Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Здравейте, дайте по едно мнение за това... дали ще има някъв ефект поне малко от малко да кача ММ 79 килограма съм 1.83 висок ходя от 2-3 месеца по 4 пъти в седмицата в залата, стремя се да не ям боклуци и реших да си взема от въпросния гейнър. Поздрави!
http://fitness1.bg/true-mass/
http://fitness1.bg/true-mass/
Някакви коментари за това - http://profit.bg/news/Top-5-na-naj-vred ... 03843.html ? 

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Докладвам:
Днес правих
1х20 клек в частност дихателен
1х20 пуловър
3х10 гребане (на мечката)
3х10 лежанка (хоризонтална)
5х4 мърва тяга (исках 5х3 ама първото не ми влиза чисто)
3х10 раменни преси (2рата беше 8 повторения)
Малко корем и малко хиперекстензии.
Чуствам се доста изморен, но не и скапан. Утре ще видим как ще стана от леглото.
Днес правих
1х20 клек в частност дихателен
1х20 пуловър
3х10 гребане (на мечката)
3х10 лежанка (хоризонтална)
5х4 мърва тяга (исках 5х3 ама първото не ми влиза чисто)
3х10 раменни преси (2рата беше 8 повторения)
Малко корем и малко хиперекстензии.
Чуствам се доста изморен, но не и скапан. Утре ще видим как ще стана от леглото.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
uCnaHeTcA написа:Някакви коментари за това - http://profit.bg/news/Top-5-na-naj-vred ... 03843.html ?
ми за съжаление си е вярно..
Не пипам нищо от горепосочените от 1 година вече (изкл. една малка кола 250 мл петък вечер

Не ми липсват особено ..
и си струва по много параграфи да ги забравиш завинаги
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
uCnaHeTcA написа:Някакви коментари за това - http://profit.bg/news/Top-5-na-naj-vred ... 03843.html ?
Ами нито едно от изброените не ползУвам

Малко встрани от темата , но вчера в офиса имаше РД и естествено всякакви сладкочи и т.н. Дояде ми се малко чипс на спрринглс и ми се стори ебати отврата.... (не съм ял чипс не помня от кога), имаше печени бадеми и те ми се сториха доста гадни ... (ям само сурови ядки) и общо взето като отвикнем от обичайните л**** и ги опитаме пак разбираме всъщност каква гадост са те.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
А аз не бях пил кола от година и половина, онзи ден пих една и ми се видя бая боклук...да не говорим за неприятни лепнещ вкус който ти остава с часове.
Последна промяна sobiss на 12 Мар 2013, 18:28, променена общо 1 път
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28

Последна промяна sobiss на 12 Мар 2013, 18:28, променена общо 1 път
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
xerial написа:uCnaHeTcA написа:Някакви коментари за това - http://profit.bg/news/Top-5-na-naj-vred ... 03843.html ?
Ами нито едно от изброените не ползУвамно си мисля, че този Топ5 си е добро начало да се ограничиш от ненужното.
Малко встрани от темата , но вчера в офиса имаше РД и естествено всякакви сладкочи и т.н. Дояде ми се малко чипс на спрринглс и ми се стори ебати отврата.... (не съм ял чипс не помня от кога), имаше печени бадеми и те ми се сториха доста гадни ... (ям само сурови ядки) и общо взето като отвикнем от обичайните л**** и ги опитаме пак разбираме всъщност каква гадост са те.
и аз го забелязах това като отвикнах разни работи (сладки , чипсове , газирани и оt сорта ) и след известен период въобще не ми се дояват и като ги опитам ми се струват бати гадните

- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Захар не ям изобщо,нито в кафето,кетчупи и т.н също,само от време на време пия една кола с лимон и лятото ям по някой сладолед ,то е готино ебати... И си мисля (поне се надявам) ,че ако се приемат в малки количества ,тия боклуци няма да ни вредят толкова,колкото на масовката,дето гледам ги ядат сутрин обед и вечер... Ръсят яко сол,ядат сладкиши и кви ли не пирожки ! Аз от сладкото ям само шоколад , кво да праа яде ми се 
Опитвам се да спра и дъвките и да ги сменя с тик так примерно,ама и там е навик страшен:(
П.п. Чипсове,снаксове и тем подобни ла#на са отврат,освен че са и ПЕРФЕКТНАТА среда за развитие на кариес и достатъчно лепливи по зъбите
А не знам дали ви прави впечатление,че на сякакви сбирки ,партита и рождени дни ,на масите преобладават най-вече вредни агенти!!??
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 3

Опитвам се да спра и дъвките и да ги сменя с тик так примерно,ама и там е навик страшен:(
П.п. Чипсове,снаксове и тем подобни ла#на са отврат,освен че са и ПЕРФЕКТНАТА среда за развитие на кариес и достатъчно лепливи по зъбите

А не знам дали ви прави впечатление,че на сякакви сбирки ,партита и рождени дни ,на масите преобладават най-вече вредни агенти!!??

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
yavor20V написа:Захар не ям изобщо,нито в кафето,кетчупи и т.н също,само от време на време пия една кола с лимон и лятото ям по някой сладолед ,то е готино ебати... И си мисля (поне се надявам) ,че ако се приемат в малки количества ,тия боклуци няма да ни вредят толкова,колкото на масовката,дето гледам ги ядат сутрин обед и вечер... Ръсят яко сол,ядат сладкиши и кви ли не пирожки ! Аз от сладкото ям само шоколад , кво да праа яде ми се
Да , така е по няколко причина - масови са , следователно евтини, хората ги ядат.... на коледното парти бях взел плодове и ядки ... ами познайте дали не си ги взех после

А я кажи за дъвките и тик так , какви са плюсовете на тик так пред дъвките , които уж нямат захар ?

- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Аспартам имат дъвките,чУкни гугъл и глей кво става..
Тик таците не го съдържат... Най-вероятно съдържат нещо друго де,ама още не е станало явно
Тик таците не го съдържат... Най-вероятно съдържат нещо друго де,ама още не е станало явно

Аз пак да се наместя с въпрос, тази седмица съм си записала час за вега тест и анализ на тялото за изготвяне на хранителен режим. Започнах тренировки с инструктор, като ми предлага изготвяне и на хр. режим, но не мога да си дам логично обяснение как ще го изготви без да съм си направила теста и анализа, а само по това което кажа , че ям като цяло и инструктора не вярвал на такъв тип изследвания. Някак си супер несериозно ми звучи, ще ми кажете ли вашето мнение? Благодаря Ви предварително! 

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Като цяло не трябва да се яде нищо,което се рекламира по телевизора
и пие..
П.С дъвки и аз си купувам,а те са тиня наистина

и пие..
П.С дъвки и аз си купувам,а те са тиня наистина

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
ElizabetS написа:Аз пак да се наместя с въпрос, тази седмица съм си записала час за вега тест и анализ на тялото за изготвяне на хранителен режим. Започнах тренировки с инструктор, като ми предлага изготвяне и на хр. режим, но не мога да си дам логично обяснение как ще го изготви без да съм си направила теста и анализа, а само по това което кажа , че ям като цяло и инструктора не вярвал на такъв тип изследвания. Някак си супер несериозно ми звучи, ще ми кажете ли вашето мнение? Благодаря Ви предварително!
Аз съм ходил на такова и са страшни шарлатани

Вега Теста - мега смотаната история. Самия апарат нищо не ти помага, измерва и казва!
Особено и идеята, че на някой им препоръчват шоколади, пържени картофи и кола, защото ги разграждали

Последна промяна vlad0 на 13 Мар 2013, 10:39, променена общо 1 път
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И аз зобя здраво дъвки
Случвало ми се е като дам 2-3 за деня и да ходя за ново пакетче