Турбина на M21D24
Модератор: bum_bum
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
[steeN] написа:...(в смисъл на VE, това би трябвало да са валове, портване, ама ко ми разбира глава от такива неща на мен)...
Да взема да му прасна една вентилирана глава, а?

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Според мен имаш грешка в подхода и други ралти иначе с тия клапи ти още малко група Б ше праиш то тогава земи му тури направо един чарджър за ниските.
Е пъ къ речеш...
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Според мен малко тъпо ми се вижда принудително да пълниш турбото със вентилатор преди него ... ефекта ще е нулев, защото турбото има поне 10 пъти по-голям дебит от който и да е вентилатор дето можеш да побереш там ... по-добре като си купиш спортен филтър да го сложиш някъде където може да дърпа студен въздух. Това би помогнало в случая както и intercoolerа. А ако ти изпадне турбина от tds това също може да ти дойде като добър ъпгрейд.
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
то че е тъпо, тъпо е, ама като си е наумил нека да си троши главата... въпроса е, че вчера новия администратор му каза "чао" 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4