Халогени за Е38 d (болна тема) :!:
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
Re: Халогени за Е38 d (болна тема) :!:
м да ние всеки месец халогени ще купуваме.Тя ако стои само в гаража не 160 двата ами 220 единия ще и взема,ама мойта не да се кара ами не може да истине.
- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
Дифашир написа:преди години един ми разправяше че имал 730д и нормално имал същия проблем.Сложил по-слаби крушки и си решил проблема.След това търсих,но не намерих ти колко вата сложи и не отчиташе ли грешка?Мисля за вариант или за ксенони или за тия крушки които се навъдиха със ''700''-то диода ама мисля,че ще ми дава грешка и на двата варианта.Трябва да им пускам и по 5вата крушка.Бях гледал "Да продадеш колата си на старо" бяха взели един Ланд Роувър и те имали същия проблем затова им направили по 2 дупки -една в горния и една в долния край да става вентилация и да се охлаждат.И този вариант съм обмислял ,но мисля да се въздържа за него
Спомням си,че в Дару ги направиха.А какъв е проблема като ти го изкарва като грешка?Нали си работят

- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
еми работят си ама ми е грозно ..... даваш контакт и "ДАН" всеки път и мн. ме дразни.Искам по таблото да свети и да изписва неща само които трябва.Ей такъв съм не мога да търпя да ми хлопа ,да ми свети нещо .... не мога да спя.Виждал съм да им пускат по една крушка 5вата да си свети и няма грешка.
- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
Дифашир написа:мн. ме дразни.Искам по таблото да свети и да изписва неща само които трябва.Ей такъв съм не мога да търпя да ми хлопа ,да ми свети нещо .... не мога да спя.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
смени си крушките с нови и изчисти буксите с контактен спрей и проблема ще изчезне, а за по-мързеливите - BMW Scanner - избираш си какво да чеква и така.. 

- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
Stanchev написа:смени си крушките с нови и изчисти буксите с контактен спрей и проблема ще изчезне, а за по-мързеливите - BMW Scanner - избираш си какво да чеква и така..
Най-добрият вариянт

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2