целия вход му има страх и говореше и правеше каквото си иска...ама на 8мия етаж се нанесе едно момче на 22-3 години към 195-200 висок,моторджия.И един ден го гледам връща се от някъде и се насочва към входа,държи каска в ръцете си,и с кожен екип,и тоя селянин застанал и той пред входа и крещи нещо на домоуправителя,и отива момчето при него и пита какво става защо крещи,а отговора беше
-Кво се месиш бе къв си ти изобщо?
(А това момче е син на домоуправителя)...
От там като го запука по главата с каската направо ми стана жал за него,а иначе и той..боксьор бил,некви татуси целия некви питбули смех от секъде
Leon e прав че такива рано или късно отнасят пердахО.
-Кво се месиш бе къв си ти изобщо?
(А това момче е син на домоуправителя)...
От там като го запука по главата с каската направо ми стана жал за него,а иначе и той..боксьор бил,некви татуси целия некви питбули смех от секъде

Leon e прав че такива рано или късно отнасят пердахО.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Не е за пердах тоя, директно .45 ACP
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- dxd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: както я може.
- Мечтае да кара: На пържоли и пържени картофки нон-стоп.
Добри се казва колегата и е адвокат,практикуващ и ще му съдере задника от дела,чака го голям секс тоя цървул

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Да го гони до дупка, да *** и педали да ***, голяма нинджа бил вече. И ония големия риж от Бургас, нали и той беше известен с такива прояви, еми надупчиха го и него.
Пък тоя Емил Захариев съм му гледал 4-5 изказвания покрай двубой, много празноглаво момче, дано му се върне всичко х5, мухльо нещастен.
Големия ММА-ец, той си личи, че е дребна душица, селска чест.
Пък тоя Емил Захариев съм му гледал 4-5 изказвания покрай двубой, много празноглаво момче, дано му се върне всичко х5, мухльо нещастен.
Големия ММА-ец, той си личи, че е дребна душица, селска чест.

E34, E38
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
gotti88 написа:Мен са ме гонили в София за засичане и са ми вадили пистолет.....![]()
По темата: не може ли ММА-ецът да се подведе под отговорност, нали има позвънявания на 112, в КАТ са запознати все пак, да се започне някакво дело, знам ли.....
Кво дело бе колега....човека излиза от клетка,вие го плашите с клетка....Татко му го е правил в клетка също....пред посетители....

50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4