Проблем с фаровете - не се движат...

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с фаровете - не се движат...

Мнение от liusien » 11 Мар 2013, 21:59

Здравейте, колеги! :)

Пускам този пост от името на племенника ми, затова, ако напиша нещо глупаво - моля да не ми се смеете! :)
По въпроса - племенника ми има BMW 730D, 99 година на производство, Е38. Оплака ми се, че когато пусне фаровете, няма го движението на лупите нагоре-надолу... В момента фаровете му светят много близо пред колата и е адски неприятно!... Каза ми, че е карал колата при майстор да се тества от къде идва проблема и на компютъра е показана грешка в моторчето на всеки един фар... Сменил е моторчетата, но отново го няма движението на светлините... Също така ми каза, че неговата кола няма въздушно окачване, а имало датчици на предния десен носач и на задния десен, които били наред... Тук стана лек конфуз, защото се обадих на приятел, който работи точно по такива коли и той ми каза, че въпросните датчици били на преден десен носач и на заден ляв!!!..... Къде е истината - не знам... Та, къде може да е проблема, някой от вас дали се е сблъсквал с такава повреда? :banghead: Ще съм ви благодарен да споделите ако сте се преборили с такъв проблем! Благодаря ви предварително!!! :D

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Re: Проблем с фаровете - не се движат...

Мнение от predel » 11 Мар 2013, 23:43

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

Назад към Е38