първа кола БМВ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м42, 530d e60 '06
Мечтае да кара: s85b50
Детайли за колата: e60 530d M57D30T2

Re: първа кола БМВ

Мнение от nowayout » 11 Мар 2013, 20:25

учене, учене.. нашата страна нямаш ли връзки учи колкото искаш ;) а относно колата събери поне още 1000 лв и ще вземеш м42 що годе запазено,за 1 ва кола..според мен няма значение стига да ти е "дошъл акъла" както се казва и с 60 коня е опасно ;) (лично мнение)
Bayerische Motoren Werke ..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Мар 2013, 20:27

seimo написа:150лв масла филтри и свещи и 50лв на газаджията за профилактика на газовия инжекцион. Прехвърляне ,винетка, застраховка няма да споменавам понеже това го има при покупката на всяка една кола. Истината е че за 2бона може да се намери е36 в добро състояние друг е въпроса че не го препоръчвам за първа кола понеже е ниско навсякъде закача ,а и задното зимата си иска опит и гуми :yes:

Тук тябва да споменем, че запазено за един е пълен батал за друг. ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: M3 GTS

Мнение от bavaromobila » 11 Мар 2013, 20:37

bum_bum написа:Тук тябва да споменем, че запазено за един е пълен батал за друг. ;)

Точно :yes: Аз все още не съм видял запазено Е36 за 2000лв. Качете се в наистина запазено Е36 за да видите каква е разликата, а не да се качвате в разни кочини и като видите малко по-лъскава кочина и да кажете '' уникална е'' !
Повечето разбират под запазена кола това - салона да е в добро състояние, вънкашно да няма удари и т.н., и отпред двигателя да е чист :D
Започвате да говорите като една определена група хора, на които колите им ще се разпаднат, но все пак се движат и някой като ги попита доволен ли си от колата, те казват '' Да бе, нищо не съм сменял или правил досега'' :D Та в очите на такива хора една абсолютна кочина би изглеждала като ''уникална'' !
Изображение

Аватар

Мнение от 4len4o » 11 Мар 2013, 21:04

bum_bum написа:
seimo написа:150лв масла филтри и свещи и 50лв на газаджията за профилактика на газовия инжекцион. Прехвърляне ,винетка, застраховка няма да споменавам понеже това го има при покупката на всяка една кола. Истината е че за 2бона може да се намери е36 в добро състояние друг е въпроса че не го препоръчвам за първа кола понеже е ниско навсякъде закача ,а и задното зимата си иска опит и гуми :yes:

Тук тябва да споменем, че запазено за един е пълен батал за друг. ;)

Истина е, че за 2к може да се намери е36 в прилично състояние, bum_bum звучиш като "магазинер" :mhihi: Все пак говорим за коли на по 18-20 години. Нека гледаме реално на нещата :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 11 Мар 2013, 22:29

В семейството ми имаме е36 още от 2000г като го купихме за скромната сума от 14000лв тъй че да не си говорим кой колко запазено бмв е карал нали. Аз пак да питам колко според вас струва едно 318 на 20години 4-5-6К.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Мар 2013, 23:58

Колега, тук има хора които не караме е36 от вчера и ние сме виждали и позапазени е36-ци, а дори и чисто нови. ;)

За да сложим точка на спора БМВ е36 на 20г години може да струва 2000лв на пазара, което в очите на човек който е любител на модела не струва и 200, че и 20лв. В очите на юзъра, който днес кара е36, утре ще кара нещо друго състоянието му варира от "запазено" до "баси бигачката".

Истински запазен екземпляр в България може да струва и 10 000лв и има хора, които с радост ще ги дадат. В Щатите, Англия, Германия съм виждал да се продават и за 30-40 000лв.
Изображение

Предишна

Назад към E36